Leer fotograferen en professionele films maken met je smartphone

De meeste smartphones zijn uitgerust met een goede camera, of zelfs meerdere zoals de OPPO Find X3 Pro. We ontdekken steeds meer de mogelijkheden van smartphonefotografie. Zonder gesleep en gedoe maak je de mooiste foto's én video's met je smartphone. Met deze tips maak je straks nog betere foto's en video's met je huidige smartphone. 

Bekijk hier de OPPO Find X3 Pro 5G

Ontdek nu

Fotografietips voor smartphones met meerdere camera's

Een beetje smartphone heeft tegenwoordig twee, drie, of zelfs vier camera’s aan boord. En dan tellen we de selfiecamera aan de voorzijde nog niet eens mee. Overdreven? Welnee, dat is juist superhandig. Via vijf fotografietips laten wij zien wat je zoal met deze camera’s kunt doen en hoe je ze optimaal inzet.

Lees meer


Oppo Find X3 Pro 5G: topsmartphone innoveert met camera’s en scherm

De Oppo Find X3 Pro 5G is een premium smartphone die opvallende innovaties biedt. Van een uitgebreid camerasysteem inclusief microscoopcamera en een scherm met één miljard kleuren tot vooruitstrevende specificaties; het toestel onderscheidt zich op veel punten van de concurrentie. 

Lees meer

Oppo Find X3 Neo: Vernieuwing zit niet alleen in de naam van de smartphone

Bij de aankondiging van Oppo’s nieuwste Find X3-smartphonelijn ging de meeste aandacht uit naar het absolute topmodel: de Oppo Find X3 Pro. Maar in de serie vinden we ook de uiterst betaalbare Oppo Find X3 Lite en Oppo Find X3 Neo, waarvan we laatstgenoemde smartphone welverdiend ook even in de spotlight zetten.

Lees meer

Bekijk hier de OPPO Find X3 Pro 5G

Ontdek nu