We hebben voor dit product nog geen reviews
Vreemd ... Ik ben namelijk van Bose afgestapt wegens het vlakke geluid, geen dynamiek (Bluetooth). Ik zou toch maar eens kijken hoe je netwerk in elkaar steekt, nu Reeds 4 jaar uiterst tevreden, met de Play1, Play3, Play5, Sub, Bar, en Play Connect voor Elipson 1303 Speakers. Bridge. Heel even het begin last gehad omdat Het kanaal 'te druk was' en Sonos support heeft goede dienst bewezen.
neem even contact op met Sonos Support, in Nederland! Hele kundige, geduldige mensen. Want je hebt echt een Super gaaf product in huis! Inmiddels 4 jaar gebruiker en 3x verhuisd met verschillende providers, en routers. En iedere keer weer was het 'plug and play' voor alle Sonos devices.
Sonos is een hype, maar blijft gewoon veel te duur voor wat je krijgt
Over smaak van 'geluid' valt niet te twisten. Jammer dat de Play5 retour zijn gegaan, want met True Play van Sonos gaat een wereld voor je open zeer zeker voor de Play5 ! Sonos een hype? Tja dat werd ook gezegd toen Steve Jobs met een iPhone uitkwam ...
Klopt hoor, Sonos is zwaar overpriced. Bose Soundtouch geeft bijvoorbeeld al veel beter geluid en heeft ook nog Bluetooth. Mooiste systeem heeft Yamaha momenteel met MusicCast. Daarmee kun je een traditionele receiver met een paar flinke speakers combineren met multiroom netwerk speakers als de Yamaha WX-030. Dan heb je het beste van 2 werelden!
Tja, iets meer verdiepen in de manual is misschien aan te raden. het is handiger om een Sonos Bridge aan te schaffen (niet duur). Deze sluit je dan aan op je router met een kabeltje, daarna kun je alle overige Sonos producten draadloos gebruiken (Wifi). Het werkt allemaal kinderlijk eenvoudig. De play5 is overigens wel stereo, er zitten 5 speakers in met elk hun eigen versterker. Ik vind zelf het geluid erg goed. Goedkoop is het niet, maar kwaliteit heeft een prijs...
Jammer om te horen dat het niet lukt, misschien een ervaringsdeskundige in de buurt die een handje kan helpen? Het is echt zonde om zo'n mooie player te laten verstoffen....
Zowel mijn zoon als ik hebben KPN als internetprovider.
De installatie van Sonos Play 5 was voor ons geen enkel probleem.
Bijkomend voordeel is dat je bij KPN Spotify Premium gratis krijgt bij een all in abonnement
Lefterry
Welke internetprovider heb je? Ik kan alleen bekabeld installeren. Draadloos geeft alleen maar conflicten via router/modem van Tele2.
Geachte,
Vandaag ook de PLAY 5 met bridge gekocht. Heb ook de KPN Experiabox ZTE H220N, echter ik krijg het Sonos systeem niet aan de praat: het lukt niet om de apparatuur te koppelen (aan te melden).
Na stap 4 (zoals u de stappen hier boven beschrijft) houdt het op...
Heeft u niets aan de instellingen van de ZTE H220N gedaan?
Heeft u nog tips , want uw positieve ervaring klinkt bijna te mooi om waar te zijn.
Bij voorbaat hartelijk dank.
Vriendelijke groet,
Perry
Beste WSY,
Ik heb dezelfde modem, maar als ik muziek op de usb-harddisk probeer te benaderen voor de muziekbibliotheek. vraag Sonos om een gebruikersnaam en wachtwoord. Nu kom ik niet verder, omdat volgens mij geen wachtwoord nodig is. Ik verwacht, net zoals bij jou, dat je zonder problemen de hd kan benaderen.
Wat doe ik verkeerd. Kan jij me helpen ?
Iemand anders ?
Met dank.
Hallo,
Je hebt het over de set prijs van 428 euro is dat voor de play 3. En waar is dat te koop.
Gr nicoline
Vraagje aan perryA, is het nog gelukt met je H220N aan de praat te krijgen?
Heb deze ook en heb last van dropouts.
Jan
Ik heb dit probleem ook. Heb je inmiddels een oplossing gekregen? Bij mij ligt het aan de beperkingen va modem/router van Tele2 blijkbaar.
Ligt waarschijnlijk aan de android app, de iPad app van Sonos kantelt gewoon mee.
Beste Rogier, ik heb ook Sonos aangesloten op de Experia maar hij werkt niet. Sonos bridge herkent wel een sonos speler maar maakt geen verbinding. Heb jij nog instellingen moeten aanpassen? Beschik je over glasvezel?
Helemaal eens met Fritzzz, installeren een fluitje van 1 cent.
Mooi geluid, nog even sparen voor een tweede box in de kamer!
Bij iTunes Match kun je voor €24,99 per jaar je elders gekochte muziek omzetten naar iTunes-muzieknummers, zodat je niet lokaal meer hoeft te bewaren. Alle muziek is beschikbaar ‘in de cloud’ in een kwaliteit van 256 kbps AAC, zonder DRM. Nummers die in de iTunes-collectie voorkomen zullen automatisch beschikbaar komen via iCloud, zodat je ze op meedere iOS- en Mac-apparaten kunt afspelen (maximaal 10 stuks). Je hebt iOS 5 nodig om de muzieknummers op je iPhone af te spelen.
Kan er geen match worden gemaakt, dan kun je de resterende muzieknummers ook handmatig uploaden naar iCloud. Dit gaat wel van je toegestane opslagruimte op iCloud af, maar het is wel de oplossing voor muzieknummers waarvan je vermoedt dat ze niet aan de nieuwe iTunes-voorwaarden voldoen.
Greetzzzz JA
UPDATE: aanvulling op mijn review hiervoor: inmiddels heb ik een aantal instellingen (waaronder Mhz) van mijn modem gewijzigd (kanaalwissel 1,6 of 11) hielp niet) en lijken er geen verbindingsproblemen met de Play:5 meer te zijn. Door deze instelling kan ik echter met mijn Samsung Galaxy het modem niet meer bereiken en dus kan ik de Play:5 daarmee niet meer bedienen! Ipad blijft gelukkig wel stabiel. Deze verbindingsproblemen liggen op zichzelf natuurlijk niet aan Sonos. Blijft staan dat het een systeem is dat met een aantal externe variabelen te maken krijgt. Verstandig om je voor aanschaf goed te laten informeren.