Alles over de Amslod e-bike accu's

De accu van je e-bike bepaalt voor een groot gedeelte je fietsplezier. Daarom is het interessant te weten hoe een fietsaccu in elkaar zit. Wat zijn de onderdelen en hoe werkt het? Over welke accucapaciteit beschikt je e-bike en hoe zorg je ervoor dat je e-bike accu zo lang mogelijk mee gaat? Al deze vragen worden beantwoord op deze pagina, met passend advies van Amslod!


Vind de e-bike die bij jou past. Vraag nu het gratis magazine aan!

Vraag aan

Zo ziet de binnenkant van een e-bike accu eruit!


Infographic: Zo zit een e-bike accu in elkaar

De accu van je e-bike is een technisch, maar belangrijk onderdeel van je fiets. Daarom is het goed om te weten hoe je het beste kunt zorgen voor de accu van je geliefde fiets. In deze infographic laten we je zien uit welke onderdelen de accu van je Amslod e-bike allemaal bestaat en hoe je de levensduur zo lang mogelijk verlengd.

Lees meer

Hoe ver kun je fietsen met de accu van je e-bike?


Zo belangrijk zijn de juiste cellen in een e-bike accu

De eigenschappen van de cellen bepalen de capaciteit van een e-bike accu. Deze capaciteit geeft aan hoeveel energie opgeslagen kan worden, oftewel: hoe ver je met ondersteuning kunt fietsen. Zodoende is het belangrijk dat een e-bike accu over de juiste cellen beschikt.

Lees meer

Zo ziet de binnenkant van een e-bike accu eruit

Het grote verschil tussen een gewone fiets en een elektrische fiets is dat deze laatste een motor heeft, die je tijdens het fietsen ondersteuning biedt. Wanneer je een e-bike aanschaft, is het goed om te weten uit welke onderdelen de accu bestaat. In dit artikel leggen we je de technologie uit!

Lees meer