Welk schermformaat moet ik kiezen?

Een van de belangrijkste onderdelen van je laptop is het scherm. Dat scherm is er in verschillende formaten. Laptopschermen beginnen bij bij zo’n 10 inch, en gaan tot ongeveer 17 inch, maar er zijn ook voldoende tussenformaten te vinden. Welk formaat het best geschikt is voor jou, hangt af van hoe je de laptop wilt gaan gebruiken.

Lees in de gratis koopgids waarom schermformaat en gebruik voor jou het verschil kunnen maken, download nu de Kieskeurig koopgids!

Benieuwd naar alle tips voor het kopen van een laptop? Ontvang alles in 1 keer!


* Door je e-mailadres achter te laten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Hoeveel werkgeheugen (RAM) heb ik nodig?

Het werkgeheugen is de drijvende kracht in je laptop. Werkgeheugen wordt ook wel RAM genoemd (Random Access Memory), zeg maar het kortetermijngeheugen van je apparaat. Hoe meer RAM, des te meer taken je laptop tegelijk kan uitvoeren! Maar hoeveel heb je nu echt nodig?

Benieuwd naar deze en vele andere nuttige laptoptips, download dan nu de Kieskeurig.nl koopgids!

  • Unieke tips van experts

    Voor een goed oordeel heb je experts met kennis nodig. We geven je alle informatie die je nodig hebt om de perfecte laptop voor je te vinden.

  • Beste aanbod van laptops

    Op kieskeurig.nl vergelijk je laptops in alle prijsklassen, wel meer dan 50+ merken, verschillende technieken en in vele formaten.

  • Een overwogen beslissing

    Om een goede laptop aan te schaffen wil je natuurlijk alle informatie hebben. Om de perfecte laptop te vinden die bij jou past hebben wij een digitale koopgids ontworpen.

Betrouwbare merken

Benieuwd naar alle tips voor het kopen van een laptop? Ontvang alles in 1 keer!


* Door je e-mailadres achter te laten ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.