ETNA KCV182N wit

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV180 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Pluspunten
Minpunten
Beste Natasja,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de geluidsniveau en werking van de koelkast. We wensen je veel koelplezier toe.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Piet,
Wat leuk dat jij opnieuw gekozen hebt voor ETNA!
Fijn om te lezen dat de combinatie zo goed bevalt.
Jij bent tevreden over de ruimte en het is natuurlijk een stuk duurzamer.
Wij wensen jou heel veel koelplezier!
Pluspunten
Minpunten
Beste Eugénie,
Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding, het design en de werking van de KCV180RVS. Bedankt voor de mooie review en reviewscore.
Wij wensen je veel koelplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en deze keuze goed bevalt. Leuk dat de koelkast nog meer is dan je had verwacht.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste Risi,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden met de koelkast. Dat jij tevreden bent met jouw aankoop, is waar wij het allemaal voor doen.
Beste Reibos,
Wat een mooie beoordeling, dank je wel! Fijn dat de koel/vriescombinatie zo naar je zin is, veel ruimte heeft en doet wat hij moet doen. Heel veel plezier gewenst je aankoop!
Chantal
Webcareteam ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling en werking van de koelkast.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Wat leuk dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Fijn dat jij zo tevreden bent met de ruimte, het mooie design en het geluidsniveau van de koelkast.
Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!
Webcare ETNA
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn ook om te lezen dat jij zo tevreden bent over onze dealer,
dat horen wij graag!
Wij wensen jou heel veel koelplezier.
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
van zo'n topscore worden wij blij, bedankt!
Fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design en geluidsniveau van de koelkast.
Wij wensen jou heel veel koelplezier!
Webcare ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wecare ETNA
Beste heer/mevrouw,
Wat een geweldige reviewscore heeft deze koel/vriescombinatie gekregen, een 10! Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Goed te lezen dat je zo tevreden bent over de uitstraling en afwerking. Wij wensen je veel plezier met je aankoop!
Met vriendelijke groet, Chantal
Beste Frank,
Een 10, wow! Bedankt voor deze kort maar krachtige review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met deze koelkast.
Wij wensen je nog veel koelplezier!
Kim
Beste heer / mevrouw,
Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling en het mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze appratuur en onze service.
Wij wensen je veel koelplezier toe.
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling, een 10!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design van de KCV180WIT.
Fijn dat het gebruiksgemak en de ruimte zo goed bevallen.
Wij wensen jou heel veel (koel)plezier toe!
Pluspunten
Minpunten
Beste Dirk,
Bedankt voor het schrijven van dezen mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte en werking van de koelkast, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koel plezier toe.
Marijke Webcareteam ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u voor ETNA gekozen hebt en u tevreden bent met de werking en indeling van de koelkast.
Wij wensen u veel koelplezier toe.
Marijke Webcareteam ETNA
Beste heer / mevrouw,
Een 10! Wat een mooie score, bedankt!
Wat fijn de de koelkast zo stil is en zo goed bevalt.
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent.
Wij wensen jou nog heel veel (koel)plezier toe.
Webcareteam ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn te lezen dat u voor deze koel/vriescombinatie van ETNA heeft gekozen en deze aan uw verwachtingen voldoet.
Uw feedback over de verlichting nemen wij mee om het product te blijven verbeteren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Chantal Webcareteam ETNA