Tips en trucs voor het gebruik van je mobiele telefoon

Met je mobiele telefoon doe je meer dan ooit. Je blijft bijvoorbeeld in contact met familie en vrienden, zoekt informatie op en plaatst berichten op sociale media. Of gebruik je je mobieltje liever uitsluitend voor bellen en berichten versturen? Welk type gebruiker je ook bent: voor elke situatie zijn er handige tips en trucs. Hier vind je ze overzichtelijk op een rij.


In het nieuws word je er regelmatig op gewezen: criminelen die het hebben gemunt op je digitale privacy en online veiligheid. Gelukkig kun je deze praktijken vaak zelf herkennen. Bovendien kun je het risico dat je slachtoffer wordt met de juiste aanpak aanzienlijk verkleinen. 

Lees meer

Snel een foto maken van dat familie-uitje of het dagje strand: meer dan je mobiele telefoon heb je niet meer nodig. Hoe maak je de beste foto’s en zorg je ervoor dat ze altijd scherp zijn? Hoe deel je deze foto's vervolgens met familie en vrienden? Lees hier de beste tips.

Lees meer
eerste 3 maanden gratis

Nu de eerste 6 maanden 50% korting!


Een dag eropuit met de kleinkinderen, een weekend weg met vrienden of een middag uitwaaien aan het strand: er zijn volop momenten dat je niet thuis bent, maar mogelijk wel online wilt zijn. Bijvoorbeeld om een restaurant te reserveren of om een paar foto’s naar het thuisfront te sturen. Hoe ga je slim om met mobiele data?

Lees meer

Heb jij ze al? De beste apps voor je mobiele telefoon? Of het nu gaat om apps om het laatste nieuws te lezen, in contact te blijven met je kinderen en kleinkinderen of om simpelweg even te ontspannen: voor elke activiteit is er wel eentje beschikbaar. Jij hoeft ze in elk geval niet uit te zoeken: dat hebben wij al voor je gedaan.

Lees meer

Een telefoonabonnement kiezen ingewikkeld? Wij geven je tips!

Wat is een sim-only abonnement? Hoeveel data heb je nou eigenlijk nodig? En hoe zorg je dat je de juiste hulp en ondersteuning krijgt als je die nodig hebt? In deze video geven we je een aantal handige tips, op een heldere manier uitgelegd. Want het hoeft niet ingewikkeld te zijn.


Bij 50Plus Mobiel staan service, gemak en voordeel centraal. Als je nu een abonnement afsluit bij 50Plus Mobiel, profiteer je van een tijdelijke aanbieding: de eerste zes maanden 50% korting op bellen en internetten. Zo wordt overstappen wel heel aantrekkelijk. Bekijk hier de aanbieding:

Bekijk nu