Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 4 Stuks - Reviews

Best Reviewed jul 2020 Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 4 Stuks
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Kleur(en)
wit
Aantal borstels meegeleverd
4
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 220 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 4 Stuks op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Toon 29-08-2020
  • Product getest

Fijne opzetborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Ik heb deze opzetborstel een aantal weken in gebruik voor mijn nieuwe Oral B iO tandenborstel. De borstel geeft een goed poetsresultaat; mijn tanden zijn schoner en gladder en minder tandplak blijft er zitten. Ook de reiniging tussen mijn tanden is beter. Het is handig dat de app aangeeft wanneer de borstel vervangen moet worden

Pluspunten

  • Goed resultaat

Minpunten

  • Prijs

Reageer

Julia 28-08-2020
  • Product getest

Voor de design liefhebber

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Ben je gek op mooi design, dan is dit het opzetstukje voor jou. Het gekleurde ringetje is verleden tijd, dit opzetstukje maakt van je tandenborstel 1 mooi geheel. Dit zorgt ervoor dat je tandenborstel ook schoner blijft. Het belangrijkste: na het poetsen met dit opzetstuk voelt mijn gebit super schoon aan, alsof ik net bij de mondhygiëniste ben geweest. Door de vorm kun je goed bij alle hoekjes.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Prijs

Reageer

Dimitri B. 25-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Een ontzettend groot verschil met een prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

10,0
Mijn titel maakt vast mijn review al meteen duidelijk, maar toch wil ik nog even neerschrijven hoe tevreden ik ben over deze opzetborsteltjes van Oral-B. Ik heb altijd al elektrisch gepoetst met Oral-B, maar net wanneer je denkt dat een tandenborstel niet meer kan overtroffen worden, komt Oral-B met deze fantastische mooie iO-lijn. Ik heb dit product mogen testen, en kan alleen maar vol lof spreken over deze opzetborsteltjes. Een leuke meerwaarde voor de 'technolgiefreaks' onder ons, via de applicatie van Oral-B kan je eenvoudig volgen hoeveel poetsbeurten je reeds gedaan hebt, en wanneer je de opzetborsteltjes dient te vervangen.

Pluspunten

  • Design
  • Kwaliteit
  • Poetservaring

Minpunten

  • Geen minpunten

Reageer

Mell92 21-08-2020
  • Product getest

wow gewoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

10,0
Wat een verfrissing, dit is voor mij nu de tandenborstel voor mijn tanden vanaf nu met te poetsen! In het combo met het toestel is het perfect. Tijdens het testen viel me op dat de kop niet te zacht maar ook niet te hard was. Hierdoor worden mijn tanden top gepoetst maar zonder last of pijn wat echt wel enorm belangrijk is voor mij. Ik hou van het gevoel dat ik heb na het reinigen en ik zou niet meer willen terugschakelen naar mijn vorige tandenborstel. Ik ben echt volledig verkocht!

Pluspunten

  • Perfecte stevigheid
  • Gevoel na poetsen

Minpunten

  • Geen!

Reageer

Maria 17-08-2020
  • Product getest

Luxe opzetborstel met goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Het fijne aan deze opzetborstel is dat deze zorgt voor uitstekende reiniging van zowel de tanden als het tandvlees. De tanden voelen lang schoon aan. De opzetborstel ziet er wat groter uit dan de oudere versies van opzetborstel, maar dit geeft een luxere uitstraling. De borstel blijft lang mooi en gaat niet wijd uitstaan na een aantal weken gebruik, waardoor de werking net zo goed blijft als in het begin.

Pluspunten

  • Blijft lang mooi
  • Luxe uitstraling

Reageer

Silke 10-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Positief verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 4 Stuks

Algemene score

9,0
De borsteltjes zijn iets groter dan ik gewend was, daardoor nemen ze ook het randje van je tandvlees mee want de eerste keren bij het poetsen heel erg gevoelig is. Ik heb dit product mogen testen en het is een fijne opzetborstel. Ze zijn duur, maar prijs-kwaliteit het wel echt waard. De tandenborstel met deze borsteltjes zijn echt een aanvulling in mijn tandhygiëne

Pluspunten

  • Formaat
  • Robuust borsteltje

Minpunten

  • Prijs
  • In het begin gevoelig

Reageer

Martine 08-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne opzetborstels

Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

8,0
Samen met de Gentle Care opzetborsteltjes zijn dit de nieuwe borsteltjes die Oral-B speciaal voor de nieuwe iO series heeft uitgebracht. Net als de tandenborstel hebben ze hier volgens hunzelf aan lopen sleutelen en zou deze een stillere maar toch betere poetservaring moeten brengen.
Nu heb ik beide gebruikt en ik moet zeggen dat Oral-B zeker niet heeft gelogen de borstel is inderdaad stiller dan voorgaande borsteltjes bij de oudere modellen, wellicht door de magnetische aandrijving. Het borsteltje heeft wat stevigere en hardere haren waardoor je het gevoel krijgt dat je tanden net iets beter gereinigd worden. Voor mij is deze borstel echter iets minder geschikt aangezien mijn tandvlees nogal gevoelig is, vandaar dat ik persoonlijk liever uitwijk naar de gentle care borsteltjes die hier meer voor geschikt zijn.

Reageer

Daniel 07-08-2020
  • Product getest

Opzetborstel Oral B

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Tijdens het testen van de Oral B clean opzetborstel ben ik erachter gekomen dat deze zeer geschikt is voor mijn gebit en tandvlees. Het is na iedere poetsbeurt net of ik bij de mondhygiënist ben geweest. De borstel poets te tanden zeer schoon en doet geen pijn tijdens het poetsen. Ook heb ik door de jaren van de boratel geen last meer van bloedend tandvlees. Dit is echt en top top borstel i.cm. de Oral B tandenborstel

Reageer

Karin214 06-08-2020
  • Product gekocht

Super borsteltjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Wat een fijne borsteltjes ze liggen zacht in je mond, en hij is veel stiller dan de vorige modellen. Ik ben na het testen van de borsteltjes super enthousiast geworden vind alleen de prijs wat aan de hoge kant maar ze zijn het zeker waard

Pluspunten

  • Zacht
  • Stiller

Minpunten

  • Prijs

Reageer

moniekdeoet 05-08-2020
  • Product getest

Fijne opzetborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Voor mij is dit een nieuw type opzetborstel. Heel eerlijk gezegd ben ik altijd al blij als het een borstel is met een beetje groot oppervlak. Dat ligt lekker in de mond en dat hebben deze borsteltjes ook. Ik vind het zelf wel prettig als opzetborstels universeel zijn, en dat is met de ontwikkelingen van de electrische borstels helaas niet mogelijk. Al met al klik je deze makkelijk op de tandenborstel en poetsen ze heerlijk.

Reageer

Francisco 04-08-2020
  • Product gekocht

Zachte maar goede reiniger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Deze opzetborstel is best groot, maar daardoor ook, door vele haren, een goede reinigingsborstel Na een paar keer poetsen begin je de borstel aan te voelenh en weet je hoe je het beste poetst icm de electrische oral b IO7n tandenborstel. Het is een goede borstel, die zacht is, maar toch overal goed reinigt.

Pluspunten

  • Zacht
  • Groot

Reageer

Limootje 04-08-2020
  • Product getest

Voor mij te hard

Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

4,0
Deze opzetborstel is voor mij te hard, ik kreeg last van mijn tandvlees tijdens het testen. Ik denk wel dat hij lang meegaat en je klikt hem uiteraard zo op je tandenborstel.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Gaat denk ik lang mee

Minpunten

  • Te hard voor mijn gevoelige tandvlees

Reageer

FerryL 03-08-2020
  • Product getest

Geweldige borstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

10,0
Deze borstel is absoluut weer een ingenieus hoogstandje van Oral-B. De borstelharen lijken meer delen van de tanden mee te pakken dan ooit en daarmee ook veel meer schoon te maken. En de manier van bevestigen is ook zeer uniek. Over het resultaat gesproken, meer dan schoon. Wat een geweldige uitvinding van ORAL-B, die ik absoluut zou aanraden!

Reageer

Mrtzo 03-08-2020
  • Product getest

Fijne opzetborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Het zijn fijne opzetborstels die net zo mooi in design zijn als de iO tandenborstel zelf.
Ze zijn iets groter dan ik gewend was, maar daardoor nemen ze wel net het randje mee bij het tandvlees. Ik heb dit product mogen testen en het is een fijne opzetborstel,
Doet ook daadwerkelijk zijn naam eer aan.
Met behulp van de app kan je snel zien wanneer de opzetborstels aan vervanging toe zijn.

Pluspunten

  • Grote van opzetborstel
  • Mooi design

Minpunten

  • Iets aan de dure kant

Reageer

Lars Verschuren 03-08-2020
  • Product gekocht

Oral-B iO Ultimate clean opzetborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

7,0
Na de Oral-B iO Ultimate clean opzetborstel meerdere weken gebruikt te hebben is mijn mening over deze opzetborstel gevormd.

Ik poetste voorheen met een handtandenborstel met een stevige borstel. Hierdoor voelt mijn mond na het poetsen schoon. Met veel opzetborstels merk ik dat dit schone gevoel niet te evenaren is. Met deze opzetborstel krijg ik het zelfde schone gevoel. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Stevig borstel wat goed schoon maakt
  • Gaat lang mee

Minpunten

  • Is lastig schoon maken

Reageer

Lindijk 03-08-2020
  • Product getest

Favoriete tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

8,0
Deze tandenborstels geven een ander gevoel dan andere. Dat klinkt vaag, maar ze zijn zachter en pulseren fijner dan ik bij andere tandenborstels gewend ben. Tijdens de eerste dag van testen merkte ik gelijk al dan mijn gebit een stuk schoner aanvoelde! En ik heb het gevoel dat mijn tandvlees ook beter wordt. Het enige nadeel is wel dat ze prijzig zijn.

Pluspunten

  • Zacht
  • Poetsen schoon

Minpunten

  • Prijs

Reageer

E33lely 03-08-2020
  • Product getest

Heel fijn

Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

10,0
De borstelharen op deze borstel zijn zo fijn en zo goed geplaatst dat de borstel op de kleinste plekjes tussen je tanden kan komen. Mijn tanden zijn voelbaar schoner dan met andere opzetborstels die ik ooit heb gebruikt. Daarnaast kan deze borstel communiceren met de oral b app en word je gewaarschuwd als je te veel druk op je tanden zet. Ik ben er heel blij mee!

Reageer

aline 03-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aangenaam gevoel

Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Ondertussen heb ik deze opzetborstel een paar weken in gebruik. De eerste keer dat ik hem aanzette, merkte ik direct dat hij anders is. De tandenborstel maakt heel weinig geluid en de borstel draait zachter dan ik gewend ben. Ik merkte direct het verschil met andere opzetborstels. Het enige dat ik in het begin had, is bloedend tandvlees. Toen ik de borstel echter op een andere stand zette (very sensitive), beterde dit wel. Ik heb gevoelig tandsvlees en vermoedelijk was de gewone stand iets te hard. Eerst dacht ik dat het opzetstuk net niet deed wat het moet doen daar ik bloedend tandvlees had, maar bij de tandarts heb ik dit ook elke keer. Gewoon gevoelig tandvlees. Dus dit bewijst wel dat de tandenborstel zeer goed is! Net zoals je naar de tandarts zou gaan.

Pluspunten

  • Professioneel
  • Goede trilling
  • Stil

Reageer

BiancaJ 03-08-2020
  • Product getest

Aangename borstel

Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

9,0
Ik ben aangenaam verrast van deze opzettandenborstel. Nooit gedacht dat er toch zoveel verschil zit in verschillende opzettandenborstel. Tijdens het testen heb ik de oral-b io ultimate clean opzetborstel heb ik kunnen ervaren dat de borstel doet wat het zegt. Mijn tanden zijn na het poetsen 'ultimate clean'. De tandenborstel sluit mooi aan tegen de tanden en poetst zeer goed tegen het tandvlees waardoor er veel tandplak word verwijderd. Het enige nadeel vind ik de prijs. Maar je hebt wel waar voor je geld.

Pluspunten

  • Ultimate clean
  • Gebruik

Minpunten

  • Prijs

Reageer

DebbieKet 02-08-2020
  • Product getest

Fijne borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B iO Ultimate Clean Opzetborstels, Verpakking Van 2 Stuks

Algemene score

10,0
Wat een fijne borstel! Ik heb deze mogen testen en houd deze zeker op mijn tandenborstel! Geen bloedend tandvlees, maar raakt alles perfect! Het is een stevige borstel, die doet wat hij moet doen.

Reageer

Toon meer reviews