Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV182N wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

z**n@h**l.com 03-01-2023
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keuze.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

9,0
Voldoet aan de verwachtingen. Mooie en geruisloze koeler/ vriezercombinatie.

Pluspunten

  • Ontdooifunctie
  • Geruisloos

Minpunten

  • Plaatsing platen en rekjes beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-01-2023

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat de KCV182N aan al jouw verwachtingen voldoet. Bedankt voor de mooie review en reviewscore.

Wij wensen jou veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

acwekker@gmail.com 30-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

10,0
Etna koelkast KCV182NWIT

Goede prijs kwaliteit, strak uiterlijk · Fijne koel-vriescombinatie · Een goede aankoop ·

Etna bewijst weer dat een TOP A-MERK is en we mogen echt trots zijn voor een Nederlandse merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-01-2023

Beste heer / mevrouw Wekker,

Bedankt voor het schrijven van deze positieve review met deze mooie topscore!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design, gebruiksgemak en de duurzaamheid van de koel- vriescombinatie.
Wij zijn ontzettend trots op onze producten, en erg dankbaar voor dit mooie compliment.
Hier worden wij natuurlijk blij van!

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Daniël 07-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit, strak uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Werkt goed, mooi ingedeeld. Het easytray laadje in het vriesgedeelte is een leuk handigheidje.
De koelkast is over het algemeen heel stil maar slaat wel iets vaker aan dan mijn vorige koelkast.

Pluspunten

  • Strak uiterlijk
  • Slim ingedeeld
  • Prijs

Minpunten

  • Geluid (alleen met aan slaan)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste Daniël,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de koel/vriescombinatie zo goed bevalt.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Leonard 04-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit model van Etna gekozen voor de diepte-afmeting (55 cm) en dat deze koel-vriescombinatie een no Frost systeem heeft. De verlichting in de koelkast is helder. De vriezen is smal maar heeft vier lagen en voldoet goed.
Twee punten die beter kunnen: je kunt geen eigen indeling qua hoogte van de plateaus maken en halverwege de deur zit een op zich hoog vak zit met lage rand, waardoor flessen of pakken met melk of sap er makkelijk eruit kunnen vallen als de deur met wat meer kracht wordt opengedaan.
De prijs-product verhouding is oké. Hij ziet er prima uit en is mooi afgewerkt. Bijkomend voordeel is de extra gratis garantie voor een periode in totaal van 5 jaar!

Pluspunten

  • Formaat
  • No Frost

Minpunten

  • Energielabel F
  • lage rand bij het vak halverwege in de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste Leonard,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met het formaat en werking van de koelkast
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**s@k**l.nl 19-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Wij waren afhankelijk van de ruimte waar de koel vries combinatie kwam te staan 56 cm. Na het zoeken op internet kwam ik bij Etna uit. De kast functioneert prima en is geruisloos wat een voordeel is dat de diepvries een aparte ruimte heeft waar de produkten kunnen worden ingevroren. Goede keuzes geweest.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Een mooie score voor de koelkast, bedankt!
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn dat de koel- vriescombinatie zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**m@o**k.com 15-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Een fijne koelkast, zeker groot en ruim voor 2 personen, veel variatie keuze qua indeling.

Pluspunten

  • Groot en ruim maar staat perfect in kleine keuken
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-09-2022

Beste heer/mevrouw,

Het doet ons goed om te lezen dat de KCV182N aan al jouw wensen voldoet. Hartelijk dank voor de mooie beoordeling.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j**i@x**t.nl 14-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast, met een klein mankement

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

7,0
We zijn nog in de testfase van de nieuwe ETNA koel-vries combinatie.
Dit is namelijk al onze tweede machine, aangezien de eerste het al na 8 dagen heeft opgegeven. Zowel van buiten als van binnen was alles warm. Dan past niet bij een koelkast.
De koelkast is inmiddels geruild voor een wel werkend exemplaar.

Pluspunten

  • Grote inhoud

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 15-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze review achter te laten.
Wat fijn dat de nieuwe koelkast goed werkt, zeker na zo'n pech met het eerste toestel.
Fijn om te lezen dat dit goed opgelost is.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

e**h@g**l.com 05-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Coole aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Mooie strakke koel / vriezer die je niet hoort maar wel werkt zoals beschreven bij omschrijving.
In deze dure energie - tijden vooral belangrijk : Ledverlichting, keuze temperatuur met daarnaast een eco stand.
Nu met deze lange, hete zomer een cool apparaat voor een mooie prijs om m'n eten en drinken perfect te bewaren van min tot plus.
Ik ben er blij mee en hoop dat ik er vele jaren plezier van heb.

E.v.L.
Geldrop

Pluspunten

  • mooi,compact
  • Stil

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-09-2022

Beste heer/mevrouw Geldrop,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze leuke review te schrijven. Erg fijn om te lezen dat deze "coole aanrader" zo goed bevalt.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

a**s@l**e.nl 27-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel vries combinatie warm aanbevolen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

9,0
Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding,
De deuren van zowel de koelkast als vriezer gaan makkelijk open.
Overzichtelijke indeling in de ijskast
Kortom:
Een koel vriescombinatie warm aanbevolen!

