Smartphones van de toekomst

Samsung Galaxy Z Flip3 5G en Samsung Galaxy Z Fold3 5G

De doorsnee nieuwe smartphone lijkt veel op je vorige. Als je een écht vernieuwend model zoekt, ligt de keuze voor een toestel met een vouwbaar scherm voor de hand. Samsung verkoopt twee soorten vouwbare smartphones: de handzame Galaxy Z Flip3 5G en de Galaxy Z Fold3 5G met een groot scherm. Op deze pagina lichten we de voordelen van de vouwbare toestellen uit en bekijken we per model de functionaliteiten en unieke specificaties.

Google Nest Protect Getest!

Galaxy Z Flip3

Bekijk nu de Samsung Galaxy Z Flip3 5G op Kieskeurig.nl


Impressie: Samsung Galaxy Z Fold 3 & Flip 3 | De functionaliteiten uitgelegd


Ken jij de Samsung Galaxy Z Flip3 5G al? Deze smartphone heeft een vouwbaar scherm dat meer functies biedt dan een normaal scherm. Zo kun je veel prettiger selfie(video’s) maken en bewerken en neemt het toestel dichtgeklapt minder ruimte in je broekzak in. Nieuwsgierig geworden? Op deze pagina lees je alle mogelijkheden van de Z Flip3 5G. 

Lees meer

De Samsung Galaxy Z Fold3 5G is een opvouwbare smartphone met een slank ontwerp én een groot scherm. Op de voorkant tref je bovendien een kleiner scherm aan voor nog meer mogelijkheden. Ben je benieuwd wat voor bijzondere dingen je allemaal met de Galaxy Z Fold3 5G kunt doen? Op deze pagina lees je alle slimme functies van het toestel

Lees meer
Google Nest Protect Getest!

Galaxy Z Fold3

Bekijk nu de Samsung Galaxy Z Fold3 5G op Kieskeurig.nl


Een smartphone met een vouwbaar scherm heeft een futuristisch karakter, maar de toekomst is al hier. Na jarenlange ontwikkeling is Samsung inmiddels aanbeland bij de derde generatie vouwbare telefoons. De Galaxy Z Flip3 5G en Galaxy Z Fold3 5G zijn na een succesvolle lanceringscampagne nu overal te koop. Wat maakt deze smartphones nou écht anders dan de concurrentie?  

Lees meer


Bekijk nu het aanbod op Kieskeurig.nl