Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Kenwood KMX50 wit, zilver

Vergelijkbare producten

Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver

Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver
9,5 (2)

Kenwood Chef KVC3100S zilver

Kenwood Chef KVC3100S zilver
8,4 (44)
Bekijk alle Keukenmachines

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMX50 wit, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Douwe 09-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Douwe

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 rood

Algemene score

9,0
Product nu geruime tijd gebruikt. Prima mixer die aan alle verwachtingen voldoet. Met zijn rode kleur ook nog een opvallende verschijning in de keuken. Een echte aanrader.

Minpunten

  • Geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Kaandorp 19-01-2017
  • Product paar weken in bezit

mooie, compacte mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 rood

Algemene score

7,0
De mixer heeft een mooi uiterlijk, door de (goede) prestaties bij echt brooddeeg (volkorenmeel, 400 gram) twijfelen we of het maximum van 1200 gram tot een volwaardig deeg gekneed kan worden.
Lichtere producten zijn geen enkel probleem!

Pluspunten

  • fraaie aanwinst voor het aanrecht
  • prima prestaties

Minpunten

  • worden hoeveelheden vd gebruiksaanwijzing gehaald?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lydia 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 rood

Algemene score

6,0
heerlijk om mee te werken, en ziet ook nog eens heel mooi uit, stevig materiaal, en heel makkelijk te bedienen.Een
Erg tevreden met de kmix keukenmachine. Grote mengkom en is zeer stabiel op hoge snelheid. Super fijn om 2 dingen tegelijk te kunnen doen tijdens het bakken. En makelijk schoon te maken in de vaatwasser. Overal een heel fijn product. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • Goed en snel

Minpunten

  • Magneet valt er snel af

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Asande 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

8,0
Prima degelijke gebruikersvriendelijkheid mixer. Accessoires zijn degelijk uitgevoerd, even zo de bevestiging, snel te monteren, goed schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diana 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

superrrr

Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

10,0
mooi, werkt goed, handig in gebruik, staat mooi op het aanrecht. beslag komt echt super glad uit de kom.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 rood

Algemene score

8,0
mooi en stevig apparaat, erg zwaar dus staat definitief op het aanrecht, maar dat is geen schande. oliebollenbeslag erin gemaakt en dat is zeer goed gelukt. de machine bevat meerdere haken om goed te mengen en het is een apparaat wat makkelijk schoon te maken is.

Pluspunten

  • lust voor het oog
  • meerdere haken / gardes
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • erg zwaar
  • spatdeksel oogt goedkoop in verhouding met de rest

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

tijgertje 01-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Compacte mixer

Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

9,0
Ik vind dit een hele prettige mixer. Makkelijk in gebruik. Heel fijn dat de mixer ook alles meeneemt wat in de kom zit. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven om deze te kopen. Is ook echt snel klaar met het maken van deeg, beslag en slagroom.

Pluspunten

  • Mixt alles heel goed
  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs zeker waard

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat en makkelijk in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb hem nu 1 keer gebruikt en hij werkt prima. Hij is niet ingewikkeld en je kunt gelijk van start.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Een beschadiging aan de binnenkant van de kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

stille machine

Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

9,0
goede prijs kwaliteit verhouding.leuk uiterlijk mooi om te zien.veel gebruiks mogelijkheden.veel plezier van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenwood Keukenmachine 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Perfecte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 rood

Algemene score

10,0
Een geweldig product van Kenwood. Het perfecte hulpmiddel in de keuken van zeer degelijke kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. Nooit meer zonder!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Sterke motor
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TvB 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

8,0
Solide, sterk en relatief stille keukenmachine. Heel goed alternatief voor Kitchenaid. Prettig dat er diverse gardes bijzitten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B.koens 28-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kmix keukenmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat, met veel mogelijkheden en verschillende hulpstukken om hem uit te kunnen breiden. Mooie vormgeving.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Elles 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood KMX50 rood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 rood

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat, met een mooi gewicht. Netjes afgewerkt en zeer compleet. Eenvoudig te reinigen en een mooi vermogen. En een sieraad op het aanrecht.

Pluspunten

  • eenvoudig te plaatsen onderdelen
  • Robuust uiterlijk
  • Goed vermogen en een goed gewicht
  • Overzichtelijk, en zonder teveel toeters en bellen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

8,0
Lekker stevig en mooi. Werkt erg goed veel mogelijkheden. In de hoogste stand maakt die wel wat heer geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miekemaedje 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 rood

Algemene score

8,0
Mooie machine om te zien...eyecatcher in de keuken
Degelijk
makkelijk in onderhoud
staat stevig op z'n pootjes

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • stevig op z'n pootjes

Minpunten

  • heeft moeite met 1 kilo meel voor brood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekemaedje 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke machine handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 rood

Algemene score

8,0
Goede prijs / kwaliteit verhouding
Heb hem nou een week en moet er nog ff aan wennen...
Hele mooie machine en gemakkelijk in onderhoud

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • staat 'stevig op z'n pootjes

Minpunten

  • heeft moeite met 1 kilo meel voor brood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mslag 22-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

9,0
Heel fijn apparaat, afgelopen tijd uit kunnen proberen en werkt fantastisch.
Een cake maak ik nu in een handomdraai. Handig dat je alles in de mengkom kan gooien en je handen vrij hebt. Het apparaat doet al het werk. Achteraf jaren eerder moeten kopen.

Pluspunten

  • Doet het werk voor je
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mia 19-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood Keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

8,0
Mooie, krachtige keukenmachine. Niet te groot met voldoende accessoires. Voldoet prima aan mijn wensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemiek 19-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke uitvoering!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 zwart

Algemene score

8,0
Mooi stevig materiaal, degelijke uitvoering. Volkomen tevreden. Voldoende assesoires, mooie recepten. Nog alleen cake gebakken maar zeer luchtig!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cheryl 18-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn, degelijk en eenvoudig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMX50 groen, rvs

Algemene score

9,0
Naast dat deze keukenmachine er super mooi uit ziet, is hij ook nog eenvoudig in gebruik. Aan het gewicht van het apparaat kun je ook merken dat het van degelijk materialen is gemaakt.

Pluspunten

  • design
  • eenvoudige bediening
  • oogt en voelt degelijk aan

Minpunten

  • vrij zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews