Geniet van een sportzomer vol met emotie

Sport is emotie, want winst en verlies liggen nu eenmaal vaak dicht bij elkaar. Dankzij de verbluffende beeldkwaliteit van Panasonic-televisies leef je nog intenser met zwoegende topsporters mee. Zie de grimas op het gezicht van Mathieu van der Poel die voor het eerst over de Alpentoppen van de Tour De France koerst. Of geniet van het vrolijke gezicht van Frenkie de Jong na de eerste overwinning op de EK Voetbal. Jij voelt mee wat de sporters ter plekke voelen, want de gedetailleerde beelden leggen euforie, verdriet en pijn haarfijn bloot.


Panasonic OLED TV kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Camerateams van sportevenementen hebben de tijd mee. Drones, boardcams, railcamera’s, spidercams en camerarobots zijn slechts een greep uit de talloze snufjes waaruit de regisseur van dienst en zijn teamleden kunnen putten. De grote winnaar is de kijker. Sporters komen namelijk beter in beeld dan ooit. Zie de zweetdruppels op de gezichten van hedendaagse sportsterren en volg ondertussen het wedstrijdverloop op de voet. Of zie dankzij een speciale slowmotion-camera de spieren van Olympische atleten trillen, terwijl ze op de toppen van hun kunnen presteren.

Sportevenementen verschijnen tegenwoordig zo prachtig en gedetailleerd in beeld, waardoor het net lijkt alsof je zelf aan de zijllijn staat. Zorg wel voor een televisie die recht doet aan de hoge kwaliteit van de huidige cameratechnieken. Met de kersverse oled- en led-televisies van Panasonic ben je verzekerd van een intense sportzomer vol met emotionele hoogte- en dieptepunten.

Levensgrote sportwedstrijden 

Uiteraard wil je sportevenementen in een zo hoog mogelijke beeldkwaliteit volgen. Voor de scherpte ben je afhankelijk van welke resolutie je tv-provider in samenwerking met de betreffende televisiezender doorgeeft. Als het aan de nieuwe televisies van Panasonic ligt, is er een haarscherpe resolutie van 3840 × 2160 pixels haalbaar. Ontvang je satelliettelevisie? Gunstig, want (de Duitse versie van) Eurosport zendt de Olympische Spelen via dit tv-signaal in 4K uit. Hierdoor zit je tijdens de belangrijkste sportwedstrijden van het mondiale toernooi op de eerste rij.

De hoogwaardige oled-televisies van Panasonic hebben zich al lang en breed bewezen. Deze luxe beeldbuizen staan garant voor indrukwekkende contrasten en een levendige kleurweergave. Dankzij een uiterst natuurgetrouwe reproductie van de werkelijkheid worden de verschillen tussen tv-kijkers en fysiek aanwezige toeschouwers tot een minimum beperkt. 


De JZ2000-serie is beschikbaar in de forse beeldformaten 65 en 55 inch, zodat je geen sportieve beelddetails over het hoofd ziet. Kun je zo’n grote televisie niet in de woonkamer kwijt? Goed nieuws, want de onlangs verschenen JZ1500-, JZ1000- en JZ98-series zijn beschikbaar in de formaten 65, 55 én 48 inch. Met de introductie van 48inch-televies is een oled-tv voor een grotere groep mensen bereikbaar door de voordelige prijs.


Automatische beeldoptimalisatie

Tijdens de EK Voetbal, Olympische Spelen en Tour de France beginnen de wedstrijden op uiteenlopende dagen en tijdstippen. Vergeet tijdens een drukke (thuis)werkdag dus niet om voorafgaand aan een belangrijke sportwedstrijd tijdig in te schakelen. Je kunt in het menu ook een tijdstip selecteren waarop de beeldbuis automatisch aanspringt. Er is geen tijd voor gedoe. Zodra je de televisie aanzet, wens je de beste beeldinstellingen.

In navolging van de populaire JZ2000-serie staan bij de JZ1500-, JZ1000- en JZ98-series de intelligente HCX Pro AI-processor aan het roer. Deze processor detecteert aan de hand van de Auto AI-beeldmodus welke videocontent er op het oledpaneel te zien is, waarna de Panasonic-televisie volautomatisch de beste instellingen activeert. Verwacht tijdens sportwedstrijden vloeiende actiebeelden waarin de scherpte, levendige kleuren en indrukwekkende contrasten behouden blijven. Stem af op je favoriete sportzender en geniet!


Panasonic OLED TV kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Indrukwekkende stadionbeleving

Naast een oogstrelend beeld is een meeslepende audiobeleving minstens zo belangrijk. Zonder goed geluid mis je namelijk de emotie van het moment. Een realistische weergave van audio in combinatie met aangrijpend beeld bezorgt je tijdens momenten van vreugde of verdriet tijdens de aankomende sportzomer mogelijk zelfs kippenvel. Het geluid van applaudisserende mensen voor een publiekswissel van doelpuntenmachine Memphis Depay of een ernstige valpartij in het wielerpeloton ‘doet’ namelijk iets met meelevende kijkers.

De zorgvuldig afgestemde speakers van Panasonic-televisies gaan de werkelijkheid niet uit de weg. Neem bijvoorbeeld de stadiongeluiden van voetbalwedstrijden. Het verschil tussen het dynamische geluid van echt publiek en de vlakke opgenomen stadiongeluiden in coronatijd is overduidelijk. Je merkt dus snel genoeg in hoeverre er daadwerkelijk publiek aanwezig is. 

Een prettige gedachte is dat Panasonic-televisies dialogen luid en duidelijk laten horen, zodat je het wedstrijdverslag en interviews met sporters moeiteloos kunt volgen. Wil je ondanks de uitgebalanceerde audiokwaliteit toch een externe geluidsbron aansluiten? Modellen uit de JX940-serie bevatten een flexibele voet, zodat je desgewenst een soundbar onder het verhoogde led-paneel kunt positioneren.

Sportwedstrijden op ieder moment

Tijdens de aankomende sportzomer is het aanbod overweldigend. Zelfs voor fervente sportliefhebbers is het ondoenlijk om alles op de voet te volgen. Veel uitzendingen zijn bijvoorbeeld overdag onder werktijd of juist ’s nachts. Geen probleem, want de belangrijkste sportmomenten kijk je op een later moment terug. Koppel elke nieuwe Panasonic-televisie via ethernet of wifi aan internet en haal de streams in de beste kwaliteit op. Het opgefriste smartplatform My Home Screen 6.0 en de app NPO Start of NLZiet zijn hierbij je beste vriend. Het EK Voetbal, Tour de France en de Olympische Spelen zijn namelijk via deze applicaties te bewonderen. Veel kijkplezier!

Bekijk nu het aanbod Panasonic televisies