Kieskeurig #klaardieklus

Kieskeurig.nl gaat voor iedereen die zijn huis en tuin een grondige APK wil geven de klus makkelijker maken. Binnen dit gloednieuwe domein vind je alles over duurzaam klussen aan jouw huis. Van DIY lifehacks vanuit onze klusexperts, tot tweaks om jouw tuin voorjaarsklaar te maken. Zo weet je als consument waar je tijdens het shoppen op moet letten, maar ook waar je rekening mee kunt houden in het dagelijks gebruik. Met een beetje hulp van Kieskeurig en wat goede wil vanuit jezelf gaan jouw huis en tuin mee met de tijd!


Staycation musthaves

Je huis verduurzamen?

Zo bespaar jij energie!


#Klaardieklus: Verduurzamen doe je zelf


Ook je huis verduurzamen? Kieskeurig.nl is er voor jou wanneer jij energie wil bewaren. Wij helpen je met onafhankelijk advies, informatie en DIY's op weg. Welke maatregelen passen bij jouw woning? Binnen dit domein lees je alles over werkzaamheden die je kunt doen op het gebied van isoleren, ventileren, anti-tocht/condens en duurzaam verwarmen.

Lees meer

#Klaardieklus: Klussen in en rondom je huis


Gereedschap is onmisbaar voor iedere klusser! Het kiezen van de juiste soort apparatuur is echter nog niet zo simpel... Er zijn namelijk meerdere soorten machines op de markt. Welk apparaat jij nodig hebt, is geheel afhankelijk van de klus en wat voor doe-het-zelver jij bent. Lees binnen dit domein meer over de verschillende soorten machines en nieuwe apparatuur om het klussen gemakkelijk te maken.

Lees meer

#Tuin lenteklaar


Als het op tuinieren aankomt, dan wil je efficiënt te werk gaan. Regel voor jezelf handige apparatuur, een veilige werkomgeving en zorg dat je achterstallig onderhoud voorkomt. Hoe je dat doet? In dit domein leer je alles over hoe je een gemakkelijk te onderhouden tuin inricht, hoe je je tuin lenteklaar maakt en geven we je tips over de aanschaf van verschillende, handige tuinproducten om er weer strak bij te zitten! 

Lees meer

Staycation musthaves

Alles voor het klussen

Bekijk het aanbod op Kieskeurig.nl