Pluspunten

  • deuren gaan makkelijk open en dicht
  • Mooie strakke vormgeving
  • Overzichtelijke diepvrieslades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met jouw keuze voor deze koelkast. Dat jij tevreden bent, is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je vele jaren koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

d**r@g**l.com 26-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA, voor SERVICE en KWALITEIT moet je bij ETNA zijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

10,0
Koel/vriescombinatie ziet er prachtig uit, hij koelt prima, en vriest zoals het hoort zelfs iets onder de ECO stand. Goed keuze van ons. Wij kennen ETNA al meer dan 30 jaar en weten dat ze staan voor kwaliteit en service !!! Rest van onze apparatuur zal dan ook van het merk ETNA worden .

Pluspunten

  • mooi
  • prima werkend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met ETNA en ons apparatuur.
We wensen je veel koelplezier toe met deze mooie koelkast.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**2@g**l.com 21-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede Combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

9,0
prima koel combinatie voor een redelijk prijs,
genoeg vries en koel ruimte, en nooit meer moeite met ontdooien door de non frost systeem.
Prima apparaat.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • nooit meer ontdooien

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

c**x@g**l.com 20-08-2022
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

9,0
Mooie. Ijsdiepvriecombinatie. Perfect. B. Perfect. Geleverd. En. Mooie. Diepvriesiskast

Pluspunten

  • Nofrost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de koelkast.
We wensen je veel plezier.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

h**k@g**l.com 18-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

10,0
Ik ben blij met deze Etna koel/vriescombinatie, hij is Cool van binnen en Cool van buiten, een aanrader!

Pluspunten

  • Mooie kast, slank model.
  • Koelt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze leuke review met maximale score te schrijven. Fijn dat de koel/vries combinatie zo goed bevalt.

Wij wensen je vele jaren van koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

i**y@g**l.com 09-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

top product voor niet teveel geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

9,0
het was even zoeken wat we wilde maar dat was snel opgelost toen we deze etna tegenkwamen online.
Omdat we weten dat etna een hele goede service levert kozen we natuurlijk voor deze koelvriescombinatie.
Hij lijkt smal maar goeiedag wat kan er veel in zelfs de binnenkant ziet er heel erg gelikt uit.
Dus gaan we nu gauw boodschappen doen zodat we dit apparaat snel kunnen vinden.
Mensen niet twijfelen deze koelvriescombinatie biedt echt waar voor zijn geld!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • kosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een prachtig compliment, dit is waar wij het voor doen, bedankt!
Erg leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de koelkast, en onze service!
Het mooie design en de ruime indeling van de koelkast bevallen jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

EJans 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Een fijne koel/vries combinatie, met een goede binnenverlichting. Veel ruimte in koel gedeelte. Ook in eco stand goed koelend en prima vries mogelijkheden.
In het vriesgedeelte zit een handig op plateau gedeelte voor het makkelijk erin plaatsen en eruit halen van vrieswaar zonder laden hoeven te openen.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel koelruimte
  • 3 vriesladen
  • Extra vries plateau
  • Met eco stand

Minpunten

  • Nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-07-2022

Beste heer / mevrouw Jans,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze uitgebreide review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de indeling, ruimte en geluidsniveau van de KCV182N.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**e@h**l.com 18-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Bevalt goed, aanraden waard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

10,0
Prachtige mooie compacte koelkast met vriezer.
Alles wat je nodig heb, is het aanraden waard

Pluspunten

  • Compact
  • Compleet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dit is waar wij het voor doen, bedankt!
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie en compacte design en het gebruiksgemak van de koel- vriescombinatie.
Erg leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze aan te raden.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**g@l**e.nl 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
De prijs vond ik heel goed en heeft mij doen kopen van het artikel.
de indeling is ook overzichtelijk, en ik hoop weer veel plezier aan het artikel te hebben.

Pluspunten

  • de extra losse boven lade

Minpunten

  • dat de deur niet helemaal door draait

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat de prijs- kwaliteitverhouding de doorslag heeft gegeven en dat de koel/vriescombinatie nu zo goed bevalt. Bedankt voor de mooie feedback.

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

j**n@h**t.nl 20-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat, moet wel wennen aan de maten, is kleiner dan reguliere koel/Vries combinatie. Ideaal voor kleinbehuisden.
Officiele reactie van Atag 23-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het achterlaten van deze goede beoordeling.
Wat fijn dat jij tevreden bent over de koel- vriescombi.
Deze maat is inderdaad ideaal voor de wat kleinere keuken.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**k@l**e.nl 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
Fijne koelkast
Ruimte is goed verdeeld
Handige schuif lade in het vries gedeelte
Strak uiterlijk aan de buitenkant

Pluspunten

  • Veel ruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw goede beoordeling.
Fijn om te lezen dat de koelkast goed bevalt en daarbij ook nog mooi staat in uw keuken.
Wij wensen u veel koel- en vriesplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

S**k@v**l.nl 23-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV182N wit

Algemene score

8,0
omdat deze koelvriescomby zelfontdooid en daarbij ook voor de kleine beurs betaalbaar is.

Pluspunten

  • zelfontdooid
  • compact

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor deze beoordeling. No Frost is zeker fijn, niet meer nodig om zelf de vriezer te ontdooien.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews