Duurzaamheid duurt het langst: milieubewust met Beko

Wie aardig wil zijn voor het milieu, is dat ook vaak meteen voor de portemonnee. Tenslotte gaan duurzaamheid en zuinigheid hand in hand terwijl verspilling juist de vijand is. Of dit nu gaat om energieverspilling of voedselverspilling, beide wil je zo veel mogelijk tegengaan. Arcelik (fabrikant van Beko) staat op de lijst met de honderd meest duurzame bedrijven ter wereld. Dagelijks zijn zij bezig om op een duurzame manier te innoveren. Daar pluk jij ook de vruchten van. Zo ben jij ook duurzaam bezig, zonder dat je er iets extra’s voor hoeft te doen!


Tot €200,- retour bij aankoop van een Beko koelvriescombinatie met HarvestFresh®

Ontdek


Met HarvestFresh kom jij koel de zomer door!

Hou jij ook zo van heerlijk knapperige groente of lekker zoet fruit? Dan is het natuurlijk zonde als jouw favoriete groente en/of fruit niet meer lekker is omdat ‘ie te lang in de koelkast heeft gelegen. Dit hoeft vanaf nu ook niet meer te gebeuren dankzij slimme uitvindingen zoals de HarvestFresh lade van Beko. In deze speciale lade blijft jouw groente en fruit tot wel 5 dagen langer vers.

Lees meer

Energiezuinig koelen: goed voor het milieu

Wie milieubewust wil leven, moet vaak goed opletten. Gelukkig maken fabrikanten van gevreesde energievreters zoals witgoedapparaten, het steeds makkelijker om milieubewust en energiezuinig te leven zonder dat je daar zelf veel voor hoeft te doen. Met een goede koelkast wordt energiezuinig koelen dan ook een makkelijk karwei.

Lees meer

Je boodschappen efficiënt opbergen met Beko

Iedereen heeft natuurlijk graag een goedgevulde koelkast. Maar dan kan het al snel gebeuren dat jouw koelkast té vol raakt en dat je niets meer kunt vinden. Het gevolg? Weken later beschimmelde boodschappen. Zonde en onnodige voedselverspilling. Gelukkig bieden de koel- vriescombinaties van Beko voldoende praktische opbergmogelijkheden.

Lees meer

Altijd gekoelde en verse vers- en vleeswaren

De zomer is hét moment van barbecues. Daar hoort natuurlijk ook goed, vers en natuurlijk veel vlees bij! Zonder lekker vlees is een barbecue tenslotte niet compleet. Of je nu houdt van een simpele hamburger of speklap of gaat voor een luxer stukje vlees: met de koelkasten van Beko haal jij altijd het optimaal bewaarde stukje vlees uit jouw koelkast.

Lees meer

Bekijk het aanbod Beko koelkasten op Kieskeurig.nl