Verbeter jouw bakprestaties met een Kenwood keukenmachine

Ben jij een ware bakfanaat te noemen, maar mis je soms de kennis en inspiratie voor het creëren van de allerlekkerste creaties? Kenwood helpt je op weg met het vinden van jouw baktalent. Op deze pagina vind je meer informatie over Kenwood keukenmachines en accessoires. Daarnaast deelt Hans Spitsbaard, winnaar van Heel Holland Bakt, een heerlijk recept en verschillende tips om jouw bakprestaties te verbeteren.

Op zoek naar een keukenmachine? Bekijk hier het hele aanbod.

BekijkenBak als een pro met Kenwood

Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat in menigeen een heuse keukenprins of -prinses is ontwaakt. Bakken in eigen keuken is mede door dit succesvolle programmaeen ware trend geworden. Wil jij ook bakken als een pro? Kenwood helpt je met de keuze voor het juiste keukenapparaat en maakt van elke hobbybakker een heuse pro.

Lees meer

Zelf macarons bakken met Hans Bakt

Wie wordt er nou niet blij van macarons? Macarons smaken niet alleen overheerlijk, deze koekjes zien er ook nog eens feestelijk en stijlvol uit. Hans Spitsbaard helpt je op weg met het bakken van je eigen frambozenmacarons, zodat je niet meer speciaal naar Frankrijk hoeft voor deze Franse delicatesse. Pak je keukengerei erbij en bak met ons mee!

Lees meer


Hans Spitsbaard: winnaar Heel Holland Bakt

“Bakken! Ik kan er echt niet meer mee stoppen! Het uitproberen van nieuwe technieken en het ontwerpen van nieuwe recepten is inmiddels mijn favoriete bezigheid. Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Inmiddels heb ik ook twee boeken uitgebracht: 'Leer bakken met Hans' en 'De Taartbijbel'."

Hans Bakt, winnaar Heel Holland bakt en ambassadeur van Kenwood Nederland

Verbeter jouw bakprestaties met deze lifehacks!

Op 15 december 2019 is het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt van start gegaan: het programma wat heel Nederland aan het bakken krijgt. Ook wij bakken mee samen met Kenwood! De komende tijd geven wij je verschillende updates over de afgelopen 'HHB' afleveringen met daarin tips om jouw bakprestaties te verbeteren. Niets missen? Houd deze pagina dan in de gaten!

Lees meerDeze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Kenwood Nederland.