Huishoudelijke producten met een nieuw energielabel

De energielabels zijn veranderd. Deze nieuwe richtlijnen helpen jou als consument bij het maken van de juiste keuzes op gebied van energiezuinigheid, duurzaamheid en efficiëntie. Dit geldt voor eigenlijk alle huishoudelijke producten zoals wasmachines, koelkasten en vriezers. Juist deze apparaten zijn opnieuw onderverdeeld en hebben een nieuw passend label gekregen. Weten hoe je de voor jou beste wasmachine, koelkast, droger of vriezer moet vinden? Wij geven je tips en leggen je uit wat er precies is veranderd. Navigeer via onderstaande knoppen eenvoudig naar de voor jou interessant artikelen.


Bekijk hier alle wasmachines van LG.

Bekijken

Wassen en drogen, weet wat er is verandert voor jou

Nieuwe doorbraak in extra zuinig energieverbruik

De energielabels van witgoedapparaten zorgden bij consumenten vaak voor wat verwarring. Niet alleen liepen de oude energielabels van D (niet zuinig) tot A+++ (zeer zuinig), maar werden er naar verloop van tijd ook nog percentages aan toegevoegd om extra energiebesparing aan te geven.

Lees meer

Een wasmachine of was-droogcombinatie geschikt voor elk huishouden

LG is een vooraanstaande innovator op het gebied van wasmachines en drogers en de combinatie hiervan. De modellen zijn tegenwoordig standaard uitgerust met de nieuwste technologieën die het wassen niet alleen leuker maar ook makkelijker en duurzamer maken. 

Lees meer

Bespaar tijd met intelligent wassen van LGMet het oog op de toekomst

Eenvoudig duurzaam wassen met LG

Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema aan het worden. Ook als het om huishoudelijke apparaten gaat. We willen natuurlijk allemaal graag ons steentje bijdragen aan een gezond milieu, en als we daarbij ook nog op onze water- en energierekening kunnen besparen, is dat helemaal mooi. LG is een van de koplopers op het gebied van duurzame innovatie. 

Lees meer

De energielabels veranderen: wat betekent dit voor jouw (LG) producten? 

Vanaf maart 2021 veranderen de energielabels van huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, vriezers, wasmachines en drogers. Dit geldt ook voor jouw LG-producten! In het oude systeem werd er gewerkt met energielabel A+++ t/m D, maar dit systeem gaat op de schop. 

Lees meer

Bekijk hier alle koel en vries producten van LG.

Bekijken

Houd het hoofd koel

Zuinig koelen en vriezen 

We leven in een tijd waarin een koelkast en een vriezer onmisbaar zijn. Deze apparaten maken ons leven een stuk makkelijker en overzichtelijker. Onze koelkast en vriezer zorgen ervoor dat ons eten langer vers en lekker blijft. Maar tegenwoordig moeten deze apparaten nog meer kunnen: ze moeten zuinig zijn! 

Lees meer

Vind het LG product dat bij jou past