Siemens CB635GBS1 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CB635GBS1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iver 25-08-2018

Fijne oven

Geschreven voor: Siemens CB635GBS1

Algemene score

8,0
Ruime oven met veel functies, maar heel overzichtelijk. Fijn in het gebruik en handig lichtje bij opening.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

kevinh1987 12-06-2017

Schitterend apparaat

Geschreven voor: Siemens CB635GBS1

Algemene score

10,0
zeer goede oven met veel functionaliteiten. Geluidsstil en goed resultaat. Design is prachtig en het gebruiksgemak eveneens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bazuin 18-04-2017

Goed werkende oven en magnetron

Geschreven voor: Siemens CB635GBS1

Algemene score

8,0
Al een aantal maanden in huis, oven en magnetron werken prima maar helaas de koude lucht die bij het handvat naar buiten komt is niet prettig als je de oven op oog hoogte hebt gemonteerd.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Skinle 23-03-2016

Klein maar zeer compleet in zijn mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens CB635GBS1

Algemene score

8,0
Uiteindelijk besloten om in de nieuwe keuken toch een oven te plaatsen.
Vooral het gemak waarmee je de instellingen doet is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

atilgan 23-01-2016

mooi design

Geschreven voor: Siemens CB635GBS1

Algemene score

10,0
makkelijke en duidelijke bediening. koelt geluidloos af met duidelijke indicatie.
zeker kopen zal ik zeggen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hardam 25-11-2015

Tevreden mens

Geschreven voor: Siemens CB635GBS1

Algemene score

8,0
ik heb het net in gebruik genomen en het lijkt alsof het er al langer staat. Ook een mooie uitstraling, jammer dat ik nog geen ned,talig kookboek heb.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Deleriden 10-11-2015

Pracht van een oven

Geschreven voor: Siemens CB635GBS1

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat. We kunnen er alles mee. Handig in gebruik, geen moeilijke knoppen of onduidelijkheden. Prachtig uiterlijk, stil. Helemaal goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ruud Mulder 16-10-2015

Ideaal apparaat

Geschreven voor: Siemens CB635GBS1

Algemene score

10,0
Zeer gemakkelijk en simpel in gebruik zonder dat er opties of functionaliteiten ontbreken.

Zeer snel voor ververwamd en altijd goed warm. En zeer gemakkelijk te reiningen.

Al met al een top aankoop en zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer