Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KC260ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

p**s@g**l.com 18-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC260ZT

Algemene score

10,0
Prima kookplaat. Gemakkelijke bediening. Ruimte genoeg voor onze pannen en makkelijk om te reinigen. Mooi design.

Pluspunten

  • Bediening
  • Design
  • Onderhoud
  • Ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling en het cijfer. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en design van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Marco 01-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna super goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC260ZT

Algemene score

10,0
Prima prijs en kwalitatief uitstekend apparaat.
Voldoet boven verwachting uitstekend.
Is gemakkelijk om te bedienen en aan te sluiten. Ziet er mooi uit en we zijn erg blij met deze kookplaat.

Pluspunten

  • Mooi model
  • Gemakkelijke bediening
  • Prijs is laag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-09-2022

Hallo Marco,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review, een top score!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over de eenvoudige bediening.
Ook het mooie design bevalt jou goed, een pareltje in jouw keuken!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**k@g**l.com 13-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC260ZT

Algemene score

8,0
Wij zijn heel blij met dit product en met de service van Expert.

vr gr Teus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze beoordeling. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de kookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

h**t@l**k.nl 31-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Van oude Etna naar een nieuwe Etna kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC260ZT

Algemene score

8,0
Ik heb deze kookplaat gekocht voor mijn schoonmoeder. Ze had een Etna die helaas niet meer goed werkte. Het gemak van schoonmaken en bediening is prima te doen voor een 80 plusser. Daarom een soortgelijke (keramische) plaat gekocht, wederom van Etna. Ze heeft geen uitleg nodig en de kookplaat was 1-op-1 om te bouwen en paste precies in haar keuken. Super goede service gekregen van de winkel (gratis dubbelzijdige tape geleverd, omdat anders t.o.v. de oude kookplaat die met klemmen vastzat, er geen bevestigingsmogelijkheid bij zat).

Pluspunten

  • Winkel heeft dubbelzijdige tape meegegeven
  • Gebruikersgemak voor oudere mensen
  • 1-op-1 om te ruilen met oude Etna kookplaat

Minpunten

  • Bevestigingsmateriaal (ligt tegenwoordig 'los')

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de feedback. Wat een mooi cadeau om te geven. 😊 Leuk om te lezen dat er wederom gekozen is voor een kookplaat van ETNA. Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen. Fijn dat de kookplaat goed bevalt.
Wij wensen jouw schoonmoeder veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

aanschafkeuken 17-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

kopen binnen budget

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KC260ZT

Algemene score

8,0
Op advies van de verkoper dit product gekocht. Onderdeel van nieuwe keuken in nieuw appartement. Moesten binnen een bepaald budget blijven. Geen slechten keuzen gedaan.

Pluspunten

  • kookpunten kunnen ook snel te verwarmen
  • met het juiste product goed te reinigen

Minpunten

  • met dikke vingers iets moelijker te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-07-2021

Beste heer/mevrouw,
Wat leuk dat u de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Wij wensen u veel kookplezier toe!
Met vriendelijke groet,
Chantal webcareteam ETNA

Reageer