Pink Floyd Pulse - Reviews

9,0 Lees 14 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Platenmaatschappij
EMI Music
Genre
pop
Geluidsformaat
Dolby Digital 5.1, Stereo
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten1965 04-07-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prachtige DVD voor de Pink Floyd fans en voor alle liefhebbers van goede symfonische rock uit die tijd.
Geluid is erg goed, kan ook in een hogere bitrate van 640 kbps, hoewel ik niet veel verschil hoor met de 448 kbps. Hele optreden is erg goed en indrukwekkend. The great gig in the sky is altijd al mijn favoriete nummer geweest, zeker de zangeres van het middelste deel zingt dit geweldig.
Ik moet me aansluiten bij eerdere kritiek op de beeldkwaliteit, die valt ook mij tegen. Je moet deze DVD niet zien als een test-dvd om te demonstreren aan vrienden hoe mooi je LCD/Plasma tv presteert.
Toch genoten, blij dat ik deze DVD in mijn collectie heb. Die van David Gilmour met Echoes staat nog op mijn verlanglijstje.

Als ik een andere aanrader mag noemen, in enigszins hetzelfde genre: Genesis - When in Rome. Zeer spectaculair optreden, beeld en geluid uitmuntend.
AC1969 11-12-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Een gewéldige dvd; overweldigende show (in acht nemend dat de opnames geen HD zijn) en super geluid! Mijn Marantz av receiver en Tannoy speakers lusten hier wel pap van! Ik had een kopie te leen maar moest meteen de originele dubbelaar hebben. Fijn geprijst en je beleeft een super concert! Deed me bij vlagen aan Jeff Wayne's War Of The Workds denken qua dramatiek in de show en geweldige composities die je kippevel bezorgen...
Ik ben geen fan van het 1e uur maar deze muziek is TOP. Nu The Wall ook nog maar 'ns aanschaffen...?
division bell 18-02-2007 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
DVD via internet besteld. Binnen een week in huis. Voor een perfecte prijs dus.

Wat ik zie (op een gewone TV) perfect en wat ik hoor (via mijn overigens oud Luxman) stereo installatie is alleen maar goed.

Jammer dat Roger Waters niet meer meedoet.
Mr Big 08-12-2006 Product kwartaal in bezit

Algemene score

3,0
Beeld vind ik erg tegenvallen en geluid vind ik ronduit slecht. Nu snap ik ook
waarom het zo lang wachten was, ze konden er eigenlijk niets meer van maken,
maar onder druk van de fans dan toch maar uitgebracht. Voor mij als audiofiel
een regelrechte teleurstelling. In the flesh van Roger Waters weet ik meer te
prefereren. Toegegeven, de show van Pulse is amusant.
Dutch_online 18-10-2006 Product kwartaal in bezit

Algemene score

10,0
Pulse Eindelijk op DVD en in een prachtige kwaliteit bijna niet te geloven
dat dat met oude opnamen mogelijk was.

Kopen dus

het is puur genieten
King dirk 15-08-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Persoonlijk vind ik de beeldkwaliteit niet veel beter als van een videoband.
Geluidskwaliteit is wel wat beter als van een vhs band.
Inhoud is wel van goede kwaliteit.
audio man 07-08-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Als Pink Floyd fan heb ik natuurlijk snel deze DVD bij mijn collectie
toegevoegt maar van de lovende uitspraken over de beeld en geluidskwaliteid ben
ik echter wat genuanceerder dan anderen op dit forum.
De geluidskwaliteid is voldoende maar niet meer dan dat en dat uit zich ook in
de bit rate van 448 kbps.
Dit is voor zo,n DVD en band met deze reputatie gewoon erg laag en had minstens
1536 kbps of hoger moeten zijn.
De beeldkwaliteid is goed maar zeer zeker niet het beste dat wordt aangeboden
dus blijf met beide benen op de grond met al die tienen.
Ondanks dat is het toch een leuke DVD om naar te kijken ( en luisteren
natuurlijk )
Kanakaris 02-08-2006 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Kan niet beter.Maar voor fans van zulke muziek kan ik ook Peter Gabriel :
Growing Up Live-dvd sterk aanbevelen!
Jos v/d Ploeg 23-07-2006 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Hoewel ik meer fan ben van Roger Waters ( In The Flesh Live vind ik toch een
tikkeltje beter ) is PULSE natuurlijk een must voor iedere Floyd fan. David
Gilmour, Nick Mason en Richard Wright zorgen, samen met een aantal
wereldartiesten waaronder Jon Carin op keyboards,voor een spetterend optreden
in Londen. Samen met eerder genoemde In The Flesh behoord PULSE in ieder geval
in de top van mijn rij favoriete DVD'S!! Als Waters en Gilmour nu eens alles
zouden uitpraten en dan nog één keer weer echt als Pink Floyd op tour
gingen....... maar dat zal wel nooit gebeuren!!
benwen 21-07-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De nieuwe DVD is in een woord SUPER.
Wat een geluidskwaliteit en wat een scherpe beelden. Het is een dvd die iedere
fan zeker moet hebben. Ondanks dat het hier om een voor een ieder bekende
opname uit 1994 gaat is de kwaliteit van zowel beeld als geluid op deze dvd
subliem. Wat een verschil met de VHS band en oude Pulse dvd. Dus kopen deze
nieuwe dvd en genieten!!!!!!
Manfred1966 11-07-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Deze dvd is geweldig, beeld, geluid de extra's super. Voor de floyd fan een
aanrader (je moet hem gewoon in je bezit hebben). Woorden schieten te kort maar
alle superlatieven kunnen op deze dvd worden losgelaten.
Bert Jamin 08-07-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb jaren geleden de DVD Pulse van Pink Floyd via het internet gekocht.
Hoewel ik een Pink Floyd ben, had ik er niet al te hoge verwachtingen van omdat
het om een opname uit 1994 gaat. Na de DVD om een uur of tien 's avonds opgezet
te hebben, heb ik hem op het puntje van m'n stoel in één keer uitgezien.
Terwijl die toch ruim 2 1/2 uur duurt. Wat een ongelooflijk optreden in Earl's
Court! Ik heb echt nog nooit zo'n goed concert gezien. Dat tezamen met de
verschrikkelijk goede muziek is echt een unieke ervaring. De meeste DVD's kijk
je naar. Deze overdondert je... en hoe! Sindsdien is dit voor mij dan ook de
allerbeste DVD die ooit is gemaakt. Nu is dan eindelijk na jaren wachten deze
dubbelaar uitgekomen. Ik vroeg me af of het nog beter kan dan de DVD die ik al
had. Het antwoord op die vraag is kort maar krachtig: ja! De beeld- en
geluidskwaliteit zijn zonder meer subliem. Alsof de DVD gisteren is opgenomen.
Wederom heb ik hem op het puntje van m'n stoel in één keer gezien. Ook in mijn
muziekverzameling is dit gewoon de allerbeste DVD. En naar mijn mening zal er
ook nooit eentje uitkomen die hieraan kan tippen, laat staan beter zal zijn.
Dus voor mij is dit de allerbeste DVD aller tijden! Deze mag dan ook in geen
enkele muziekverzameling ontbreken. Dus... op naar de shop en kopen dat ding en
bereid je maar vast voor op ruim 2 1/2 uur intens genieten!!! Dat lijkt een
lange zit, maar is voorbij voordat je het weet. Voor mij had'ie nog minstens
twee keer zo lang mogen duren...
franky39 07-07-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
ik heb hem binnen in een woord prachtig mooi geluid en beeld .
pjj 28-06-2006 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
De dvd Pulse van Pink Floyd komt 9 july uit in Nederland , dit heeft EMI bekend
gemaakt , dit nieuws is ook op diversen Pink Floyd site's te lezen .
Hoop dat het klopt , want hier zijn een hoop mensen blij mee ,zelf heb ik al
meer dan 10 jaar de video van dit concert dus die kan ik alleen een cijfer
geven .