Swift 3: Travel light

De dunne, lichte én stijlvolle Acer Swift 3 is de ideale laptop voor onderweg. Met deze laptop heb je nauwelijks extra gewicht om met je mee te dragen. Dankzij de metalen behuizing van aluminium en magnesium-aluminium weegt het apparaat namelijk slechts 1,19 kg. De behuizing is bovendien maar 15,95 mm dun. Zodoende laat je hem zelfs met gemak in je rugzak glijden!

Werken én ontspannen

Als je de hele dag onderweg bent, heeft je laptop natuurlijk wel een flinke batterij nodig. De batterij van de Acer Swift 3 gaat gelukkig tot wel 18 uur mee. Dat betekent de hele dag lekker doorwerken en ’s avonds zelfs nog een filmpje kijken, en dat allemaal op één enkele acculading. In noodgevallen kan de batterij trouwens ook snel worden opgeladen: na 30 minuten laden kun je weer vier uur verder.

Snel, sneller, snelst

Werken op een laptop wordt steeds gebruikelijker. Gelukkig kan de Swift 3 met gemak op tegen een desktop. Deze laptop is uitgerust met de nieuwste NVIDIA- of Intel Xe-videokaart, en een AMD- of Intel-processor. Daarnaast beschik je over voldoende opslagruimte voor audio- en videobestanden, en voldoende geheugen om deze efficiënt af te spelen! De Swift 3 wordt geleverd met maximaal 16 GB RAM en een SSD van maximaal 1 TB, zodat het apparaat extra snel opstart en programma's sneller laadt.

Kies je formaat

De Acer Swift 3 is verkrijgbaar met verschillende beeldformaten, zoals een 13,5-inch, 2256 x 1504 IPS-scherm met een beeldverhouding van 3:2, en een 14-inch 16:9 FHD IPS-scherm met levendige kleuren. De Swift 3 is sinds kort ook verkrijgbaar met een 16-inch FHD IPS-scherm met een helderheid van 300 nits en een kleurengamma van 100 procent sRGB. Voor welk formaat je ook kiest, de Swift 3-laptops hebben allemaal smalle randen. En dat betekent meer schermruimte om te browsen, documenten te lezen en een serie te bingen. 

Overal inzetbaar

De Acer Swift 3 is veilig toegankelijk, zo hoef je dankzij de geïntegreerde vingerafdruklezer geen eens meer wachtwoord te gebruiken. Nog slimmer is Cortana, waarmee je de laptop als slimme assistent kunt gebruiken. Je kunt vragen stellen, vergaderingen plannen, programma's openen en nog veel meer. Dankzij het grote aantal aansluitingen, waaronder een veelzijdige usb-c-poort en Thunderbolt 4, kun je de Acer Swift 3 snel aansluiten op allerlei geavanceerde apparaten. De laptop houdt echter ook rekening met oudere apparaten en beschikt daarom over een usb 3.2 Gen 2-poort en een Display Port om bijvoorbeeld een monitor op aan te sluiten. 

Bekijk het aanbod Acer Swift 3 laptops