Work hard, play hard

De juiste selectie voor werk, studie en ontspanning

Werk, studie of ontspanning: grote kans dat je thuis verschillende activiteiten onderneemt. Daar hoort natuurlijk het juiste gereedschap bij. Een betrouwbaar draadloos netwerk is van groot belang om probleemloos te kunnen werken, studeren en ontspannen. Ook een goed beeldscherm mag uiteraard niet ontbreken. Maar hoe maak je de juiste keuze?

Wij helpen je snel op weg met het maken van de juiste keuze, zodat je alles goed hebt geregeld op het gebied van (thuis)werken en ontspanning. Wist je bijvoorbeeld dat je met een mesh-netwerk relatief eenvoudig een snel en betrouwbaar draadloos netwerk kunt opzetten? Je zorgt hiermee voor een goede verbinding, overal in huis. Ook alle andere draadloze apparaten in huis, zoals een slimme thermostaat of deurbel, zijn dan altijd voorzien van een degelijke verbinding. 


Google Nest Hub Getest!
HUAWEI MateView 27-inch

Het ideale beeld voor werk én ontspanning


En heb je dan na een dag werk of studie behoefte aan wat ontspanning met een game? Zorg wel voor een beeldscherm waarop de beelden optimaal tot hun recht komen. Gelukkig kun je kiezen voor een beeldscherm dat je voor meerdere activiteiten kunt inzetten. Want eerlijk is eerlijk: een game stelt andere eisen aan het scherm dan de gemiddelde software.

Kortom: met de juiste onderdelen haal je het meeste uit je werk, studie én ontspanning. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden.


Alles voor een stabiel en snel netwerk

Websites die traag laden, games die haperen tijdens het spelen of films die stotterend worden afgespeeld: eind 2021 zijn er gelukkig geen excuses meer voor een traag of instabiel draadloos netwerk. De reden: er zijn verschillende oplossingen waarmee een wispelturig draadloos netwerk eindelijk – en definitief – tot het verleden hoort.

Lees meer

De ideale beeldweergave

Ben je op zoek naar een geschikt beeldscherm, voor zowel werk als ontspanning? Het aantal beschikbare beeldschermen is groot. Wat is nu het geheim van de ideale beeldweergave? Wij zetten de belangrijkste kenmerken op een rij voor een optimaal beeldscherm dat je zowel tijdens werk, studie én ontspanning kunt gebruiken.

Lees meer

Google Nest Hub Getest!
HUAWEI WiFi Mesh 7

Netwerken zoals het bedoeld is
Uitgelicht: HUAWEI MateView GT 27-inch

Work hard, play hard! Na een dag werk of studie is het tijd voor wat ontspanning. Grote kans dat je hiervoor dezelfde computer gebruikt als voor werk of studie. Maar hoe zit het met je beeldscherm? Wissel je telkens naar een supersnel beeldscherm voor je games? Met de HUAWEI MateView GT 27-inch is dat nergens voor nodig.

Lees meer

Uitgelicht: HUAWEI WiFi Mesh 3 & Mesh 7

We stellen steeds hogere eisen aan ons draadloos netwerk, en terecht. Voor werk, studie of gewoon ontspanning is een stabiel en snel netwerk van groot belang. Met een mesh-systeem zorg je dat het netwerk overal in huis beschikbaar is. Ingewikkeld? Verre van! Lees verder om de mogelijkheden te ontdekken.

Lees meer

Ontdek de HUAWEI WiFi Mesh 7 op Kieskeurig.nl

Bekijk