Duurzame vaat met droog resultaat!

In de zoektocht naar een nieuwe vaatwasser word je al gauw overladen met talloze functies om uit te kiezen. Besteklade of -mandje? Lades wel of niet verstelbaar? En dan hebben we het nog niet eens over automatische dosering of geavanceerde ventilatiesystemen. Op deze overzichtelijk verzamelpagina lees je alles over het belang, het nut en de werking van de uiteenlopende opties. 


Shop nu de (inbouw) ETNA vaatwassers hier!

Shop nu!

Gemak en flexibiliteit van een vaatwasser

In de zoektocht naar een nieuwe vaatwasser word je al gauw overladen met talloze functies om uit te kiezen. Besteklade of -mandje? Lades wel of niet verstelbaar? En dan hebben we het nog niet eens over automatische dosering of geavanceerde ventilatiesystemen. In dit artikel lees je alles over het belang, het nut en de werking van de uiteenlopende opties. 

Lees meer

Een vaatwasser met natte vaat? Dit is de oplossing!

Je herkent het waarschijnlijk wel: je trekt de vaatwasser open om uit te ruimen, maar (bijna) alles is nog nat. Tupperware bakjes die niet goed drogen, glazen en kommen waar een laagje water in blijft staan, vochtvlekken op het bestek. En dus moet je alsnog met de theedoek aan slag. Gelukkig kun je dat voortaan voorkomen met de tips uit dit artikel.

Lees meerHet energieverbruik van vaatwassers en hoe je eenvoudig energie bespaart

Voor velen van ons is de vaatwasser een ideale hulp in huis. Niet elke avond met je handen in het afwaswater, maar je kostbare tijd lekker anders besteden. Ideaal, maar vaatwassers hebben wel een impact op je energierekening. Gelukkig kun je die impact beperken met een energiezuinige vaatwasser én een energiezuinige manier van gebruik. 

Lees meer

Hoe werkt automatische dosering bij vaatwassers en wat zijn de voor- en nadelen?

Wasmachines met automatische wasmiddeldosering kennen we al wat langer. Relatief nieuw is deze functie bij vaatwassers. Dé manier om doseren makkelijker te maken en energie en geld te besparen. Allemaal door simpelweg minder vaatwasmiddel te gebruiken, zonder in te leveren op een schone vaat. In dit artikel lees je meer over de werking, voor- en nadelen van automatische wasmiddeldosering.

Lees meer

Vind de vaatwasser die bij jou past!