Kieskeurig #klaardieklus

Het voorjaar is hier: tijd om je huis en tuin eens een grondige opfrisbeurt te geven. Kieskeurig gaat je daarbij helpen! Van opruimtips vanuit huishoudexperts, tot huis- en tuinonderhoud. Per domein geven we een hoop tips, inspiratie en relevante producten. Zo weet straks je als geen ander waar je tijdens het shoppen op moet letten, maar ook waar je rekening mee kunt houden in het dagelijks gebruik. Met een beetje hulp van Kieskeurig draai ook jij je hand niet meer om voor een ware huis-detox!


Tijd voor de grote schoonmaak in en rondom huis? Bekijk hier het aanbod

Bekijk

Frisse lucht


Een goed luchtklimaat heeft veel voordelen voor je gezondheid. Lucht is leven en je gezondheid vaart wel bij schone en gezuiverde lucht. Bovendien slaap je beter en verhoog je er je productiviteit mee! In dit domein leer je daarom het reinigen van de lucht, of je de lucht in jouw huis juist moet bevochtigen of ontvochten en tips en informatie over de aanschaf van een luchtreiniger, luchtontvochter of luchtbevochtiger.

Lees meer

Schoonmaken en hygiëne 


Het domein Schoonmaak en hygiëne vormt voor iedereen de beste start van de grote voorjaarsschoonmaak. Voor de één zijn hobby, voor de ander een ramp, maar voor iedereen uiteindelijk een bevredigend eindresultaat. Leer binnen dit domein onder andere alles over het schoonmaken van verschillende huishoudelijke apparaten - zoals je wasmachine, vriezer of espressomachine - en geven we je tips over het grondig schoonmaken van je keuken!

Lees meer

Tuin lenteklaar


Als het op tuinieren aankomt, dan wil je efficiënt te werk gaan. Regel voor jezelf handige apparatuur, een veilige werkomgeving en zorg dat je achterstallig onderhoud voorkomt. Hoe je dat doet? In dit domein leer je alles over hoe je een gemakkelijk te onderhouden tuin inricht, hoe je je tuin lenteklaar maakt en geven we je tips over de aanschaf van verschillende, handige tuinproducten om er weer strak bij te zitten! 

Lees meer

Klaar die klus


Gereedschap is onmisbaar voor iedere klusser! Het kiezen van de juiste soort apparatuur is echter nog niet zo simpel... Er zijn namelijk meerdere soorten machines op de markt. Welk apparaat jij nodig hebt, is geheel afhankelijk van de klus en wat voor doe-het-zelver jij bent. Lees binnen dit domein meer over de verschillende soorten machines en nieuwe apparatuur om het klussen gemakkelijk te maken.

Lees meer

Steek je handen uit de mouwen in de tuin! Bekijk hier het aanbod

Bekijk