Een goede print start bij de juiste inkt

Originele HP-inktcartridges stellen je nooit teleur. Hierbij maakt het niet uit of je tekst, afbeeldingen of foto’s afdrukt. HP ontwikkelt al jaren printers en cartridges, waarbij de afdrukresultaten tot in de perfectie zijn geoptimaliseerd. Profiteer met originele HP-cartridges van levensechte kleuren, strakke letters en duurzame printresultaten.

Bekijk hier alle HP producten.

Bekijken

Inkt is niet zomaar inkt. Voor het afdrukken van levensechte kleuren is een breed kleurbereik een belangrijke factor. Dat vereist een kwalitatief uitstekende inktpatroon, bijvoorbeeld een product uit de HP 301-, 302-, 304- of 950/951-cartridgefamilie. Juist het reproduceren van subtiele kleurdetails maakt een afdruk op glanzend of mat fotopapier zo bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan fraaie schitteringen op het water bij een panoramafoto op het strand of de sfeervolle ochtendmist bij een landschapsfoto. Kwalitatief hoogwaardige inkt wekt de geprinte herinneringen met een intense kleurweergave, grote detaillering en diepe contrasten weer tot leven. Op dit vlak zijn originele HP-cartridges van een onschatbare waarde.


Hoog leescomfort

Het printen van eenvoudige tekstdocumenten lijkt een simpele klus, maar veel mensen onderschatten het leescomfort van een strakke en goed leesbare letter. Teksten met korrelige letters, cijfers en overige tekens lezen moeizamer vergeleken met scherpe karakters met vloeiende lijnen. Verder draagt een diepzwarte kleur van de teksten in hoge mate bij aan een hoog leescomfort. De zwarte cartridges van HP garanderen een scherpe zwarte tekst, waardoor je ogen zelfs na het lezen van een pagina tellend verslag niet vermoeid raken. Dat is bij grijskleurige teksten met korrelige letters wel anders! Bevatten de tekstdocumenten ook afbeeldingen? Geen probleem, want ook die worden door HP-printers met originele inktcartridges in de beste kwaliteit op het papier afgedrukt. Gunstig is dat HP-inkt vrijwel meteen droogt. Hierdoor ontstaan er tijdens automatisch dubbelzijdig afdrukken geen lelijke vegen.


Professionele fotoprints

HP-printers zijn multifunctioneel en draaien hun hand niet om voor het vereeuwigen van foto’s op fotopapier. Je hoeft je fotobestanden dus niet meer af te leveren bij de plaatselijke drogist of printshop en te wachten totdat je ze kunt ophalen. Doe dit leuke klusje voortaan lekker zelf! Vanwege de hoge resolutie en rijke kleuren ben je verzekerd van een professioneel afdrukresultaat. In combinatie met glanzend of mat HP-fotopapier til je de beelden naar een nog hoger niveau. Dit papier werkt namelijk zeer goed samen met originele HP-cartridges, zodat er exact genoeg inkt op het papier terechtkomt. Efficiënter afdrukken kan niet! De fotoafdrukken blijven bovendien langere tijd mooi, waarbij het niet uitmaakt of je ze inlijst of in een fotoalbum opbergt.


Tot de laatste druppel

HP-cartridges hebben een innovatief ontwerp, waarbij er geen inkt in de behuizingen achterblijft. Vervang de inktcartridge om die reden op het laatste moment. Zelfs wanneer een inktcartridge bijna leeg is, heeft dat geen nadelig effect op de afdrukkwaliteit. Kortom, originele HP-cartridges leveren alle inkt waarvoor je hebt betaald. Wil je meer afdrukcapaciteit? Ten opzichte van standaardcartridges leveren zogeheten high-capacity XL-cartridges twee- tot driemaal zoveel inkt. En dat tegen een kleine meerprijs.


Instant Ink-abonnement

Met een HP Instant Ink-printer profiteer je van nog meer voordeel. Je printer staat via (draadloos) internet in contact met HP en geeft aan wanneer de huidige cartridges bijna leeg zijn. Vervolgens krijg je ruim op tijd nieuwe inktpatronen opgestuurd. Naast het gemak van een bezorgservice is Instant Ink ook nog eens goed voor je portemonnee. Dankzij een gunstige prijsverhouding print je vergeleken met reguliere cartridges meer pagina’s tegen lagere kosten. Je betaalt een maandbedrag dat past bij je verbruik, waarna je onbelemmerd in de beste kwaliteit kunt afdrukken. Wie denkt dat je met Instant Ink aan een oneindig abonnement vastzit, heeft het mis. Je past het inktplan namelijk op ieder moment naar eigen wens aan. Als de dienst onverhoopt niet bevalt, kun je altijd weer opzeggen. Veel printplezier!