Siemens CM656NBS1 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conny 29-11-2016 Product paar weken in bezit

combi oven met magnetron

Algemene score

10,0
Wat een fijn apparaat zeg! Makkelijk instelbaar. Sommige vinden de magnetron instelling moeilijk te vinden maar dat vind ik van niet. Heb hem zo ingesteld dat hij start als magnetron. Is makkelijk voor de kinderen. Wilde naast een combi stoomoven ook graag een oven met magnetron functie erbij beide van de IQ700 serie. Valt niet mee om deze ergens in het echt te zien. Dus alles op gevoel gekocht. Geen moment spijt van gehad. :)

Pluspunten

  • makkelijk instelbaar
  • luxe uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
johanna 26-02-2017

En, nog steeds tevreden over deze oven? We zijn benieuwd, zoeken momenteel een nieuwe..

Reageer

Rene 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en goede machine. gemakkelijk in bediening.
Echt een aanrader. De combi oven/magnetron ziet er
chique uit en is een aanwinst in de keuken

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • werkt uitstekend
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appartement103 12-06-2017

Een uitstekende keukenhulp

Algemene score

10,0
We hebben het product nu enkele weken in bedrijf en nog niet alle mogelijkheden benut. Tot nu toe voldoet het in alle opzichten aan onze behoefte.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Ikkie 06-06-2017

Rustig

Algemene score

8,0
2 weken in bezit, gaat zeker nog 2 maanden duren voordat alle functies uitgeprobeerd zijn. Ligt niet aan apparaat, wij nemen er nog niet de tijd voor.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

engeltje 18-05-2017

snel warm

Algemene score

8,0
Bijna 4 weken in bezit, en ben er heel blij mee.
Veel bak en opwarmmogelijkheden, en snel opgewarmd.
De inhoud is ook erg ruim, en met 4D hetelucht op 2 niveau's makkelijk te bereiden.
Handig en overzichtelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Patja 14-05-2017

Wat'n geweldig apparaat

Algemene score

10,0
2 weken terug gekocht en ik vind het geweldig mooi "speelgoed" wat een top apparaat met veel makkelijke functies
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

anneke79 05-10-2016

Fijne combi magnetron oven

Algemene score

10,0
De combi werkt erg makkelijk en doet waar hij voor bedoeld is. Er passen twee ovenschalen naast elkaar. Ook als je op twee niveaus iets bakt (bv pizza) dan gaart hij goed gelijkmatig. Kortom een goede keus.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

FB 21-09-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig te gebruiken oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer complete compacte bakoven.
Deze is van alle gemakken voorzien zoals boven/onderwarmte, grill, hete lucht, magnetron en een combinatie van deze allen.

Zeker de menustructuur en alle keuzemogelijkheden zijn fantastisch. Voor veel alledaagse dingen zitten er voorgeprogrammeerde programma's in.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • 4D techniek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry38 25-08-2016

Geweldig, gebruiksvriendelijk apparaat

Algemene score

10,0
We hebben hem nu een week.
Duidelijke beschrijving.
Hij is erg gebruiksvriendelijk en doet wat hij moet doen.
Mooi design.
Dit apparaat is zeker aan te bevelen!
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

oven combi magnetron 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

siemens produkt altijd goed.

Algemene score

9,5
dit produkt heeft een mooie vormgeving en is een aanwinst voor onze keuken. door vrienden en kinderen zeer mooi bevonden en een aanrader voor hun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

fijne combi magnetron

Algemene score

9,0
Deze combi-magnetron doet precies wat je ervan verwacht en nog iets meer! Het is een makkelijk apparaat in de bediening en hij ziet er gelikt uit!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke1959 22-06-2016

Makkelijke bediening

Algemene score

10,0
Heb deze oven nu 3wkn in bezit en dit is een hele goed aankoop!
Makkelijk te bedienen en een heel mooi design
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Karin21 22-05-2016

Geweldig

Algemene score

8,0
Combi magnetron werkt erg goed en is duidelijk in het bedienen en gebruik door het keuze menu te gebruiken
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

jannie1949 22-04-2016

Mooi en goed apparaat

Algemene score

8,0
Pas in huis maar al veel gebruikt, het is even wennen met de knop maar alles is duidelijk aangegeven en werkt prima.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

jkuijs 28-02-2016

superoven

Algemene score

10,0
Op advies van de dealer deze oven laten inbouwen. Wat een verschil! Vliegensvlug voorverwarmd en een uitgebreid menu aan voorgeprogrammeerde bereidingen.voel me chef in eigen keuken. Alle dagen in gebruik. Koken is weer fun. Geen seconde spijt van deze aanschaf.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

hoff1155 20-02-2016

Uitstekend product, zeer tevreden

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met deze combi-oven.
Duidelijke display voor zowel bediening als overzicht tijdens het bereiden.
Duidelijke handleiding voor bediening en bereiden van het eten.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

slientje89 10-12-2015

Goede oven met vele functies

Algemene score

8,0
Deze oven nu een paar weken in gebruik en bevalt goed. Er zitten veel functies op, en ideaal dat hij zelfreinigend is.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer