Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKV655 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

w**4@g**l.com 26-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het kan beter.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

8,0
De koelkast ziet er optisch goed uit en functioneert uitstekend.
Alleen de onderste glasplaat trek je er te gemakkelijk uit en de glasplaten zijn kwetsbaar als je er bv een pan inzet.
Rekjes zou beter zijn.
mvg
W.G. Quick

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Deur makkelijk om te zetten.

Minpunten

  • Glasplaten
  • Onderste glasplaat schuift er makkelijk uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-02-2022

Beste heer / mevrouw Quick,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de werking van de koelkast. Uw feedback betreffende de glasplaten zullen wij doorzetten naar de betreffende afdeling.
Wij wensen u vele plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

b**g@h**l.com 18-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor de prijs een geen miskoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

8,0
Een Mooie koelkast , geruisloos
de deur omzetten van rechts naar links was een beetje problematisch , de schroeven waren moeilijk in de linkse onderkant van de koelkast te schroeven . na eerst met een parker voor te schroeven lukte het wel .
de deur kan ook niet helemaal open , dus voorzichtig openen

Pluspunten

  • stil
  • energieklasse E
  • degelijk

Minpunten

  • de deur omzetten van rechts naar links

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u voor de review. Fijn te lezen dat u tevreden bent over de koelkast. Jammer dat het omzetten van de deur wat moeizaam is verlopen. Wanneer wij iets voor u kunnen betekenen i.v.m. het niet volledig openen van de deur, ontvangen wij graag uw volledige adres- en contactgegevens via webcare@atagebenelux.com
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 19-01-2022

beste heer/mevrouw,
Het juiste mailadres is webcare@atagbenelux.com
Groet Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

b**a@o**e.nl 12-01-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

9,0
Goede prijs voor deze mooie koelkast. De deur sluit het laatste stukje vanzelf.
Officiele reactie van Atag 14-01-2022

​Hallo,

Hartelijk bedankt voor de moeite en tijd die je hebt genomen om een review te geven over de KVV655WIT.

Veel plezier van je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Marco 08-11-2021
  • Product gekocht

Etna Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

7,0
Wij hebben voor deze ETNA koelkast gekozen om de lage prijs in combinatie met het lage energieverbruik. Draairichting van de deur is eenvoudig aan te passen.

Pluspunten

  • prijs
  • energieverbruik
  • geluid

Minpunten

  • bevat geen rekje voor eieren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-11-2021

Beste Marco,

We stellen het zeer op prijs dat je de moeite neemt om deze mooie review te schrijven. Hartelijk dank hiervoor. Fijn om te lezen dat de koelkast aan je verwachtingen voldoet.

Wij wensen je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Ben 02-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KKV655 wit

Algemene score

8,0
De koelkast is zuinig in gebruik en maakt weinig geluid n mooi formaat en goede indeling.
Prima prijs voor deze kwalitijd

Pluspunten

  • Zuinig in gebruik
  • Weinig geluid
  • Goede indeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 04-10-2021

Beste Ben,
Dank u voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de indeling van de koelkast.
Veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer