Goedkope aanbiedingen LEGO in een handig overzicht

LEGO is voor jong en oud. Daarom hebben wij voor jou de beste LEGO aanbiedingen op een rij gezet. Wij houden realtime de beste prijzen en grootste prijsdalingen voor je bij. LEGO is het perfecte cadeau voor onder de kerstboom, voor de zak van Sinterklaas of een verjaardag. Lekker voor jezelf kopen mag natuurlijk ook! 

LEGO is een toonaangevend Deens kinderspeelgoed merk. Opgericht in 1932 bestaat het inmiddels als ruime tijd. Door de jaren heen zijn er verschillende soort LEGO thema's geweest. Hieronder vind je een overzicht van populaire LEGO thema's met de bijbehorende beste LEGO aanbiedingen. 

 Top 3 populairste LEGO sets

Waar zoeken onze gebruikers naar? Hieronder zie je de 3 populairste LEGO sets van dit moment. Wil je meer populaire LEGOsets zien? Klik dan hier.


Top 3 grootste LEGO aanbiedingen

Dit zijn de 3 LEGO sets die het meeste in prijs zijn gedaald procentueel de afgelopen dagen. Wij houden altijd de prijzen in de gaten. Wil je meer aanbiedingen zien? Klik dan hier.


Bekende LEGO series

LEGO heeft diverse thema's. Zo is er eigenlijk voor iedereen wel wat. Het oudste LEGO thema is Duplo. Deze LEGO is bedoeld voor de allerkleinste onder ons. De blokken zijn een stuk groter dan de traditionele steentjes, Hieronder een overzichtje van een aantal LEGO sets die op dit moment verkrijgbaar zijn. 


LEGO Technic

Met deze technische LEGO kun je van alles bouwen. Of het nu gaat om een mooie auto, of een mega grote hydraulische kraan die kan bewegen. Met deze LEGO kunnen ook de oudere kinderen (en volwassenen) uitgedaagd worden om de meest complexe bouwwerken te maken. Technisch LEGO is over het algemeen iets duurder dan normale LEGO. De bouwtijd van deze sets zal over het algemeen iets langer zijn. Bekijk alle LEGO Technic aanbiedingen


LEGO Friends

Met de LEGO Friends sets leren kinderen omgaan met actuele dagelijkse sociale situaties. LEGO Friends helpt jouw kind om via rollenspel in aanraking te komen met thema's zoals milieuproblematiek of dierenbescherming. Deze LEGO sets helpen bij de sociale en emotionele ontwikkeling van je kind. Bekijk alle LEGO Friends aanbiedingen.


LEGO City

Bouw je eigen stad! Welk kind wil dat nu niet. Of je nu een brandweerkazerne, vliegveld of politiebureau bouwt. Je kunt je eigen stad helem bouwen zoals jij wilt! Bekijk alle LEGO City aanbiedingen.


LEGO Star Wars

 De geliefde Star Wars franchise is van alle tijden. Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda. Wie kent ze niet. Als je een echte Star Wars fan bent dan bevatten deze sets hele bouwwerken. Van Death Star tot X-Wing. Er is van alles te krijgen. Bekijk alle LEGO Star Wars aanbiedingen


LEGO Harry Potter

De boeken en de films zijn razend populair. En zo ook deze Harry potter LEGO sets. Bouw heel Zweinstein na, of speel actiescenes na met de unieke Hary Potter mini figures. Bekijk alle LEGO Harry Potter aanbiedingen


LEGO Ninjago

Hoe cool zijn ninja's? Kinderen kunnen aan de slag met deze ninja geinspireerde bouwsets. Bouw complete dodjo's, tempels, of supercoole auto's. De Ninjago sets blijven altijd spannend. Bekijk alle LEGO Ninjago aanbiedingen.


LEGO Speed Champions

Vroeger had je posters aan de muur hangen van de mooiste auto's. Met de LEGO Speed Champions sets kun je de auto's tot leven laten komen. Bouw de mooiste Audi's, Ferrari's of Porsches. Deze LEGO sets zijn voor iedereen leuk. Bekijk alle LEGO Speed Champions aanbiedingen


LEGO Minecraft aanbiedingen

Deze populaire LEGO sets gebasseerd op het spel Minecraft zijn de perfecte LEGO sets voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met volwassenen. De gepixelde figuurtjes zijn gebasseerd op de personages uit de videogame. Met deze Mincraft LEGO sets heb je eindeloos plezier. 

Met authentieke minifiguren en iconische gepixelde details uit deze virtuele wereld, zijn de Minecraft-sets de beste cadeaus voor kinderen vanaf 6 jaar en volwassen minecrafters. Breng de wereld van Minecraft tot leven met LEGO Minecraft speelgoed. Ontdek de oneindige werelden van Minecraft en oefen je bouwvaardigheden met dit speelgoed om te verzamelen voor meisjes en jongens. Of je nu je eigen gebouwen of Creepers, boomhutten en andere plekken uit de game nabouwt, deze Minecraft-constructiesets kunnen keer op keer worden gebouwd. 

Bekijk hier alle LEGO Minecraft aanbiedingenWaar koop je de goedkoopste LEGO?

Het allergoedkoopste is natuurljk om tweedehands LEGO te kopen. Maar voor wie dat niet wil, hebben wij de beste en goedkoopste LEGO aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. Of je nu Duplo, Technic, of Minecraft LEGO zoekt. Via deze pagina kun je alles vinden.


Lego aanbiedingen Intertoys

Intertoys is een grote speelgoed winkel in Nederland met nog diverse echte speelgoedwinkels. Intertoys heeft ook een ruim aanbod LEGO aanbiedingen in zijn online webshop. Mocht je niet online willen bestellen dan kun je eventueel je LEGO aanbieding ook ophalen in een winkel. Bekijk hier het complete aanbod van Intertoys.nl 


Lego aanbiedingen Bol.com

Bol.com is de grootste online webshop van Nederland. Ook Bol.com heeft veel LEGO aanbiedingen in zijn online winkel. Alle Bol.com aanbiedingen zijn bij ons te vinden. Het hele assortiment kun je hier bekijken.