Philips 7000 series HR7778 roestvrijstaal - Expert review

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 152 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 7000 series HR7778 roestvrijstaal op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

7,9

BesteProduct.nl 08-02-2016
7,8

De Philips HR7778 is een zeer veelzijdige keukenmachine

De Philips HR 7778 is een 4-in-1 Food processor die de keukenklussen een stuk aangenamer maakt. Het apparaat bestaat uit een blender, sapcentrifuge, citruspers, mixer (garde/deeghaak/mesunit). Kortom een zeer uitgebreid apparaat. Als liefhebber van het maken van feestelijke taarten heb ik toch een minpunt kunnen vinden: het apparaat krijgt het cakebeslag (biscuit/sponge cake beslag) helaas niet lekker luchtig.

Lees verder op BesteProduct.nl

Voordelen

• Veelzijdige uitrusting
  • Stabiele behuizing
  • Zeer veelzijdig
  • Meegeleverde opbergbox
  • stil en krachtig
BesteProduct.nl 13-02-2014
7,5

Philips HR7778 zeer veelzijdig met enkele nadelen

Deze Philips keukenmachine HR7778 is in staat om praktisch alle taken goed uit te voeren. Het is een stille en krachtige werker en combineert dit met een prima gebruiksgemak. Deze machine heeft ook enkele nadelen, zoals kwaliteit van de gebruikte materialen.

Lees verder op BesteProduct.nl

Voordelen

• Veelzijdige uitrusting
  • Zeer veelzijdig
  • Stabiele behuizing
  • stil en krachtig
  • Meegeleverde opbergbox

Nadelen

• veel kastruimte nodig
  • Plastic onderdelen kwetsbaar
  • Kan geen cakebeslag maken