Meten = Weten met de digitale thermometers van Cresta Care

Veel mensen vinden het fijn om altijd en overal te weten of hun lichaam goed in balans is. Er komen telkens nieuwe, innovatieve manieren om bijvoorbeeld je temperatuur bij te houden. Cresta Care ontwikkelde drie nauwkeurige, gebruiksvriendelijke thermometers die je helpen om altijd en overal via je voorhoofd of oren te checken hoe je ervoor staat.

Bekijk hier alle Cresta Care thermometers.

Bekijken

Door de dag heen schommelt je temperatuur. Als je je niet lekker voelt, wil je weten of je misschien verhoging of koorts hebt. Zeker als je de deur uit moet, is het belangrijk je goed te voelen en geen klachten te hebben. Maar ook binnen je gezin is het fijn om een vinger aan de pols te houden. Vind je dat je kind wat warm aanvoelt en wil je direct uitsluitsel? Met de drie nieuwe thermometers van Cresta Care kijk je snel of er iets aan de hand is.

Vroeger was temperaturen omslachtig en duurde het lang, maar met de modernste technieken is een meting zo gepiept. Op elk moment van de dag, waar je maar wilt en zonder van de bank of uit je bed te hoeven komen. Kinderen vanaf 6 maanden hoef je niet wakker te maken of te storen in hun spel om snel te kijken wat hun temperatuur is. En dat levert net zulke nauwkeurige resultaten op als de traditionele thermometer. De drie gloednieuwe digitale thermometers van Cresta Care draaien om gebruiksgemak, snelle en nauwkeurige metingen. Cresta Care ITST innovatieve temperatuur schommeling technologie en de tempratuursensor van Duitse fabricaat dragen bij aan een zeer nauwkeuriger meting.


Waar moet je op letten?

Wie een thermometer wil toevoegen aan zijn huisapotheek, let op een paar eigenschappen van de apparaatjes. Natuurlijk moet een thermometer nauwkeurig zijn en elke keer een accurate meting uitvoeren. Maar snelheid van de meting is ook van belang. Niemand vindt het leuk om lang te moeten wachten op een uitslag of te twijfelen of de meting al klaar is. Een geluidssignaal bij start en einde van een meting is dus wel zo handig.

Kijk verder ook naar de gebruikers. Ben je een ouder en wil je de thermometer vooral gebruiken voor het temperaturen van kinderen? Voor baby’s tot zes maanden oud wordt een rectale thermometer geadviseerd. Na die leeftijd is een meting via het oor of het voorhoofd prettiger en even nauwkeurig.

Ook het type meting is van belang. Wil je meten zonder contact met het lichaam? Dan is een voorhoofdsmeting ideaal. Ook voor kinderen met bijvoorbeeld oorontsteking is dit een fijne manier van meten. Temperaturen via het oor is ook makkelijk, snel en geeft een goede weergave van de lichaamstemperatuur. Wie de keuze wil hebben, kiest voor een thermometer die alles kan: meten via het oor en via het voorhoofd.
Nauwkeurige oorthermometer

Cresta Care heeft drie modellen met elk hun eigen bijzonderheden. De TH838update is een oorthermometer die binnen 1 seconde de temperatuur meet. Hij is super simpel in het gebruik en meet de temperatuur via geavanceerde infraroodtechnologie, voor een exacte meting – ongeacht de omgevingstemperatuur. Voor extra hygiëne werkt hij met beschermkapjes die je snel verwisselt. Je zet hem aan, brengt de zachte tip aan in het oor en wacht op het geluidssignaal. Start de meting met een druk op de knop en binnen een tel staat de temperatuur op het grote display. De thermometer is voorzien van een koortsalarm, dus je weet meteen waar je aan toe bent. De TH838update heeft een intern geheugen voor negen metingen en is meteen klaar voor gebruik door de meegeleverde knoopcelbatterij en 20 beschermkapjes.


Twee-in-een: Hygiënisch via het voorhoofd en vloeistof temperaturen

Vind je het fijn om via het stoplichtsysteem in één oogopslag te zien of de temperatuur normaal is, of dat je verhoging of koorts hebt? Dan is de TH730 echt wat voor jou. Je meet via de huid van je voorhoofd: een makkelijke plek om snel te temperaturen en extra hygiënisch. Het apparaat hoeft de huid niet aan te raken. Hij gebruikt een betrouwbare techniek om op korte afstand temperatuur op te nemen. Het display geeft dan de uitslag in graden Celsius of Fahrenheit.

Om aflezen extra makkelijk te maken, kleurt het display groen, oranje of rood: net als een stoplicht. Je ziet meteen of alles in orde is, of dat je in actie moet komen.

Je gebruikt de TH730 niet alleen om je lichaamstemperatuur op te nemen, hij kan ook de oppervlaktetemperatuur van onder meer vloeistoffen waarnemen. Handig als je bijvoorbeeld soep of melk maakt voor je kind en zeker wilt weten dat het niet te warm of te koud is.

Je bewaart de TH730 in de meegeleverde luxe bewaardoos. De twee AAA-batterijen worden meegeleverd, dus de voorhoofdsthermometer is meteen na aanschaf te gebruiken. De TH730 beschikt daarnaast over een geheugen voor maar liefst negen metingen.


Bekijk hier alle Cresta Care thermometers.

Bekijken

Drie-in-een: voorhoofd-, oor-, en vloeistofthermometer voor veelzijdig gebruik

Met de TH930 van Cresta Care kun je alle kanten op. Met de TH930 van Cresta Care kun je alle kanten op. Je gebruikt hem om via het oor te temperaturen, maar als het handiger uitkomt schakel je om naar de functie voor voorhoofdsmeting. Reuze handig voor jezelf, maar ook voor het nagaan van de temperatuur van een kind. Lang stilzitten is niet nodig, want binnen 1 seconde lees je het resultaat af via het grote display. Door het makkelijk afneembare afdekkapje gebruik je de TH930 zonder extra beschermhoesje ook als oorthermometer.

Extra fijn is dat je aan de kleur van het display ook meteen ziet waar je aan toe bent: via de kleuren groen, oranje en rood weet je of alles in orde is, of dat er extra aandacht en zorg nodig is.

De voorhoofdsmeting is niet alleen handig om contactloos de temperatuur van iemands lichaam op te meten. Je kunt hem ook inzetten voor het nagaan van de oppervlaktetemperatuur van een vloeistof, zoals drinken.

Door de veelzijdige toepassingen en het gebruiksgemak is deze thermometer bijzonder geschikt voor baby’s en jonge kinderen. Maar ook bij volwassenen geeft hij een betrouwbaar en nauwkeurig resultaat.
De TH930 heeft een geheugen voor negen metingen en is uitgevoerd in een vrolijke, oranje kleur. Je bewaart hem in de bijgeleverde beschermhoes. Hij werkt op twee AAA-batterijen, die uiteraard meegeleverd worden.


Altijd op de hoogte

Door hun veelzijdige toepassing en gebruiksgemak zijn de Cresta Care TH838update, TH730 en TH930 uitstekend geschikt voor jong en oud. De nauwkeurige metingen en duidelijke displays maken een supersnelle meting mogelijk. Altijd en overal op de hoogte met de digitale thermometers van Cresta Care.


Bekijk hier de producten van Cresta Care