Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KG959ZTA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

g**t@h**t.nl 08-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ben zeer tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG959ZTA

Algemene score

8,0
Ik ben nog steeds tevreden over mijn Etna gasstel. Ik ben niet van plan om een ander merk te kopen.

Pluspunten

  • Is goed schoon te maken.
  • Ziet er mooi uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 09-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de gaskookplaat en ons mooie merk trouw wil blijven. Bedankt voor de enthousiaste feedback.

Wij wensen je vele jaren van kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

gre-piet@hetnet.nl 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heb er geen spijt van.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG959ZTA

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden met mijn kookplaat van Etna. De prijs viel ook nog wel mee.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit.
  • Ben tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

wat leuk dat je de moeite nam om deze review te schrijven.
Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt,
en dat jij zo tevreden bent over het mooie design.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

i**o@g**b.nl 04-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een topper !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG959ZTA

Algemene score

10,0
Prachtige zwart gasfornuis voor ons nieuwe chalet! Mooie zware pannenhouders, goede bediening en een plaatje om te zien

Pluspunten

  • Zware pannenhouders
  • Goede bediening
  • Wokbrander
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Een topper, kijk dan lezen wij natuurlijk graag. Bedankt voor de enthousiaste feedback met maximale reviewscore. Fijn dat de kookplaat aan alle wensen voldoet.

Wij wensen jullie veel kookplezier in de nieuwe chalet toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

AD 17-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG959ZTA

Algemene score

9,0
Ik heb voor de zwarte gekozen omdat dit mooier staat bij de keuken . Hij is makkelijk in onderhoud . Fijn dat er een wokbrander bij zit is ook erg fijn .

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste AD,

Hartelijk bedankt voor deze erg mooie beoordeling, hier doen wij het voor!
Wat fijn dat jij voor ETNA gekozen hebt voor het mooie design. Leuk om te lezen dat het toestel jou zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Boesje 21-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling maar wokbrander te groot voor een 4 pitter

Geschreven voor: ETNA KG959ZTA

Algemene score

4,0
Dit product geleverd gekregen via een keukenboer. Niet opgelet wat voor gasbranders er op zaten. Je krijgt zo veel info bij de aanschaf van een keuken. Ik had nooit voor een apparaat met wokbrander gekozen. En terecht. Al diverse keren de vlam in de pan geslagen. De omtrek van het brandbare gedeelte is zo groot dat er bij een 28 cm koekenpan al vlammen omheen komen. Het wrange is dat ik niet eens een wok heb. Om na 3 maanden alweer een ander gasstel te kopen gaat me helaas niet lukken.

Minpunten

  • Wokbrander

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 23-12-2021

Beste Boesje,

Bedankt voor je bericht en wat jammer dat de wokbrander van deze ETNA gaskookplaat niet bevalt. De wokbrander heeft inderdaad veel vermogen maar soms ligt de oorzaak van een té grote vlam aan de plaatsing van de losse onderdelen zoals de branderdop of kelk die iets scheef zit . Als dit het geval is komt er ook een ander vlambeeld tevoorschijn. Je zou dit voor de zekerheid nog even kunnen controleren.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Otto 02-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goedwerkende kookplaat, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG959ZTA

Algemene score

8,0
Kookplaat staat erg mooi in de keuken, heeft een strak/robuust design. De pannendragers zijn erg goed, de pannen verschuiven niet. Kookplaat valt prima schoon te maken, door de matte coating zie je geen schoonmaakstrepen. Wij zijn erg blij met de wokbrander, hiermee zijn de pannen snel heet. Elektrische vonkontsteking werkt ook goed. Enige minpuntje is dat de voorste en achterste branders redelijk dicht op elkaar staan.

Pluspunten

  • mooi design
  • pannen verschuiven niet
  • makkelijk schoon te maken
  • mooie geprijsd
  • elektrische vonkontsteking

Minpunten

  • voorste en achterste brander staan dicht op elkaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-03-2021

Beste Otto,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat u zo blij en tevreden bent met de wokbrander en het strakke/robuuste design van deze ETNA gaskookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Robin 06-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG959ZTA

Algemene score

8,0
Het is een erg mooie kookplaat wat erg mooi op een zwart blad staat.
De wokbrander heeft de pan binnen no time heet.
Er passen ondanks het formaat makkelijk 4 normale pannen op

Pluspunten

  • Zwart
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Knoppen hadden ook zwart moeten zijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-12-2020

Beste Robin,

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, op gebruiksgemak en kwaliteit. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.

Veel kookplezier gewenst.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Ria 17-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie robuuste uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KG959ZTA

Algemene score

9,0
Mooie robuuste uitstraling, gietijzer, dus de pannen staan lekker stabiel en alles kan ik de afwasmachine...ook fijn.
Ook niet duur en door het apparaat te registreren wordt ook nog eens je garantie verlengd naar 5 jaar!!!
Kortom super blij.

Pluspunten

  • niet duur
  • pannen staan stabiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 18-11-2020

Beste Ria,
Wat leuk dat u de moeite heeft genomen om deze review te plaatsen. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw gaskookplaat van ETNA. Wil u verwijzen naar het stukje 'Onderhoud' in de handleiding, niet alle onderdelen mogen namelijk gereinigd worden in de vaatwasser.
Wij wensen u veel kookplezier!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer