De Veloci Spirit

Krachtig, compact en veilig. Dat is de Veloci Spirit! Ben jij een fietsliefhebber, en zoek je naar een betaalbare e-bike die jou net dat beetje extra ondersteuning kan bieden tijdens een lange fietstocht? Dan is de Spirit misschien wel jouw perfecte match! De Veloci Spirit is betaalbaar in haar soort en biedt tegelijkertijd de veiligheid en betrouwbaarheid die je van een goede elektrische fiets mag verwachten. Benieuwd wat de Veloci Spirit zo goed maakt? Je leest het hier.


Bekijk hier alle Veloci fietsen.

Bekijken

De e-bike met stabiele middenmotor

De Veloci Spirit is uitgerust met een zeer sterke middenmotor. De Bafang Modest middenmotor van 250W is de sterkste in zijn klasse en maakt de Spirit net even anders dan andere e-bikes. De fiets duwt je moeiteloos vooruit wanneer je even wat ondersteuning nodig hebt. Een heuveltje op? Daar draai jij je hand niet meer voor om als je eenmaal op de Veloci Spirit zit! Je fietst sneller dan op een gewone fiets, maar toch voelt je fiets veiliger en stabieler aan dan iedere andere fiets waar je ooit op gereden hebt. Dankzij de sterke en stabiele middenmotor lig je zo stabiel op de weg, dat het fietsen vanzelf lijkt te gaan.

De techniek van de Veloci Spirit

De Veloci Spirit valt op dankzij de sterke middenmotor van deze e-bike, maar ook de rest van deze elektrische fiets laat zien dat de Veloci Spirit goed en betrouwbaar is. De fiets is uitgerust met 7 Shimano Tourney versnellingen en is voorzien van zadelvering zodat je lekker comfortabel op je zadel kunt blijven zitten (ook tijdens die lange fietstocht!). Bovendien is de e-bike uitgerust met 5 ondersteuningsniveaus om ervoor te zorgen dat geen berg voor jou nog te hoog is. Je kunt de elektronica van je fiets makkelijk besturen via het lcd-scherm, waarop je bovendien handige informatie kunt zien, zoals de snelheid waarmee je fietst, de resterende capaciteit van je batterij en nog veel meer. De Spirit heeft een actieradius van 60 – 120 km. Ook de fanatieke fietsliefhebbers onder ons kunnen dus met een gerust hart op de fiets stappen, want de Spirit schrikt niet van een lekker lange fietstocht.

Voor dames en heren

De Spirit is in 6 framematen te verkrijgen, zodat zowel mannen als vrouwen van deze e-bike kunnen genieten. Voor dames zijn de beschikbare framematen 46 cm, 48 cm en 52 cm en voor heren zijn de framematen 51 cm, 54 cm en 59 cm. Dit maakt de Veloci Spirit een geschikte e-bike voor heel veel verschillende mensen.

Met uitneembare slimme Phyllion-batterij

Maar wat maakt de Spirit nu anders dan andere e-bikes? Dat is de combinatie van een goede kwaliteit en een goede prijs. De kwaliteit van de Spirit wordt voor een groot deel bepaald door de uitneembare, slimme Phyllion batterij met Lithium-ion technologie. Deze batterij is niet alleen kwalitatief helemaal in orde, maar is ook voorzien van een batterijslot, een BMS-systeem en een nieuw, slim design. Dankzij deze goede batterij kan de Spirit jou mét elektrische ondersteuning naar verre plekken brengen.

De service en garantie van Veloci

Is de Veloci Spirit helemaal voor jou gemaakt? Bestel je fiets dan gewoon online via de Telegraaf Webshop en (NRC) One Day Only! Direct nadat je je fiets besteld hebt, wordt jouw unieke fiets via het online platform ‘My Bizbike’ aan jouw account gekoppeld. De inloggegevens voor je account ontvang je in je mailbox. In My Bizbike kan je de levering van je fiets plannen, maar kan je ook onderhoudsbeurten en eventuele reparaties inplannen. En de eerste onderhoudsbeurt? Die krijg je gratis! Wanneer je via My Bizbike een afspraak hebt ingepland, komt onze fietstechnicus met onze mobiele werkplaats bij jou thuis langs op een moment dat het jou schikt. Kan de reparatie toch niet ter plaatse worden uitgevoerd, dan nemen we je fiets mee en kan jij in de tussentijd gebruikmaken van een leenfiets!*

Testen maar!

Heb je de fiets ontvangen? Dan is het tijd om ‘m te testen. En in plaats van een testrit van een uurtje, heb je bij Veloci 30 dagen de tijd om de fiets uitgebreid uit te proberen. Ben je enthousiast? Dan is dat het begin van vele fietsavonturen. Naast het feit dat je recht hebt op het uitgebreide onderhoudsprogramma dat je allemaal vanuit je luie stoel kunt inplannen via My Bizbike, heb je natuurlijk ook levenslange garantie op het frame van je e-bike. Bovendien geniet je van 7 jaar garantie op alle fietsonderdelen en heb je 2 jaar garantie op alle elektronische onderdelen van je elektrische fiets. 

De Veloci Spirit is dé e-bike voor mensen die gaan voor kracht, comfort en veiligheid tegen een aantrekkelijke prijs! Waar gaat jouw eerste fietstocht naar toe?

*Zie de voorwaarden voor situaties waarin je gratis gebruik kunt maken van een leenfiets. Vind de Veloci fiets die bij jou past!