ETNA AKV378W zilvergrijs - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV378W zilvergrijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B Swart 22-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uiterst tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

10,0
Uiterst tevreden met de koelkast ETNA AKV378WZIL. Het enige minpuntje aan de koelkast is dat frisdrank flessen niet in de deur passen qua hoogte. Hierdoor dienen de flessen liggend in de koelkast geplaatst te worden. De waterflessen passen wel in de deur. Voor de rest ben ik super tevreden met de aankoop en zal het product zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • Frisdrankflessen passen niet in de deur
  • Achterkant is open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 23-12-2022

Beste heer / mevrouw Swart,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Wauw, een 10! Hier doen we het voor.
We zullen je verbeter punten meenemen in de verdere ontwikkeling van dit product.

Heel veel koelplezier gewenst.

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

a**n@g**l.com 15-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

9,0
Onze inbouw koelkast ging kapot, en gekozen voor deze Amerikaanse koelkast. Wij hebben hem nu 3 weken, en zijn er heel blij mee . Veel ruimte , water dispender word gebruikt door de kinderen . Koelt super goed , en de vriezer is overzichtelijk . Nog een plus punt hij is stil , en dat is met een open keuken wel handig .

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Stil
  • Ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om deze mooie beoordeling te schrijven. We waarderen jouw mening en vinden het fijn dat deze Amerikaanse koelkast van ETNA zo goed bevalt! Pluspunten voor jou zijn de ruimte en het geluidsniveau.

We wensen je nog vele jaren koelplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

j**t@g**l.com 08-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koel/vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

10,0
Fijne ruim opgezette koel/vries combinatie voor een hele aantrekkelijke prijs.

Pluspunten

  • Ruim
  • indoor handvatten
  • Water dispenser
  • ruim voldoende schappen

Minpunten

  • Energie verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-12-2022

Beste heer / mevrouw,

We willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie review. Een 10! Wat een prachtige score.
Wat fijn om te lezen dat de ruimte en specificaties van deze koel-/vriescombinatie je zo goed bevallen.

We wensen je heel veel koel- en vriesplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Akkerman 13-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

9,0
Hele fijne koel/vries combinatie. Als Americaanse koelkast erg fijn. Genoeg ruimte, goed in te delen. Wij zijn er erg blij mee.

Pluspunten

  • Past genoeg in
  • Koelt en vriest goed
  • Niet aansluiten op watertoevoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw Akkerman,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw keuze, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

uddin 05-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling
Eerlijk prijs
Extra garantie
Nederlandse fabriek
Eco stand

Pluspunten

  • Ecostand
  • water dispencer

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

uddin 05-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

9,0
Heel mooie model.
Goede prijs
Nederlands talig beschrijven , Alles is helder.
Werkt perfect.

Pluspunten

  • water dispencer
  • Eco stand

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 07-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een mooie score, bedankt.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het mooie design, de handige gebruiksaanwijzing en de duurzaamheid van de koelkast.

Wij wensen jou heel veel koelplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

d**7@z**o.nl 21-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

10,0
Ik heb ten eerste gekeken naar de reviews van het product en die waren heel goed.
Ik heb hem nu 2 weken staan en ben zeer tevreden de koeling is prima en het vriesgedeelte ook.
Het is een ruime koelkast en ben zeer tevreden over het waterreservoir van 3 liter.

Pluspunten

  • koel en vriesgedeelte
  • lekker koud water.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer. Leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt na het lezen dat de reviews en je blij bent met deze keuze. Dat jij tevreden bent met de werking en het koude water van de koelkast😉
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

f**s@z**o.nl 17-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

8,0
Een top apparaat heerlijk veel ruimte zowel de koeler als de vriezer
Het is een echte aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Een top apparaat; dat lezen wij uiteraard graag. Fijn dat de Amerikaanse koelkast zo goed bevalt.

Wij wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

r**8@g**l.com 10-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

9,0
De koelkast is super! Mooi ruim en staat geweldig. De vulbare watertank is heel handig en je hebt geen gedoe met slangetjes die kunnen gaan lekken. Een topper

Pluspunten

  • Ruim
  • Watertap
  • Mooi uiterlijk
  • Stil
  • Eco stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat je zou enthousiast bent over deze Amerikaanse koelkast en zoveel pluspunten benoemd. Veel plezier gewenst met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcare ETNA

Reageer

f**s@z**o.nl 23-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

9,0
Top koeler lekker veel plaats 👍👍
Mooi model en makkelijk in te stellen
Ook erg handig zijn de wieltjes onder dit model
Handig om schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en design van de koelkast.
We wensen je veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**4@h**l.com 08-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

8,0
Mooie ruime koelvriescombinatie.
Zowel van binnen en buiten ziet deze Amerikaanse koelkast er mooi uit,veel ruimte en snel koud.
Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Lekker ruim
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design en de handige indeling van de koelkast.
Leuk dat jij de ETNA koelkast aan zou raden!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**j@z**o.nl 18-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie Amerikaan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

9,0
Hele mooie en gebruiksvriendelijk Amerikaanse koelkast, handig met waterreservoir, vooral als je, zoals ik, veel water drinkt Heel handig ook dat er in de deur van de vriezer ook vaker zijn om pakken spinazie, rode kool of iets anders.....haha)op te bergen

Pluspunten

  • goede indeling
  • waterreservoir

Minpunten

  • mis de 0 graden lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor deze mooie beoordeling.
Erg leuk om te lezen dat de waterdispenser in het toestel zo goed bevalt.
Ook worden alle vakken optimaal benut lees ik!

Wij wensen jou heel veel plezier met jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

r**1@g**l.com 10-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dikke 10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AKV378W zilvergrijs

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekozen, omdat hij perfect Qua afmetingen in onze bijkeuken past. Hij de inhoud had van mijn andere twee koelkasten tezamen, met daarbij nog extra meer volume in de diepvriezer. Het waterreservoir maakt dat wij zonder aansluiting op de waterleiding heerlijk koel water hebben. Wat ook weer ruimtebesparend werkt, omdat we geen flessen water in de koelkast hoeven te zetten. Indeling is geweldig, geluid minimaal. kortom een dikke 10

Pluspunten

  • ruimte
  • indeling
  • waterreservoir

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 11-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor dit mooie cijfer en deze review. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met de koelkast, dat is waar wij het natuurlijk allemaal voor doen.
Wij wensen u veel koelplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer