Leer fotograferen en professionele films maken met je smartphone

De meeste smartphones zijn uitgerust met een goede camera, of zelfs meerdere zoals de OPPO Reno6 Pro 5G. Mede omdat we deze camera altijd bij ons hebben, ontdekken we steeds meer de mogelijkheden van smartphonefotografie. Maar voor een goed resultaat is niet alleen een kwalitatieve camera nodig, je moet ook een beetje weten waar je op moet letten. Met deze tips maak je straks de mooiste foto's én video's met je smartphone. 


OPPO Reno6 Pro: stijlvolle cameratopper 

Dat de smartphone-industrie keer op keer baanbrekende nieuwe innovaties introduceert, bewijst de nieuwe OPPO Reno6 Pro 5G. Aan de hand van vier belangrijke kenmerken van een smartphone leggen we uit waarom.

Lees meer

Bekijk de OPPO Reno6 Pro in 360º

OPPO Reno6 Pro 5G

Bekijk hier de
OPPO Reno6 Pro 5G


Had je vroeger een spiegelreflexcamera met een lichtsterke lens nodig, nu is enkel een moderne smartphone afdoende om prachtige portretten te schieten. Aan de hand van de nieuwe OPPO Reno6 Pro 5G geven we je de handvatten om jouw portretfoto van nieuw elan te voorzien.

Lees dit artikel op Zoom.nl:

Lees meer

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws over OPPO, bezoek dan deze pagina en laat je gegevens achter om de laatste updates over productlanceringen en speciale aanbiedingen te ontvangen.


Bij fotograferen in het donker is het belangrijk om te weten waarop je moet letten, om te voorkomen dat je foto’s vol ruis of bewegingsonscherpte krijgt. Corné Ouwehand trekt graag eropuit in het donker om de magie van bijvoorbeeld zeevonk of de Melkweg vast te leggen. In dit artikel op Zoom.nl vertelt hij hoe hij te werk gaat en geeft tips.

Lees meer

Een beetje smartphone heeft tegenwoordig twee, drie, of zelfs vier camera’s aan boord. En dan tellen we de selfiecamera aan de voorzijde nog niet eens mee. Overdreven? Welnee, dat is juist superhandig. Via vijf fotografietips laten wij zien wat je zoal met deze camera’s kunt doen en hoe je ze optimaal inzet.

Lees meer

Bekijk hier de OPPO Find X3 Pro 5G

Ontdek nu

De Oppo Find X3 Pro 5G is een premium smartphone die opvallende innovaties biedt. Van een uitgebreid camerasysteem inclusief microscoopcamera en een scherm met één miljard kleuren tot vooruitstrevende specificaties; het toestel onderscheidt zich op veel punten van de concurrentie. 

Lees meer

Bij de aankondiging van Oppo’s nieuwste Find X3-smartphonelijn ging de meeste aandacht uit naar het absolute topmodel: de Oppo Find X3 Pro. Maar in de serie vinden we ook de uiterst betaalbare Oppo Find X3 Lite en Oppo Find X3 Neo. Laatstgenoemde smartphone zetten we hier in de spotlight.

Lees meer