Bak als een pro met Kenwood - Heel Holland bakt mee

Wie kan de verleiding nou niet weerstaan om de lekkernijen die in HHB gecreëerd worden zelf ook te maken? Het gebruik van een goede keukenmachine is daarvoor wel bijna onontbeerlijk. Maar door het grote aanbod zie je vaak door de machines de mixers niet meer. Wat is nou de beste optie: meteen een hele goede maar prijzige foodprocessor aanschaffen, kiezen voor een lekker betaalbare keukenmachine, of is gewoon een simpele mixer eigenlijk al voldoende? Kenwood helpt je met je keuze en maakt van elke hobbybakker een heuse pro.

Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat in menigeen een heuse keukenprins of -prinses is ontwaakt. Bakken in eigen keuken is mede door dit succesvolle programmaeen ware trend geworden.


Op zoek naar een Kenwood keukenmachine? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken


Groot, groter, grootst!

Als echte bakfanaat is er geen groter compliment dan de vraag: “Bij welke bakker heb je deze cupcakes gekocht? Ze zijn zo lekker!”. Zou het niet mooi zijn als jij met een grote glimlach kunt zeggen dat die overheerlijke cupcakes uit eigen keuken komen? De Kenwood keukenmachine Chef Titanium XL is de keukenmachine die niet mag missen in jouw bakparadijs. Want waarom maar 10 cupcakes tegelijk bakken als je er ook 111 tegelijk kunt maken?

Dit kan gemakkelijk met de mengkom van maar liefst 6,7 liter, uitgevoerd met een maatverdeling aan de binnenkant en ingebouwde handvatten. Ideaal voor de gelegenheden waar je groots wilt kunnen uitpakken, zoals een familiedag, verjaardag, jubileumfeest, Koningsdag, of de sportclub van je kind.

Dat is met deze keukenmachine al een feest op zich! Of je nu het beslag voor maximaal 111 cupcakes wilt maken, het deeg voor 3 broden (2,56 kg deeg) tegelijk wilt kunnen kneden, of 15 eiwitten tegelijk wilt kloppen: het is allemaal mogelijk. Met deze keukenmachine wil je niets anders meer dan bakken.Kenwood-power

Om zoveel cupcakes tegelijk te kunnen maken, heb je wel power nodig. Dat is voor de Kenwood Chef Titanium XL geen probleem. Met een motorvermogen van maar liefst 1700W mixt, kneedt, klopt, hakt, maalt en blendt jouw nieuwe beste bakvriend de zwaarste beslagen zonder moeite. Zelfs de lekkerste sapjes bereid je met deze keukenmixer met de bijgeleverde blender. Diverse accessoires worden er namelijk gewoon bijgeleverd. In de doos vind je een K-klopper, Power Garde, Spiraalvormige deeghaak, Flexi-klopper en een Spatel. Daarnaast is de keukenmachine uit te breiden met verschillende accessoires.

De Kenwood Chef Titanium XL wordt geleverd met een Kenwood Thermoresist-blender met Multizone-snijtechnologie met een inhoud van 1,6 liter.

Maar ook het design en premium afwerking van de Kenwood Chef Titanium XL geven aan dat het hier om een topper gaat. De metalen behuizing en mooie donkergrijze kleur geven deze keukenmachine een echte powerlook. De roestvrijstalen onderdelen en het liftmechanisme zijn ijzersterk en duurzaam, en om het af te maken is de elektronische snelheidsregeling voorzien van een prachtige halo-verlichting.Het kleine zusje

Van de Chef Titanium XL is ook een kleinere versie beschikbaar: de Kenwood Chef Titanium. Hoewel je met deze keukenmachine dezelfde heerlijke creaties kunt maken, heeft deze een mengkom een inhoud van 4,6 liter en een motorvermogen van 1500W. Dit houdt in dat je in dit kleinere model geen 111, maar maximaal 44 cupcakes tegelijk kunt voorbereiden, 2 grote broden (2,18 kg deeg) kunt kneden en maximaal 12 eiwitten tegelijk kunt kloppen. Maar ook al is het vermogen van het kleine zusje iets lager, ze kan bijna hetzelfde en wordt geleverd met dezelfde accessoires.

De familie is groter dan gedacht

Als je dacht dat het bij deze twee bleef, heeft Kenwood nog een leuke verrassing. Ben jij nu al helemaal verliefd op de Kenwood Chef Titanium of de Chef Titanium XL, maar ligt jouw budget iets lager, of ben jij meer een hobbykok dan een grootverbruiker? Dan is de Kenwood Chef Elite of de Kenwood Chef Elite XL misschien wel wat voor jou.

Geniet van dezelfde topkwaliteit en het prachtige design van Kenwood met deze keukenmachines die speciaal zijn ontworpen voor de hobbykoks. Met de Kenwood Chef Elite XL maak je gebruik van bijna dezelfde specificaties als die van de Kenwood Chef Titanium XL. Het motorvermogen is lager, maar met een krachtige 1400W kneed, mix, klop, maal en blend je alsnog de lekkerste gerechten. Bij de Chef Elite (XL) worden wel iets minder accessoires geleverd dan bij de Chef Titanium (XL).

De Kenwood Chef Elite kun je vergelijken met de Kenwood Chef Titanium. Ook hier ligt het vermogen van de motor lager, uitgevoerd met 1200W, en is hierdoor geschikt voor het lichtere werk. Zowel bij de Kenwood Chef Elite als bij de Kenwood Chef Elite XL worden de K-klopper, Power Garde en een Spiraalvormige deeghaak geleverd.

Maar vergis je niet. Ook al lijken de Chef Elite (XL) en de Chef Titanium (XL) sterk op elkaar, je merkt absoluut het verschil in deze keukenapparaten. Het verschil in motorvermogen kan veel uitmaken wanneer je de apparaten voor grotere en zwaardere bakprojecten wilt gebruiken. Indien je het apparaat alleen gebruikt voor simpele baksels zoals taart, cake en licht brood voldoet de Chef Elite (XL) prima. Maar ben jij die sterkok in huis en wil jij zelfs de moeilijkste gerechten kunnen bereiden? Dan zal de Kenwood Chef Titanium XL naadloos aansluiten bij jouw behoeftes.Alles in 1

Of je nu voor de Kenwood Chef Elite gaat, of meteen voor het grote werk zoals de Kenwood Chef Titanium XL; alle apparaten zijn uit te breiden met meer dan 20 extra accessoires. Enkele voorbeelden hiervan zijn een citruspers, lasagnemaker, sapcentrifuge, ijsbereider, vleesmolen of pastamaker. Zo heb je gegarandeerd met één keukenmachine alles in huis om de lekkerste gerechten te bereiden.

The aftermath

Het meest vervelende klusje is misschien wel het schoonmaken van de machine na het bereiden van je heerlijke creaties. Maar gelukkig heeft Kenwood daar ook een feestje van gemaakt. Alle genoemde apparaten zijn namelijk gemakkelijk schoon te houden. De patisserieset is volledig gemaakt van metaal en de blenders zijn gemaakt van thermoresist-glas. Ze zijn niet alleen eenvoudig schoon te houden, maar ook duurzaam in gebruik. Zo ben je snel klaar om rap weer de nieuwste Heel HHB-recepten uit te proberen. Daarnaast geeft Kenwood maar liefst 2 jaar garantie op zijn keukenmachines, om jou onbezorgd bakplezier te garanderen.Op zoek naar een Kenwood keukenmachine? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Kenwood. Meer lezen over Kenwood? Klik dan hier!