Ontvang automatisch nieuwe cartridges met HP Instant Ink

Wanneer kom je erachter dat je inktcartridges nodig hebt? Altijd te laat, want over het algemeen denk je er pas aan om nieuwe inktcartridges te kopen als de inkt (bijna) op is. Pas dan bezoeken de meeste mensen een winkel in de buurt of een webshop om cartridges te kopen. Dankzij HP’s slimme inkt bezorgservice, Instant Ink, geef je het bestellen van originele HP-cartridges uit handen. Hierdoor zit je nooit meer zonder inkt. Als het inktniveau van je huidige cartridges onder een bepaalde grens is gedaald, bezorgt HP automatisch én kosteloos nieuwe inktpatronen bij jou thuis. Je hoeft geen moeite meer te doen om de cartridges op tijd in huis te krijgen en hoeft er ook niet de deur voor uit. Je krijgt altijd de juiste en originele cartridge toegestuurd en je bespaart ook nog eens op je printkosten. Stap nu over naar een nieuwe HP printer die geschikt is voor Instant Ink!

Bekijk hier alle HP producten.

Bekijken

Met Instant Ink zit je nooit meer zonder inktcartridges. Hierbij maakt het niet uit of je nou veel of weinig print. Als je bijvoorbeeld maandelijks slechts vijftien pagina’s afdrukt, ontvang je pas na een flink aantal maanden nieuwe cartridges. Voor de bedrijvige zzp’er die iedere maand al snel duizend pagina’s of meer print, kan het ook gebeuren dat Instant Ink zelfs iedere drie à vier weken nieuwe inktpatronen toestuurt. Naast je verbruik hangt het bezorgritme ook af van de beschikbare cartridgecapaciteit. Goed om te weten daarbij is dat Instant Ink-cartridges meer inkt bevatten dan standaardcartridges.


Voordelen Instant Ink

Een abonnement op inkt biedt nogal wat voordelen. In de eerste plaats zijn er altijd op het juiste moment cartridges voorradig, terwijl je daar zelf geen enkele moeite voor hoeft te doen. Daarnaast spreid je de kosten voor nieuwe inktpatronen. Een abonnement voor vijftig pagina’s kost bijvoorbeeld 2,99 euro per maand. Ga je meer of minder printen, dan pas je het abonnement eenvoudig aan. En als je pagina’s over hebt, neem je ze gewoon mee naar de volgende maand. Vergeleken met standaardcartridges biedt Instant Ink tegen lagere kosten een hogere paginaopbrengst. Hierdoor is de automatische bezorgservice erg voordelig voor mensen die vaak en veel printen, zoals (amateur)fotografen, studenten, thuiswerkers en zelfstandigen. Je zit overigens nergens aan vast. Een abonnement op Instant Ink is namelijk op ieder moment opzegbaar.


Oude printer vervangen

Bezit je een oude printer die nog altijd prima werkt? Begrijpelijk, want inkjetprinters hebben bij zorgvuldig gebruik een lange levensduur van soms wel tien tot vijftien jaar. Toch is een overstap naar een nieuw exemplaar de moeite waard. Dankzij zuinigere printtechnieken en een voordelig Instant Ink-abonnement verdien je die investering op termijn weer terug. Heb je bijvoorbeeld nog een PhotoSmart-printer uit de 5510- of 5520-serie? Hierin gaan ‘ouderwetse’ HP 364-inktpatronen en dat maakt deze combinatie helaas ongeschikt voor Instant Ink. Hetzelfde geldt voor oude OfficeJet printers met HP 932/933-inktpatronen, zoals de veelverkochte OfficeJet 6600-, 6700-, 7510- en 7612-series. Gebruikers van deze printers doen er verstandig aan om hun printer te vervangen voor een modernere printer met sterk verbeterde afdrukkwaliteiten en ondersteuning voor Instant Ink. Je hoeft dan voortaan niet meer zelf in de gaten te houden of de cartridges bijna op zijn. Profiteer van betaalbare inkt zonder bezorgkosten en voorkom dat je moet wachten totdat je nieuwe inktcartridges thuis worden bezorgd of dat je een winkel moet bezoeken om ze aan te schaffen.


Printer met Instant Ink

Je wilt een nieuwe printer kopen met ondersteuning voor Instant Ink, maar welke precies? Goede vraag, want HP biedt nogal wat keuze. Voor fotoafdrukken is een recente HP ENVY-printer met HP 305-cartridges interessant, zoals een apparaat uit de 6000- of 6400-serie. Als je een multifunctionele all-in-one-printer met veel capaciteit zoekt, is een printer uit de OfficeJet 8010-serie of OfficeJet Pro 9010-lijn een goede keuze. Overigens is zuiniger afdrukken niet het enige voordeel van een nieuwe printer. Recente printers zijn compatibel met de huidige versies van (mobiele) besturingssystemen, bieden netwerkfunctionaliteit via wifi en/of ethernet en laten op het gebied van veiligheid geen steekjes vallen.

Bezit je al een HP-printer met netwerkondersteuning en is die nog niet zo oud? Wie weet is er al ondersteuning voor Instant Ink mogelijk. Deze slimme bezorgservice voor inkt bestaat tenslotte al een tijdje. De HP ENVY 4500, 4520, 4526, 5030 en 5530 zijn bijvoorbeeld geschikt. Ook binnen de OfficeJet (Pro)-series bestaan er inmiddels behoorlijk wat geschikte printermodellen, waaronder de HP OfficeJet 3834-, 8610- en 8620-series. Onder meer de veelgebruikte cartridges HP 301, 302, 304 en 950/951 zijn leverbaar via Instant Ink.


Instant Ink in de praktijk

Heb je eenmaal een Instant Ink-printer in huis, of wil je weten of je huidige printer geschikt is voor Instant Ink, dan kun je jezelf via de website van HP controleren of jouw printer al geschikt is voor Instant Ink. Blijkt je printer geschikt dan kun je je eenvoudig voor de automatische bezorgservice aanmelden door een inktplan te selecteren dat bij je maandelijkse verbruik past. Meer hoef je niet te doen. Je printer monitort continu het inktniveau en stuurt op eigen een bericht naar HP zodra je binnenkort nieuwe cartridges nodig hebt. Een voorwaarde is dat de printer op wifi of een bekabelde netwerkverbinding is aangesloten. Je ontvangt de nieuwe cartridges vervolgens kosteloos thuis of op kantoor, waarna je lege inktpatronen in een voorgefrankeerde envelop naar HP terugstuurt, zodat deze op juiste manier kunnen worden gerecycled. Met een HP Instant Ink-printer draag je dus ook je steentje bij aan een beter milieu.