Dierbare foto’s printen in de hoogste kwaliteit

Dankzij de voortvarende ontwikkeling van smartphones hebben we tegenwoordig altijd en overal een goede fotocamera op zak. Die gebruiken we dan ook veelvuldig. Het is natuurlijk zonde om je dierbaarste herinneringen op het mobiele toestel of ergens op een harde schijf te laten staan. Druk ze daarom zelf af! Met behulp van een HP-printer met originele cartridges en fotopapier doe je dat in de hoogste afdrukkwaliteit.


Bekijk hier alle HP producten.

Bekijken

Een succesvolle fotoafdruk is een samenspel van een goede kwaliteit fotopapier, hoogwaardige inkt en de prestaties van je printer. HP weet als geen ander wat er nodig is om zelfgemaakte foto’s perfect op het fotopapier afgedrukt te krijgen. Niet voor niets doet het bedrijf daar voortdurend onderzoek naar. De drie genoemde elementen zijn dan ook tot in de details op elkaar afgestemd, zodat je alleen met originele HP-cartridges en HP-fotopapier verzekerd bent van de beste afdrukkwaliteit.


Natuurgetrouwe kleuren

Natuurgetrouwe kleuren zijn voor fotoafdrukken een essentiële factor. Je wilt namelijk niet dat de tinten van geprinte foto’s afwijken van de werkelijkheid. Originele HP-cartridges kunnen iedere kleur(tint) moeiteloos uitprinten. Hierdoor ontstaan er oogstrelende foto’s met een intense kleurweergave waarop zelfs de subtielste details zichtbaar zijn. De fotoafdruk brengt kleinigheden naar voren die op het scherm van je smartphone, tablet of computer niet eerder opvielen.

Alle kleurencartridges van HP zijn ‘fotoproof’ en garanderen een hoogstaande afdrukkwaliteit wanneer de beste stand voor het afdrukken van foto’s is geselecteerd. De meeste printers maken gebruik van een losse zwarte cartridge en een losse 3-kleuren cartridge, zoals dat het geval is bij de HP 301, 302 en 304, terwijl printers die bijvoorbeeld gebruik maken van de 950/951-cartridges onder andere als voordeel hebben dat de kleuren zwart, magenta, cyaan en geel in afzonderlijke inktpatronen van elkaar zijn gescheiden. Is er een inktkleur op, dan hoef je alleen de betreffende cartridge te vervangen. Dat komt het afdrukrendement ten goede.


Lang houdbaar

Na een aantal jaren worden de duurzame eigenschappen van originele HP-inkt duidelijk; de levensechte fotoafdrukken zijn namelijk uiterst kleurvast. Zodra er een fotoafdruk uit de printer rolt, weet je zeker dat de kleuren voor langere tijd intact blijven. Bij gebruik van origineel HP-fotopapier zijn de fotoafdrukken zelfs lichtbestendig. Dankzij de korte droogtijd van HP-inkt zullen de afgedrukte foto’s nietsnel verbleken of vervagen. Dat geldt zowel voor de korte als lange termijn. Kortom, HP is je ideale partner om waardevolle herinneringen voor eens en altijd op fotopapier vast te leggen.


Ieder gewenst formaat

HP-fotopapier is in diverse afmetingen verkrijgbaar. Bij het afdrukken van veel foto’s ligt het standaardformaat van 10 × 15 centimeter natuurlijk voor de hand, maar HP ontwikkelt voor je fraaiste beelden ook hoogstaand fotopapier in A4-formaat. Let daarnaast ook op de papierdikte en de glanzende of matte bovenlaag. Kortom, er is voor ieder wat wils. Fijn is dat de meeste HP-printers moeiteloos dik fotopapier kunnen verwerken. Hierdoor hebben de afdrukken in combinatie met de kwalitatief hoogstaande HP-inkt een professionele uitstraling.


Grootverbruikers

Veel fotografieliefhebbers zien op tegen de printkosten. Geen zorgen, want die vallen erg mee. Allereerst zijn veruit de meeste HP-cartridges in een XL-verpakking verkrijgbaar. Vergeleken met standaard-inktpatronen betaal je weliswaar een bescheiden meerprijs, maar je kunt wel twee- tot driemaal zoveel afdrukken. Voor grootverbruikers zijn er daarnaast ook voordelige multiverpakkingen te koop.

Druk je veel foto’s af en wil je de kosten hiervan spreiden? Met een HP Instant Ink-printer profiteer je van een slimme bezorgservice. Geef in het inktplan aan hoeveel je maandelijks print en ontvang de benodigde inktcartridges voortaan tijdig thuis. Vergeleken met standaardcartridges valt de paginaopbrengst van Instant Ink-cartridges voordeliger uit: je betaalt minder voor meer fotoafdrukken! Bovendien zit je nooit meer om inkt verlegen. Je printer geeft namelijk zelf aan HP door wanneer de huidige cartridges bijna leeg zijn. Vervolgens levert HP nieuwe inktpatronen bij jou thuis of werkadres af. Handig toch?