Inhoudsopgave

  1. Zo trim je zelf je eigen baard!
  2. In 5 stappen naar de perfecte, strakke baard
  3. In een paar stappen naar een professionele haarlook!
  4. Last van pluizig en/of dof haar? Niet meer met deze tips!
  5. 5 tips voor het maken van de perfecte krul met je stijltang

Haarverzorging met Remington

Wil jij dagelijks gaan voor een professionele haarlook, maar weet je niet hoe? Wil jij in een paar stappen een perfect strakke baard trimmen zonder gedoe? Op deze pagina lees je alles over haar- en baardverzorging met Remington. We geven je verschillende tips, stappenplannen en videotutorials die je kunt volgen voor de perfect verzorgde look. Navigeer eenvoudig naar het voor jou interessante artikel via de bovenstaande knoppen.


Vind de stylingtool die bij jou past! Bekijk hier het hele aanbod.

Ontdek

Baardverzorging voor mannen

Een strakke overgang tussen de haarlengtes maak je zelf

Als je om je heen kijkt naar de kapsels van trendy mannen, zie je meteen wat nu hot is: een korte coupe met een fade. Voor elke dag een strakke fade hoef je niet meer naar de kapper. Met de Remington Easy Fade HC500 tondeuse speciaal voor fade kapsels heb je alles bij de hand om er elke dag super verzorgd uit te zien.

Lees meer

Zo trim je zelf je eigen baard!

Een baard verzorgen vraagt om de nodige liefde en aandacht. Het groeien van een baard is namelijk één ding, maar daarna het model van je baard in bedwang houden vergt de nodige expertise. Met deze tips helpen wij je op weg naar een strak, verzorgd eindresultaat binnen een handomdraai.

Lees meer

In 5 stappen naar de perfecte, strakke baard

Ben jij een man die meer houdt van de natuurlijke baardlook of juist een strakker geheel? In beide gevallen zit je natuurlijk niet te wachten op een rommelige baard. Een strakke baard ziet er verzorgd en netjes uit. Daarom geven we een aantal tips hoe je met gemak een strakke baard kunt creëren bij jezelf!

Lees meer

Remington HG2000 & HG3000

De tools waarmee je uiteenlopende stijlen kunt creëren. Trim, style en scheer je haar van top tot teen met de Omniblade Face & Body. Ga voor een gemillimeterd resultaat. Een geschoren look met een nauwkeurige scheerlengte van 0,15 mm. De Omniblade biedt je complete gezichts- en lichaamsverzorging. Met de meegeleverde accessoires kun je alle kanten op. De mesjes gaan gegarandeerd 5 jaar mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de mesjes moeten worden vervangen.


Vind de baardverzorging die bij jou past!


Vind de stylingtool die bij jou past! Bekijk hier het hele aanbod.

Ontdek

Haarverzorging voor vrouwen

In een paar stappen naar een professionele haarlook!

Zit jouw haar ook altijd perfect als je terugkomt van de kapper? Maar vind je het lastig om zo’n mooie look bij jezelf te creëren? Wij helpen je op weg met deze tips, zodat je gemakkelijk thuis ook een professionele haarlook kunt creëren. Ga elke dag voor de perfecte haarlook, alsof je rechtstreeks van de kapper vandaan komt!

Lees meer

Last van pluizig en/of dof haar? Niet meer met deze tips!

Is je haar vaak droog en springt het alle kanten op met vochtig weer? Zie je weinig glans op je haar en lijkt het zelfs een beetje dof? Grote kans dat je last hebt van pluizig en dof haar. Pluizig haar is moeilijk in controle te houden. Hoe kom je er vanaf? Wij geven je een aantal tips hoe je jouw haar pluisvrij en vol glans kunt laten stralen!

Lees meer


Vind de stylingtool die bij jou past! Bekijk hier het hele aanbod.

Ontdek

5 tips voor het maken van de perfecte krul met je stijltang

Krullen maken met een stijltang klinkt misschien niet erg logisch, maar dat is het wel! Wanneer je krullen maakt met een krultang, krijg je al snel strakke pijpenkrullen. Wil je wat speelsere, lossere krullen in je haar creëren, dan is een stijltang hiervoor een handige tool. Met deze tips maak je de mooiste krullen met je stijltang!

Lees meer


Vind de haarverzorging die bij jou past!