Test nu een Amslod e-bike bij jou thuis!

Lijkt het jou leuk om een Amslod e-bike bij je thuis te testen? Vraag dan nu het Amslod magazine aan en wie weet word jij wel uitgekozen om één van de e-bikes zelf te testen. Tijdens de testperiode krijg je de unieke kans om de Amslod Aston MTX-600 of Amslod York MTX-600 te testen. Er worden in totaal drie testers uitgekozen om deel te nemen aan het testpanel.

De elektrische fiets zal bij je thuis afgeleverd worden, zodat je de fiets kunt testen in jouw eigen omgeving. Je hebt de fiets twee weken tot je beschikking, zodat je de fiets kunt testen op allerlei verschillende aspecten. Na afloop van de testperiode schrijf je een review voor de Amslod landingspagina op Kieskeurig.nl. Nadat je het Amslod magazine hebt aangevraagd, maak je kans om uitgenodigd te worden voor de testperiode met een Amslod e-bike. Zodra je bent uitgekozen, nemen we telefonisch contact met je op.

Aanmelden kan tot en met 31 december 2019.

Wil jij een Amslod e-bike testen? Vraag dan nu het magazine aan!
home

Vraag nu het gratis magazine aan!

Maak kennis met de nieuwe 2020 modellen en lopende acties van Amslod.

*Je gegevens worden gedeeld met partner Amslod zij gaan zorgvuldig om met je gegevens (zie privacy statement). Door het invullen van je gegevens zul je gratis het magazine ontvangen en zal Amslod éénmalig telefonisch contact opnemen. Het Kieskeurig-testpanel kan ook contact met je opnemen om gratis een Amslod fiets te testen.
Deze pagina is tot stand gekomen in samenwerking met Amslod.