Siemens SX73HX60CE - Reviews

Review type:

We hebben voor dit product nog geen reviews

Bosman 21-01-2023

Siemens IQ300

Geschreven voor: Siemens SX73HX60CE

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede vaatwasser, genoeg ruimte om de pannen en potten goed kwijt te kunnen. Geen bestekbak meer maar een besteklade, ideaal!

Een gelukkige bezitter 20-01-2023

Bijna geruisloze top vaatwasser

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze vaatwasser maakt echt bijna geen geluid en de vaat is super schoon. Ook qua inrichting is het een top machine, zeker met de besteklade kan er veel vaat gewassen worden.

Ad en Annie 22-09-2022

Het is even wennen

Geschreven voor: Siemens SX73HX60CE

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze nieuwe vaatwasser heeft een besteklade,dat is even wennen maar daarna best handig. De vaatwasser heeft veel ruimte en het geluid tijdens het veel gebruikte eco programma is alleszins acceptabel

Martin 24-08-2022

Degelijke vaatwasser van Siemens

Geschreven voor: Siemens SX73HX60CE

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima vaatwasser, neemt je de afwas uit handen. Niet de meest vernieuwende -want geen auto-open - maar de vaat wordt mooi schoon.

Sarah 30-06-2022

Beste prijs/kwaliteit

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nadat de pomp van onze oude vaatwasser stuk ging, moesten we beslissen of we voor reparatie of een nieuwe machine zouden gaan. Heel blij dat we voor de nieuwe machine gingen! Dit was de beste prijs/kwaliteit optie voor onze IKEA keuken. De machine is veel handiger ingedeeld (soms niet eens vol na een dag met een gezin van 4), veel stiller, komt veel steviger over. Heel handig ook dat je hem eventjes extra stil kunt zetten als je nog gezellig aan het natafelen bent. Pannen en ovenschalen worden ook op eco-stand prima schoon. Plastic komt droger uit deze dan uit onze oude, maar zeker niet kurkdroog.

Alex 23-06-2022

Gemak, eenvoudig, perfect

Geschreven voor: Siemens SX73HX60CE

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De machine werkt perfect. Door de slimme connectie zijn de instellingen eenvoudig in te stellen en te controleren. Een kind kan de was doen :-)

pieterjan 27-01-2022

vaatwasser van Siemens

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] onze nieuwe vaatwasser van Siemens................wat een luxe

Remco de Bruijn 23-11-2021

Fijne vaatwasser.

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne vaatwasser. Makkelijk in de bediening.
De vaat komt er erg schoon uit.

Een gebruiker 21-11-2021

Mooi ruim

Geschreven voor: Siemens SX73HX60CE

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi ruim van binnen, de besteklade is handig. Het is nog even zoeken naar de instellingen voor een optimaal droogresultaat. De bediening via de app is een leuke extra.

Arno 04-11-2021

Top vaatwasser

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Vaatwasser is goed ingedeeld en daardoor ruim. Grote borden en glazen kunnen door het verstelbare systeem in de machine. Daarnaast super stil en dus fijn in open keuken.

Thomas 21-10-2021

Mooie grote vaatwasser

Geschreven voor: Siemens SX73HX60CE

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De XXL is echt een uitkomst voor de grotere gezinnen. Onderste gedeelte is aanzienlijk groter dan standaard waardoor je makkelijker alle pannen kwijt kunt

HBMG 27-09-2021

Prima

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed apparaat doet wat het moet doen op een prettige manier

HBMG 27-09-2021

Prima

Wendyvh 16-08-2021

Goed, stil en schoon

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede vaatwasser. Weinig geluid en wast goed schoon. De bestekfase is super!

Niels 19-07-2021

Redelijk tevreden

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Redelijk tevreden na een half jaar. Wel wordt komende week de volledige aansturings elektronica vervangen omdat de vaatwasser nu al twee weken kapot is, gelukkig wel volledig onder garantie. Niet tevreden over de droogkwaliteit, onze vorige veel goedkopere van een groot Zweeds warenhuis deed het een stuk beter voor 1/3 van de prijs.

Vaatwasser in Ede 06-07-2021

Perfecte & Stille Vaatwasser

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eindelijk een vaatwasser die doet waarvoor hij geboren is. Stil, schoon en degelijk!

Een aanrader.

H. Verburg-Wormer 26-04-2021

Betsy, altijd paraat en onmisbaar!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn "Betsy" staat altijd voor mij klaar. Ze weigert nooit, maakt alles schoon en is nooit humeurig. Zonder haar zou het leven gecompliceerder zijn dan nu. Elke ochtend verwelkomt ze mij met een schone inhoud: droog, streeploos en klaar voor de volgende ronde.
Waar vind je zo "iemand"?
Ik zou niet meer zonder haar kunnen...........