Samsung Cinematic Soundbar

Cinematic Soundbar. Zo hoort geluid te klinken.

De Samsung Q-Series Cinematic Soundbar, ontworpen samen met Harman Kardon, zorgt ervoor dat je midden in de actie zit. Omhooggerichte luidsprekers brengen elk geluid perfect op een driedimensionale manier tot leven. Je bent letterlijk omringd door geluid. Zelfs een helikopter hoor je alsof hij écht boven je vliegt. Dolby Atmos en DTS-X* maken de bioscoopervaring nog intenser. Laat je inspireren en lees snel verder!
* Beschikbaar op de HW-Q90R, HW-Q80R en HW-Q70R

Overweldigend geluid met opwaarts gerichte speakers

De soundbar zorgt voor een bioscoop surround ervaring in je woonkamer. Laat je omringen door geluid dankzij de opwaarts gerichte speakers. Met object-based geluid, zoals Dolby Atmos en DTS-X* geniet je van adembenemend entertainment.
* Beschikbaar op de HW-Q90R, HW-Q80R en HW-Q70R

Nu een tijdje in bezit maar wat een verrijking van geluid. Kan niet beter eigenlijk. Nooit meer anders! Alsof je in een bioscoop zit.. Geweldig!!

Je hoort meer met Adaptive Sound

De Samsung Soundbar analyseert het audiosignaal om het geluid voor elke scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook zachtere gesprekken goed te verstaan zijn.

De ultieme game-ervaring!

Bereid je voor een op overweldigende game-ervaring met subwoofers die elk level tot leven brengen met geweldige surround sound. Als je de soundbar aansluit op je Samsung TV, schakelt hij automatisch over op Game Mode, zodat je geen tijd kwijt bent aan het instellen en je direct kunt beginnen met gamen.

In combinatie met mijn Samsung Qled TV, dé perfecte combinatie! Installatie is echt heel eenvoudig. Alles gaat bijna vanzelf.. Erg tevreden.

Een krachtige bas wanneer je het nodig hebt

Laat geen draden in de weg zitten van een krachtige bas. Plaats de draadloze subwoofer waar je maar wilt in de ruimte en laat je overweldigen door een diepe bas.

Geweldige soundbar met indrukwekkend goed geluid. Ik hoor tijdens het kijken veel meer details dan anders. Het volume kan ook best hard maar blijft goed klinken. DTS en 5.1 werkt super.