Zo houd je je voedingsmiddelen langer vers

Ken je dat? Dolenthousiast vul je je koelkast met knisperend verse voedingsmiddelen - om de helft na een paar dagen alweer weg te gooien. Verlepte sla, bedorven vis, muf ruikende champignons. Jammer voor het milieu én je portemonnee! Zeker omdat het niet hoeft. Als je je voedingsmiddelen op de juiste manier bewaart, blijven ze langer vers en behouden ze hun vitaminen en mineralen. Hoe? Dat lees je op deze pagina.

Houd je voedsel vers en gezond 

Gezonde voeding wordt steeds belangrijker, net als het tegengaan van verspilling. Maar wat is nou precies gezonde voeding? En hoe zorg je dat je verse producten zoals groenten, vis en zuivel goed bewaart en er zo lang mogelijk van geniet? We geven je graag een aantal handige tips!

Lees meer

Claartje van Foodness.nl geeft tips

Hoe je je koelkast indeelt, heeft grote invloed op de houdbaarheid van je eten. Waar bewaar je welke groenten, en haal je vis en vlees uit de verpakking, of niet? Blogger Claartje van Foodness.nl legt uit waarom het belangrijk is dat je je verse voedingsmiddelen op de juiste plek legt.

Lees meer

Download de koelkastguide!

Wat bewaar je waar in de koelkast?
Je komt erachter met deze checklist.

* Wij gaan zorgvuldig met je gegevens om (zie onze privacyverklaring). Door het downloaden van de checklist meld je je aan voor onze nieuwsbrief en aanbiedingen van Kieskeurig. Je kunt je hier altijd weer voor afmelden. Ook ontvang je éénmalig een mail vanuit Liebherr

Kieskeurig ging voor Liebherr de straat op en testte de koelkastkennis van verschillende voorbijgangers. Weten zij of je appels wel of niet in de koelkast bewaart? En wat doen ze met hun brood? Je ziet het in deze video!

Lees meer

Weet jij wat de meest ideale indeling van je koelkast is? Kieskeurig ontdekte dat er nog veel onduidelijkheid is over waar je je voedingsmiddelen bewaart. We zetten de opvallendste bevindingen voor je op een rij!

Lees meer