Ontdek de eerste 4-in-1 kledingstomer van Tefal

Een kledingstomer is de ideale toevoeging in een huishouden voor wie graag snel even een kledingstuk wil ontkreuken of wil opfrissen voor een extra draagbeurt. De Pure Tex kledingstomer van Tefal voorziet in nog meer behoeftes: hij ontkreukt, verfrist, ontsmet, verwijdert pluisjes en stof én geeft daarnaast nog een lekker geurtje mee aan al jouw textiel. Daarnaast is hij ook nog eens ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. Daarmee heeft Tefal een innovatieve kledingstomer op de markt gebracht. 


Bekijk hier de Tefal Pure Tex.

Bekijken

Vier vliegen in één klap

Tefal heeft een kledingstomer ontworpen die erop gericht is te voorzien in functionaliteit en gebruiksgemak. Dankzij de handige magnetische opzetstukken is het mogelijk om in één handomdraai de kledingstomer voor vier verschillende functies te gebruiken. Met de Pure Tex kledingstomer kun je namelijk ontkreuken, verfrissen, schoonmaken én ontsmetten. Het exclusieve multi-pad-systeem maakt het mogelijk om moeiteloos te wisselen van verschillende opzetstukken dankzij de magnetische bevestiging. Afhankelijk waarvoor je de Pure Tex wil gebruiken, kies je het juiste opzetstuk. Natuurlijk kun je ook meerdere behandelmethodes met de Pure Tex combineren waardoor je altijd het optimale resultaat behaalt voor jouw kleding en woontextiel. 

Direct textiel ontsmetten

De Pure Tex kledingstomer is binnen 25 seconden klaar voor gebruik. Dankzij de twee verschillende stoomstandenkun je altijd de juiste intensiteit selecteren. Kies bijvoorbeeld een lager vermogen voor delicaat textiel. Voor woontextiel zoals kussens, tapijten of knuffels kan een hogere stand worden gebruikt. De stoomkracht zorgt ervoor dat maar liefst 99,9% van alle bacteriën, virussen en ziektekiemen worden gedood. Perfect voor de lievelingsknuffel van de kinderen die wel een korte opfrisbeurt kan gebruiken of het ontsmetten van veelgebruikt stoffen meubilair in huis zoals sierkussens op de bank. 

Ideaal voor een snelle opfrisbeurt met je lievelingsgeur

Naast de ontsmettende functie is de Pure Tex 4-in-1 kledingstomer ook zeer geschikt om kleding een korte opfrisbeurt te geven. Ideaal als je bijvoorbeeld snel de deur uit moet en graag iets wil dragen dat al een keer eerder gedragen is. Dankzij de stoom verdwijnen vervelende geurtjes en daarnaast kun je met de Tefal Pure Tex ook nog eens een lekker geurtje toevoegen aan het textiel. Dit doe je met het opzetstuk voor parfum waardoor jij al jouw textiel, kleding of anders, kunt behandelen met jouw lievelingsgeur die via de stoom intrekt in het textiel. 

Handig met huisdieren

Maar ook voor mensen met huisdieren is de Pure Tex een ideale toevoeging. Eigenaren van huisdieren hebben soms een dagtaak aan het verwijderen van dierenhaar van meubels zoals de bank, stoelen, het bed of tapijten, om over dierenmanden nog niet te spreken. Daarnaast kan de aanwezigheid van dierenharen niet alleen voor allergische irritaties zorgen, maar zorgt het ook voor een onfrisse geur in huis. De Pure Tex kledingstomer speelt hier slim op in met het 2-in-1 opzetstuk dat speciaal ontwikkeld is om te ontpluizen, haar te verwijderen en stof op te nemen. Dit opzetstuk is dus ideaal voor het schoonmaken van een honden- of kattenmand. Ga simpelweg met het opzetstuk over het textiel en zie hoe alle haren en pluizen aan het opzetstuk blijven hangen. De opzetstukken maak je vervolgens gemakkelijk schoon door ze in de wasmachine te doen. Ideaal!

De voordelen van stoom

De voordelen van het behandelen van textiel met stoom, zijn talrijk. Niet alleen ontsmet je textiel ermee en zorg je voor optimale hygiëne in huis, je gunt textiel ook een langer leven. Dankzij de behandeling met stoom kan textiel vaak langer mee dan wanneer ze telkens in de wasmachine worden gewassen. 


De Tefal Pure Tex vind je hier