Goed voor milieu én portemonnee: het nieuwe wassen

Wil jij op een duurzame en zuinige manier wassen? Dan is dat goed voor het milieu én de portemonnee. De moderne wasmachines van vandaag de dag zijn erop gericht om het wassen niet alleen een stuk makkelijker, maar ook een stuk zuiniger te maken!


LG triple A wasmachine kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Het nieuwe wassen, wat komt er bij kijken?

De beste zorg voor je kleding: TurboWash, Steam, Steam+ en EzDispense

Iedereen die de was doet heeft het wel eens meegemaakt: een kledingstuk dat gescheurd, verkleurd of gekrompen uit de wasmachine komt. Tegenwoordig zijn wasmachines echter een stuk slimmer, efficiënter en duurzamer geworden. Hierdoor blijft niet alleen het witgoedapparaat zelf maar ook je kleding langer mooi.

Lees meer

Energiezuinig wassen met Triple A en A-40% wasmachines

In 2021 werden er in Europa nieuwe energielabels voor alle elektrische apparaten geïntroduceerd. Waar eerst apparaten nog voorzien waren van allerlei letters en tekens (zoals A+++ -10%), zijn de huidig energielabels aanzienlijk gesimplificeerd. Zo wordt het een stuk makkelijker en overzichtelijker om een duurzame en energiezuinige keuze te maken in de aankoop van een nieuwe wasmachine. Inmiddels is het nieuwe label volop in omloop.

Lees meer

Zo doe je snel de was!


Ook voor grote huishoudens is er een passende wasmachine

De stille kracht: LG’s AI Direct Drive uitgelegd

Als we het hebben over innovaties en huishoudelijke apparaten, is er één die wel heel erg tot de verbeelding spreekt: de nieuwe AI Direct Drive motor van LG. Vergeet alles wat je dacht dat je wist over wasmachines, want de AI DD gaat niet één stapje verder, maar een heleboel. Tijd om eens te kijken hoe de slimme motor precies werkt.

Lees meer

Wassen vanuit je luie stoel met LG ThinQ

De dagen dat we nog minutenlang voor de wasmachine stonden om het juiste programma te kiezen, zijn voorbij. Dat komt deels doordat wasmachines slimmer zijn geworden, maar vooral omdat ze tegenwoordig connected zijn. LG ThinQ is een techniek die ervoor zorgt dat je je wasmachine kunt bedienen met een handige app. Zo hoef je niet eens meer van de bank te komen om een extra wasprogramma te selecteren.

Lees meer

Bespaar tijd en energie!


Wassen en drogen met snelle en duurzame programma's

Uitleg van de wasprogramma’s 

Het ene wasprogramma is het andere niet. Dat klinkt logisch, maar het is belangrijker dan je denkt. Een verkeerd wasprogramma kan ervoor zorgen dat je kleding niet goed schoon wordt, of dat het juist kapot gaat. Daarom bestaan er veel verschillende wasprogramma’s. We pikken er een aantal uit, en kijken hoe slimme innovaties ervoor kunnen zorgen dat we nooit meer een wasprogramma hoeven te kiezen. 

Lees meer

Slim, snel én zuinig drogen? Het kan! 

Snel en zuinig onze was drogen willen we natuurlijk allemaal. Vaak zijn snelle programma’s niet zo goed voor het milieu, en duren zuinige programma’s veel te lang. LG heeft daar met de lijn wasdrogers een paar oplossingen voor gevonden. Met de DUAL Inverter Heat Pump, het Eco Hybrid systeem en de slimme app kun je zowel snel als zuinig je was drogen. 

Lees meer

Vergelijk de wasmachines hier!