Een nieuwe koelkast kopen: hier moet je op letten

Ben je op zoek naar een nieuwe koelkast of een nieuwe vriezer? Wanneer je apparaten aan vervanging toe zijn, wil je natuurlijk een goed doordachte keuze maken. Je wilt energiezuinige apparaten, die je eten lekker lang vers houden. En dat is precies waar LG je bij kan helpen!


LG koelkast kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Altijd vers en vitaminerijk: groente en fruit bewaren

Het optimaal bewaren van groente en fruit helpt voedselverspilling tegen te gaan. Supermarkten hebben een handige oplossing bedacht om producten zo lang mogelijk te bewaren: slangetjes die mist over groente en fruit verspreiden. Maar ook thuis kun je met slimme technologie en een paar handige tips zorgen dat je versproducten zo lang mogelijk vers blijven.

Lees meer

LG maakt het je deze zomer gemakkelijk

Deze zomer samen met je familie en vrienden genieten van een fantastische barbecue? Om alle lekkere dingen die je in huis haalt ook daadwerkelijk vers en vol smaak te houden, is het belangrijk dat ze goed gekoeld bewaard worden. Een ruime koel-vriescombinatie, uitgerust met de nieuwste vershoudtechnologie, is hierbij essentieel.


Wil je weten hoe je groente en fruit langer vers houdt? Wij geven je tips!


LG vriezer kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Energiezuinig koelen: goed voor het milieu

Wie milieubewust wil leven, moet vaak goed opletten. Tenslotte wil je niet onverhoopt een negatieve impact maken op het milieu en het klimaat. Gelukkig maken fabrikanten van gevreesde energievreters zoals witgoedapparaten, het steeds makkelijker om milieubewust en energiezuinig te leven zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen. Met een goede koelkast wordt energiezuinig koelen dan ook een makkelijk karwei.

Je boodschappen efficiënt opbergen met LG

Te weinig opbergruimte in je koelkast of vriezer kan voor veel frustratie zorgen. Het goed kunnen opbergen van al je boodschappen is een vereiste om alle producten lang vers te houden. Gelukkig beschikken de koelkasten en koel-vriescombinaties van LG ondanks hun slanke en elegante uiterlijk toch over voldoende opslagcapaciteit.


LG koelkast kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Zuinig koelen en vriezen: het nieuwe label en Amerikaanse koelkasten

Met de huidige energieprijzen, wordt het niet alleen voor het milieu maar ook voor onze portemonnee steeds belangrijker dat we energiezuinig omgaan met onze huishoudelijke apparaten. Een koelkast en diepvries zijn onmisbaar in elk huishouden, maar kunnen ook een sluipmoordenaar zijn op de energierekening.

Innovaties in koelen: InstaView, DoorCooling, No Frost en Craft Ice

Technologie staat nooit stil, en dat geldt net zo goed voor de apparatuur in je keuken. Je koelkast is een van de apparaten die je het meest gebruikt, zelfs zonder dat je er misschien erg in hebt. Daarom is het belangrijk dat bedrijven blijven investeren in technologische verbeteringen voor bijvoorbeeld koelkasten - en dat is precies wat LG doet met deze nieuwe innovaties. 

Vind het LG product dat bij jou past