Slim klussen: Nooit meer zonder stroom en sneller klaar

Je bent lekker op dreef met klussen. Schuren, frezen, boren: het gaat als een zonnetje. Jammer alleen dat je zo veel tijd kwijt bent met je gereedschap zoeken, aansluiten en weer opbergen. Bestond er maar een systeem waarmee je sneller werkt, meteen door kan met een andere tool, en niet hoeft te zoeken naar een stopcontact. Goed nieuws: de verwisselbare universele accu van Bosch Power for ALL zorgt ervoor dat je altijd meteen aan de slag kunt op momenten dat het jou goed uitkomt.


Koop nu de universele wisselbare accu van Bosch Power for ALL.

Bekijken

Bosch Power for ALL

Bosch ontwikkelde het Power for ALL-platform voor de mensen die graag klussen in huis en tuin en die behoefte hebben aan gereedschap waarop ze kunnen vertrouwen, voor een professionele aanpak van elk project. Daarbij staat gebruiksgemak centraal door de krachtige accu die de elektrische gereedschappen aandrijft. De universele, verwisselbare accu’s komen van pas bij elk project.

Flink besparen

De Power Tools hebben een eigenschap gemeen: ze werken niet op basis van het stroomnet, maar via een verwisselbare, universele accu. Je hebt maar één accu nodig en bespaart daarmee:

  • een flinke investering in allerlei verschillende accu’s en bijpassende laders
  • tijd, doordat je meteen weet welke accu je nodig hebt
  • gemak, omdat al je gereedschappen dezelfde accu gebruikenGeschikt voor 40 apparaten

Het woord universeel klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar in het geval van de Bosch Power Tools is dat niet het geval. De 18 volts-accu past in maar liefst 40 verschillende gereedschappen. Dat zijn zeer uiteenlopende tools. Niet alleen een accu-schroefboormachine, die vaak op een accu werken. Het assortiment is veel breder: van decoupeerzaag tot aan kettingzaag en van bladblazer tot aan grastrimmer. En wat dacht je van een haakse slijper, schuurmachine en stofzuiger om alle stof weer op te zuigen?

Deze apparaten maken deel uit van het Power for ALL-platform, oftewel het hele assortiment van tools en machines die je kunt gebruiken met de universele accu.

Voordeel: snel verwisselen

Het gebruik van een accu heeft wat voordelen boven netstroom via een snoer. Een standaardsnoer is meestal te kort, dus je zult vaak een verlengsnoer moeten gebruiken bij het klussen. Extra opletten dat je er niet op gaat staan, het vermogen past bij het gereedschap en bovendien telkens opbergen en weer erbij pakken. Een universele accu is klein en compact en bespaart geld omdat je niet voor elk gereedschap de bijpassende accu moet zoeken, opladen en ook weer zodanig opbergen dat je niet misgrijpt als je snel aan de gang wilt.

Ze werken bovendien snel. Om de accu te verwisselen, heb je geen aanvullende gereedschap of hulpstukjes nodig. Het komt neer op de accu loshalen en vastklikken in het volgende apparaat waarmee je aan de slag wilt.


Koop nu de universele wisselbare accu van Bosch Power for ALL.

Bekijken

Power for ALL startsets : 18 en 36 volt

Bosch heeft meerdere startsets ontwikkeld, waaronder de 18 en 36 volt. Deze zijn allebei geschikt voor andere apparaten. De 36 volts-accu is bedoeld voor de zwaardere klussen, zoals elektrische grasmaaiers voor grote gazons.

De accu van 18 volt is te gebruiken in alle compatibele apparaten in het assortiment van Bosch, en bovendien in een aantal tools voor in de tuin van Gardena en een aantal andere merken, zoals GLORIA House and Garden, Emmaljunga epowered by Bosch, Wagner en Rapid.

Voordelen lithium-ion accu’s

De universele verwisselbare accu’s gebruiken lithium-ion techniek. Dit type accu’s kent een groot voordeel: de ontladen niet uit zichzelf. Ook al gebruik je de accu enige tijd niet, dan behoudt hij zijn lading zonder merkbare achteruitgang. Hierdoor kun je je opgeladen accu gerust wegleggen en hoef je niet eerst een tijd te laden voor je bij een volgend project ermee aan de gang kunt. Dat is fijn, want in je planning hoef je dus geen tijd te reserveren voorafgaand aan de klus voor het laden. 

Snellaadfunctie

Ben je toch vergeten de accu tijdig aan de lader te leggen, dan hoef je niet erg lang te wachten voor je aan de slag kunt. Door de snellaadfunctie laadt de universele accu in amper 40 minuten op tot wel 80 procent van de maximale lading. Meer dan voldoende voor een snelle start.

Lithium-ion-accu’s hebben daarbovenop geen last van het zogeheten geheugeneffect. Hierbij lijkt het of de maximale capaciteit van de batterij terugloopt. De universele verwisselbare accu’s van Bosch behouden hun capaciteit, ook bij veelvuldig gebruik.


Ontdek nu verschillende soorten machines en apparatuur om jouw klus gemakkelijker te maken!

Ontdek

Veelzijdig en verwisselbaar

De 18- en 36-volts accu’s van het Bosch Power for ALL-platform zijn een uitkomst van iedereen die snel aan de slag wil met al zijn gereedschap voor klussen in en om het huis. Je bespaart jezelf een hoop moeite, tijd, energie en geld door te kiezen voor het systeem met de universele, verwisselbare accu.