Kieskeurig #huisdetox

Het voorjaar is hier: tijd om je huis eens een grondige opfrisbeurt te geven. Kieskeurig gaat je daarbij helpen! Van opruimtips vanuit huishoudexperts tot de beste tips voor luchtreiniging in jouw huis. Per domein geven we een hoop tips, inspiratie en relevante producten. Zo weet straks je als geen ander waar je tijdens het shoppen op moet letten, maar ook waar je rekening mee kunt houden in het dagelijks gebruik. Met een beetje hulp van Kieskeurig draai ook jij je hand niet meer om voor een ware huis-detox!


Staycation musthaves

Alles voor het schoonmaken

Bekijk het aanbod op Kieskeurig.nl


#Luchtbehandeling

Een goed luchtklimaat heeft veel voordelen voor je gezondheid. Lucht is leven en je gezondheid vaart wel bij schone en gezuiverde lucht. Bovendien slaap je beter en verhoog je er je productiviteit mee! In dit domein leer je daarom het reinigen van de lucht, of je de lucht in jouw huis juist moet bevochtigen of ontvochten en tips en informatie over de aanschaf van een luchtreiniger, luchtontvochter of luchtbevochtiger.

Lees meer

#Schoonmaken en hygiëne 

Het domein Schoonmaak en hygiëne vormt voor iedereen de beste start van de grote voorjaarsschoonmaak. Voor de één zijn hobby, voor de ander een ramp, maar voor iedereen uiteindelijk een bevredigend eindresultaat. Leer binnen dit domein onder andere alles over het schoonmaken van verschillende huishoudelijke apparaten - zoals je wasmachine, vriezer of espressomachine - en geven we je tips over het grondig schoonmaken van je keuken!

Lees meer