Buiten de deur werken gemakkelijk gemaakt

Werken kun je tegenwoordig overal, niet alleen thuis of op kantoor, maar ook buiten de deur. Het enige dat je nodig hebt, is een laptop. Lichtgewicht, maar toch krachtig; met een goede laptop kun jij je werk overal uitvoeren. Kijk maar naar Daan!


Lees meer over de Acer Swift 5

Ontdek

Daan reist door het hele land. Hij is veel onderweg om zijn klanten te bezoeken. Daan is namelijk ZZP’er. Je kunt hem uittekenen met zijn laptoptas in zijn hand. Zijn laptop is namelijk onmisbaar voor zijn werk. Omdat Daan de hele dag zijn laptop bij zich draagt, vindt hij het belangrijk dat zijn laptop licht van gewicht is en gemakkelijk op te bergen is in zijn laptoptas.

Lichtgewicht in je rugzak

Ben je veel onderweg? Werk je de ene dag thuis, de volgende dag op kantoor en misschien in het weekend wel eens op het terras? Het wordt steeds normaler om je laptop de hele dag met je mee te nemen. In dat geval is een laptop die licht en dun is natuurlijk ideaal. Je wilt je immers geen breuk sjouwen aan een log, zwaar exemplaar. Gelukkig wegen de Acer Swift-laptops amper meer dan een kilogram en zijn compact en dun. Dat betekent dat je ze zelfs gemakkelijk meeneemt in je rugzak.

Scherp zicht

Daan presenteert zijn ideeën het liefst bij zijn klanten op locatie. Daarbij is zijn Acer Swift 5 onmisbaar. Hij vertrouwt hierbij op het scherpe, heldere scherm van de Acer Swift met zijn grote kijkhoek, waardoor zijn klanten alles goed kunnen volgen. Gaat het onverwacht om een grotere groep mensen? In dat geval verbindt Daan zijn laptop in een handomdraai met een grotere monitor of zelfs een beamer. Ook hoeft hij zich geen zorgen te maken over de accuduur van zijn laptop. Daan weet zeker dat zijn laptop nog langer doorgaat dan hij!

De hele dag door

Als je de hele dag onderweg bent, heb je een flinke batterij nodig. De Swift 5 heeft daarom een ruime accuduur, die op kan lopen tot wel 18 uur. Ben je per ongeluk vergeten je laptop op te laden? Gelukkig kan de batterij in noodgevallen snel worden opgeladen. Na slechts een half uurtje laden, kun je toch weer een uur of vier verder. Ook handig: er is slechts één usb-c-aansluiting nodig voor zowel supersnelle gegevensoverdracht en videostreaming als opladen.

Mist Green

Laten we wel wezen: het oog wil ook wat. Daan is daarom blij dat zijn Acer Swift 5 een moderne look heeft met een fraaie aluminium behuizing. Hij heeft een kleur uitgekozen die goed past bij zijn professionele stijl: Mist Green. Extra fraai is het design met de smalle rand. Deze keuzes zijn trouwens niet enkel cosmetisch, maar ook functioneel. Zo zorgt de smalle rand ervoor dat er meer schermruimte overblijft. En die aluminium behuizing? Die is naast sterk ook nog eens lekker licht.

Lees meer over de Acer Swift X

Ontdek

Van station naar station

Na een succesvolle presentatie gaat Daan weer op weg naar het station. Tijdens het reizen gaan er ongemerkt kostbare uren verloren. Aangezien hij vanavond uit eten wil met vrienden, werkt hij in de trein de laatste details van zijn ontwerp uit. Dankzij het slanke ontwerp van zijn laptop kan hij zelfs aan het kleinste tafeltje werken. Ook handig: hij ontgrendelt zijn laptop veilig met zijn vingerafdruk, zodat spiedende ogen geen kans krijgen om zijn wachtwoord te achterhalen.

Een echte krachtpatser

De volgende ochtend is Daan vroeg wakker. Na een heerlijk avondje uit barst hij van de inspiratie. Hij kan niet wachten om weer aan de slag te gaan! Gelukkig staat zijn Acer Swift 5 altijd voor hem klaar. Met een krachtige processor en videokaart, hoeft de ZZP’er ook nooit lang te wachten tot zijn laptop klaar is met het verwerken van documenten. Ook het opslaan van die grote bestanden is geen probleem: zijn laptop beschikt over meer dan voldoende opslagcapaciteit. De uren vliegen voorbij. Daan moet zich weer naar de trein te haasten, onderweg naar een volgende klus. Uiteraard met zijn trouwe laptop aan zijn zijde.

Bekijk het aanbod Acer Swift laptops