Inhoudsopgave

  1. Drie verschillende krullen met slechts één krultang
  2. Elke dag je haar föhnen. Is dit wel goed voor je?
  3. Vermijd deze fouten bij het steilen van je haar
  4. Zo creëer je een volumineuze blowout!
  5. Zo verzorg je je haar en baard in één!

Remington biedt de oplossing voor jouw haar!

Heb je last van pluizig en statisch haar en weet je niet wat je daar tegen kunt doen? Heb je slap en futloos haar en wil je meer volume creëren? Of ben je op zoek naar de ideale stylingtool voor jouw baard- en hoofdhaar? Op deze pagina lees je alles over haar- en baardverzorging met Remington. We geven je verschillende tips, stappenplannen en videotutorials die je kunt volgen voor de perfect verzorgde look. Navigeer eenvoudig naar het voor jou interessante artikel via de bovenstaande knoppen.

Vind de stylingtool die bij jou past! Bekijk de producten van Remington

Ontdek

De beste styling voor jouw haar!

Drie verschillende krullen met slechts één krultang

Of je nu een losse slag in je haar wil, beachy waves, een harde pijpenkrul of losjes vallende krullen, een ding is zeker: de krul is in. Maar wist je dat je helemaal geen uitgebreide set krultangen nodig hebt om verschillende effecten te bereiken? Met deze tips maak jij verschillende krullen met slechts één tang.

Lees meer

Elke dag je haar föhnen. Is dit wel goed voor je?

Ben jij iemand die snel last heeft van droog haar? Dan pak je waarschijnlijk niet elke dag de föhn erbij om je haar te drogen, omdat je bang bent dat het schadelijk is voor jouw lokken. Gelukkig zijn er steeds meer producten op de markt die speciaal ontworpen zijn voor het beschermen van jouw mooie haardos.

Lees meer

Vind de stylingtool die bij jou past! Bekijk de producten van Remington

Ontdek

Vermijd deze fouten bij het steilen van je haar

De meest bekende techniek voor een mooi glad en glanzend kapsel is natuurlijk met een stijltang. Er zijn echter een paar fouten die je kunt maken bij het steilen van je haar, die je haar kunnen beschadigen. Daarom hebben wij een aantal van deze fouten op een rij gezet zodat je haar mooi en gezond blijft.

Lees meer

Zo creëer je een volumineuze blowout!

Zit jij ook altijd verbijsterd in de kappersstoel terwijl de kapper je haar in enkele minuten omtovert tot een volumineuze haardos? Gelukkig kun je datzelfde effect nu ook thuis creëren. Daarvoor heb je slechts een paar tools nodig. En die handige techniek? Die heb je binnen de kortste keren zelf in de vingers.

Lees meer

Zo verzorg je je haar en baard in één!

Wil jij elke dag gaan voor een verzorgde look, maar ben jij het zat om voor alles een andere tool in huis te halen? Remington maakt het je gemakkelijk met de MB7050 baardtrimmer/tondeuse. Deze tool is speciaal ontworpen om zowel je hoofdharen als je baardharen te trimmen. Wat deze tool je allemaal kan bieden, lees je in dit artikel.

Lees meer

Vind de stylingtool die past bij jouw haar!