Swift 1: Slank en lichtgewicht

Deze slanke, lichtgewicht laptop maakt je (reizende) leven een stuk gemakkelijker. De Acer Swift 1 is namelijk écht draagbaar. Wat heet: de laptop is met een gewicht van 1,3 kilogram zo licht dat je niet amper zult merken dat je ‘m bij je draagt. Neem dus snel afscheid van al die grote, onhandige tassen! De Acer Swift 1 is slechts 14,95 mm dun en past met gemak in je rugzak.

Tot 15 uur vooruit

Je wilt je onderweg geen zorgen maken over de prestaties van je laptop. Laat het slanke uiterlijk van de Acer Swift 1 je niet bedriegen! De levensduur van de batterij is namelijk behoorlijk indrukwekkend. Met een batterijduur van 15 uur laat het apparaat je nooit in de steek, waar je ook naartoe gaat. Je hebt alle energie die nodig is voor een hele dag werk en entertainment binnen handbereik. Ook handig: met de functie snel opladen kun je na slechts 30 minuten opladen weer tot wel vier uur vooruit.

Multitasken to the max

In de slanke Acer Swift 1 schuilt een echte krachtpatser. Dankzij de combinatie van een Intel Pentium Silver-processor of een Intel Celeron-processor, en 4 GB RAM kan de laptop een flink aantal taken tegelijk aan. Dus of je nu werkmails stuurt of die vervelende presentaties afmaakt, je wordt nooit onderbroken door haperende hardware. Tot 128 GB SSD is er genoeg ruimte om al dat belangrijke werk op te slaan. Anders dan je misschien zou denken, levert die rekenkracht trouwens geen loeiende laptop op: geluiden worden tot een minimum beperkt voor de perfecte werkomgeving.


Smalle randen, meer scherm

Work hard, maar ook play hard! Acer heeft met de nieuwste Swift-laptops ook aan ontspanning gedacht: de smalle randen bieden namelijk meer ruimte aan het scherm, zodat je nóg meer ziet van het 14-inch FHD IPS-paneel, dat oogstrelende kleuren en details tot leven brengt. Het scherm is trouwens ook uitgerust met Acer ExaColor™ en BluelightShield™, zodat de kleuren nog helderder lijken én je ogen minder snel moe worden.


Klaar voor de toekomst

Met de Acer Swift 1 maak je via de nieuwste dual-band wifi 6-technologie snel verbinding met draadloze netwerken. Profiteer voor snelle gegevensoverdracht daarnaast van de verschillende poorten zoals usb-c en usb 3.2 Gen 1. Dankzij de geïntegreerde vingerafdruklezer kan Windows Hello snel en veilig je identiteit controleren. Je kunt ook met Cortana communiceren om vergaderingen te plannen, programma's te openen en meer.

Bekijk het aanbod Acer Swift 1 laptops