Stofzuigen wordt een makkie!

Van alle klusjes in het huishouden staat stofzuigen wel in de top drie van taken die het vaakst nodig zijn. Elke dag verzamelen stof, haren en kruimels zich op de oppervlakken van je meubels, tapijt en vloer. Maak het jezelf makkelijk en vertrouw op de modernste snufjes van draadloze stofzuigers. Nooit struikelen over een snoer of een kabel die net te kort is en meteen gebruiksklaar om alle soorten stof effectief te lijf te gaan.

Wil je weten wat de handigste aanpak is voor vervuiling van de verschillende soorten ondergronden en oppervlakken? Op deze themapagina vind je allerlei tips voor efficiënt en effectief stofzuigen en helpen we je bepalen welke stofzuiger van Dyson het beste past bij jouw wensen en woning. 


Voor elke vloer een Dyson stofzuiger

Of je nu een houten vloer in huis hebt, laminaat, zeil of tapijt: schoon komen ze het best tot hun recht. Verschillende ondergronden vragen om een andere manier van schoonmaken. Met de nieuwe modellen draadloze stofzuigers van Dyson zuig je snel allerlei soorten vuil op van de verschillende ondergronden.

Lees meer

Dyson stofzuigers: krachtig tegen stof en vuil

Een fris huis zonder stof en kruimels op de vloer: wie wil dat nu niet? Door geregeld te stofzuigen en de innovatieve functies van draadloze stofzuigers optimaal in te zetten, verwijder je zoveel mogelijk kleine deeltjes en geniet je van een fris en zuiver binnenklimaat in je woning.

Lees meerEen Dyson stofzuiger kopen? Bekijk hier het hele aanbod.

Bekijken

Dyson stofzuigers: handig voor in elk huis

Heb je een groot huis of woon je juist knus? Alleen, met je gezin of met huisgenoten? Stofzuigen is een van de vaakst terugkomende klussen in huis en het is zonde om er te veel tijd aan kwijt te zijn. Kies de perfecte stofzuiger voor jouw huis en situatie, Dyson heeft voor iedereen een oplossing. Dankzij de verschillende modellen snoerloze stofzuigers past er altijd wel eentje bij jouw woonsituatie en huishouden. We lichten er een aantal uit.

Lees meer

Vind de Dyson stofzuiger die bij jou past!