Efficiënt printen in de beste kwaliteit

Als printereigenaar ontkom je niet aan de aanschaf van nieuwe inktcartridges. Gelukkig maakt HP printers die op een efficiënte manier originele inkt gebruiken, waardoor zowel tekst als beeld feilloos op (foto)papier wordt afgedrukt. Wie veel print, kan bovendien XL-inktpatronen met een extra hoge capaciteit overwegen. Hiermee valt de prijs per pagina voordeliger uit, terwijl je de cartridges minder vaak hoeft te vervangen.

Bekijk hier alle HP producten.

Bekijken

Originele inktcartridges van HP hebben als voordeel dat ze geoptimaliseerd zijn voor hoogwaardige afdrukken met je HP-printer. Je weet hierdoor zeker dat er niet te weinig of juist te veel inkt op het papier terecht komt. Een tekstdocument ziet er daardoor strak uit en door de levendige kleuren springen de afdrukken van foto’s en afbeeldingen er echt uit. Kortom, je krijgt met de originele inkt de beste afdrukkwaliteit. Printen met originele HP-cartridges is daarnaast veilig, doordat ze grondig zijn getest tegen lekken. En dat komt ook de duurzaamheid van je printer ten goede!


Het voordeel van XL-cartridges

Misschien doet de naam anders vermoeden, maar de HP high-capacity XL-cartridges zijn qua formaat niet groter dan reguliere inktpatronen. Het verschil tussen de standaard cartridges en XL-cartridges zit in de inhoud van de cartridge: XL-cartridges bevatten meer inkt. Neem bijvoorbeeld de zwarte inktcartridge binnen de HP 301-familie. Die is niet alleen in een standaardversie verkrijgbaar, maar ook in een XL-versie. De meerprijs voor een XL-cartridge valt erg mee, terwijl je in dit voorbeeld bijna driemaal zoveel kunt afdrukken.

Er bestaat verder ook een XL-versie van de HP 301-driekleurencartridge. Schaf voor nóg meer voordeel XL-cartridges in prijsvriendelijke multiverpakkingen aan. Met een aantrekkelijke korting kun je namelijk twee zwarte of driekleurencartridges met een hoog inktvolume als voordeelbundel kopen. Naast de HP 301-serie zijn er nog veel meer HP-cartridges in XL-verpakkingen verkrijgbaar. Voorbeelden hiervan zijn de populaire HP 302-, 304- en 950/951-families.


Kleurvaste printjes

Originele HP-cartridges resulteren in kleurvaste afdrukken. Een geprinte presentatie of foto ziet er professioneel uit en de kleuren blijven ook jaren intact. Vanwege de hoogwaardige inkt met snelle droogtijd zullen de printjes namelijk niet gauw verbleken of vervagen. Tekstdocumenten bevatten diepzwarte letters, cijfers en leestekens. Hierdoor ontstaat er een maximaal contrast en bieden de documenten een hoog leescomfort. Bij afbeeldingen en foto’s springen de natuurlijke kleuren er duidelijk uit, waarbij de lichtbestendige afdrukken een perfecte reproductie van de werkelijkheid vormen. Maak een foto met een goede fotocamera of met je smartphone en je HP-printer met originele cartridges doet vervolgens de rest!


Milieubewust printen

Is je HP-cartridge bijna leeg, dan blijft de printer tot de laatste druppel inkt optimaal presteren. Wacht dus tot het laatste moment met het vervangen ervan. Er blijft geen inkt in de cartridge achter, waardoor gebruikers van HP-printers zijn verzekerd van een hoog afdrukrendement. Sowieso neemt HP op milieugebied zijn verantwoordelijkheid. Zo bestaan de originele cartridges deels uit gerecyclede materialen, zoals plastic flessen en kledinghangers. Breng lege cartridges naar een partnerwinkel van HP* of stuur ze zelf zonder kosten terug naar HP, zodat deze ze weer kan hergebruiken.


Cartridges voor hoogwaardige fotoafdrukken

Met iedere HP-printer kun je in een hoge kwaliteit foto’s afdrukken. De foto’s zien er haarscherp uit en bevatten natuurgetrouwe kleuren. Wanneer je regelmatig in kleur afdrukt, heeft een printer met gescheiden kleurencartridges de voorkeur. De tinten magenta, cyaan en geel hebben dan namelijk ieder hun eigen inktpatroon. Is er een kleur op, dan hoef je alleen maar de desbetreffende cartridge te vervangen. Vergeleken met een driekleurencartridge print je met gescheiden inktpatronen duurzamer. Luxe all-in-one-printers van HP maken meestal gebruik van cartridges uit de HP 950/951-familie. De inktcartridges zwart, magenta, cyaan en geel zijn allemaal in een XL-versie verkrijgbaar. Voor maximaal voordeel schaf je ze in een prijsvriendelijk 4-pack aan. Hiermee kun je zo’n 2300 pagina’s afdrukken!

* Zolang de overheidsmaatregelen m.b.t. COVID effect hebben op de openingstijden van (partner)winkels, adviseren wij je lege cartridges te bewaren en bij opening van deze HP-partnerwinkels of innamepunten alsnog de lege cartridges in te leveren. Je kunt lege HP-cartridges echter ook kosteloos terugsturen naar HP. Kijk voor meer informatie hierover op HP Planet Partners.