Een e-bike met oog voor detail

E-bikes. Een wereld zonder kunnen we ons al bijna niet meer voorstellen. Of je hem nu gebruikt om mee naar je werk te gaan, een boodschap mee te doen of gewoon om naar het terras te gaan, een e-bike brengt je gemakkelijk van A naar B. De stoere en minimalistische e-bikes van QWIC zijn helemaal van deze tijd. Zij ontwierpen een fiets met oog voor detail. Benieuwd naar welke QWIC e-bike bij jou past? Navigeer eenvoudig naar het voor jou interessante artikel via de onderstaande knoppen.


Benieuwd naar alle e-bikes van QWIC?

Klik hier!

De QWIC Premium i MD9: de e-bike voor iedereen  

Onze wereld is aan het veranderen. Fossiele brandstoffen worden schaarser, milieueisen worden strenger en onze zorg voor de planeet wordt met de dag belangrijker. En omdat de wereld verandert, veranderen wij mee. QWIC vindt dat we zuinig moeten omgaan met de wereld waarin we leven. Daarom zijn we innovatief en maken wij e-bikes die veel woon-werkverkeer met de auto of het openbaar vervoer onnodig maken. De e-bikes van QWIC, waaronder de nieuwe Premium i MD9 e-bike van QWIC, zijn de perfecte oplossing voor een wereld die snakt naar duurzaamheid! 

Lees meer

Het stoere minimalisme van de QWIC e-bikes 

Waar denk jij aan bij een e-bike? Betrouwbaarheid? Veiligheid? Snelheid? Het zijn allemaal woorden die in je opkomen wanneer je aan elektrische fietsen denkt. Meer dan 10 jaar geleden studeerden Michiel Hartman en Taco Anema af aan de TU Delft. Ze studeerden Industrieel Ontwerp. Deze 2 mannen zijn de uiteindelijke oprichters geworden van QWIC, en hun ervaring in industrieel ontwerpen zie je terug in de QWIC e-bikes. Betrouwbaar, veilig en snel? Ja, dat zijn de e-bikes van QWIC zeker. Maar ze hebben iets extra’s: een stoer design waar de robuuste kwaliteit van de fietsen vanaf spat! 

Lees meer

Benieuwd naar alle e-bikes van QWIC?

Klik hier!

10 redenen waarom jij moet kiezen voor een e-bike van QWIC

Wij Nederlanders zijn echte fietsers. We doen alles op de fiets. We doen de boodschappen en halen onze kinderen op, we gaan naar ons werk of maken een fietstocht ter ontspanning. Het is dus ook niet zo gek dat wij bij QWIC geloven in fietsen! Maar niet zomaar fietsen: elektrische fietsen. Want e-bikes maken het leven op de fiets nóg makkelijker. Met het nieuwe QWIC model, de Premium i MN7+, maken we de wereld bovendien zélfs een beetje mooier dankzij een hoogwaardig design. Benieuwd wat QWIC te bieden heeft? Dat vertellen we je graag in dit artikel! 

Lees meer


Vind de QWIC e-bike die bij jou past!