Siemens CM656NBS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud
45 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Conny 29-11-2016
  • Product paar weken in bezit

combi oven met magnetron

Algemene score

10,0
Wat een fijn apparaat zeg! Makkelijk instelbaar. Sommige vinden de magnetron instelling moeilijk te vinden maar dat vind ik van niet. Heb hem zo ingesteld dat hij start als magnetron. Is makkelijk voor de kinderen. Wilde naast een combi stoomoven ook graag een oven met magnetron functie erbij beide van de IQ700 serie. Valt niet mee om deze ergens in het echt te zien. Dus alles op gevoel gekocht. Geen moment spijt van gehad. :)

Pluspunten

  • makkelijk instelbaar
  • luxe uitstraling
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
johanna 26-02-2017

En, nog steeds tevreden over deze oven? We zijn benieuwd, zoeken momenteel een nieuwe..

Reageer

Rene 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en goede machine. gemakkelijk in bediening.
Echt een aanrader. De combi oven/magnetron ziet er
chique uit en is een aanwinst in de keuken

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • werkt uitstekend
  • mooi design

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries 23-05-2018

Fijne oven

Algemene score

8,0
Makkelijke complete combi oven.

Alleen jammer dat vingerafdrukken rond de knopjes moeilijk zijn te verwijderen.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Troubles 16-03-2018

Magnetron doet het helaas niet

Algemene score

6,0
De oven is prima, het is erg simpel in het gebruik maar de magnetron floept na enkele seconden al uit. Heb al een afspraak voor onderhoud. Jammer want het ging echt om de combi.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

hvruggink 24-02-2018

Prima goed uitziende oven/magnetron

Algemene score

8,0
Vorige maand gekocht en zeer tevreden over dit product. Wij hebben niet alleen gekeken naar de mogelijkheden van dit toestel, maar vooral naar het bedieningsgemak. Onze vorige magnetron van een ander merk was niet gebruiksvriendelijk.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RHV 17-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

CM656NBS1 bakoven met magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 12 jaar afscheid genomen van onze AEG deze Siemens voldoet aan onze eisen op basis van informatie, natuurlijk ook uitgeprobeerd , gemak dient de mens
Handleiding gelezen en hoppa makkelijker kan niet. Bediening perfect en duidelijk
Nu maar kijken of het de AEG overtreft

Pluspunten

  • Bediening gemak
  • Mooi display en duidelijk
  • Installeren snel en gemakkelijk
  • Design top

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud1 06-02-2018

Veelzijdig, groot van binnen, ideaal

Algemene score

10,0
Sinds vorige maand ben ik in het bezit van deze mooie oven-magnetron van Siemens. Wat meteen duidelijk werd is dat de binnenruimte enorm is in vergelijking met met vorige oven-magnetron. De uitgestelde start is ideaal als je het eten om een bepaalde tijd klaar wilt hebben. De menufunctie is praktisch, eenvoudig met veel opties. De bakplaat is via de rails handig erin en eruit te krijgen. Erg veelzijdig aparaat dus en werkt voorspelbaar.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Familie Peters 30-01-2018

Perfekte opvolger van m'n vorige combi oven !!!

Algemene score

10,0
Onze vorige Siemens Combi oven met magnetron is na 24 jaar stuk gegaan en met deze nieuwe waren we meteen vanaf het 1e gebruik ontzettend blij met de prestaties en mogelijkheden. We hebben deze pas 2 weken en hebben nog lang niet alles uitgeprobeerd maar we zouden hem niet meer willen missen.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

HansDraak 21-09-2017

Diversiteit van mogelijkheden

Algemene score

10,0
Ik ben zo enthousiast dat ik diverse gerechten, cakejes, pizza's en ovenschotels direct uitgeprobeerd heb. Even inlezen in de handleiding en in een handomdraai kun je je gerecht de oven inschuiven. Een verademing met de mogelijkheden wat naar meer mogelijkheden "smaakt".
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Miesemouse 13-08-2017

Perfect apparaat

Algemene score

10,0
Helaas afscheid moeten nemen van onze 15 jaar oude combi magnetron.
Welkom nieuwe!
Prachtig apparaat met vele mogelijkheden en super makkelijk te bedienen.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MarielleVdD 09-08-2017

Handig in gebruik en mooi ontwerp

Algemene score

8,0
Handige bediening (de volgorde van de tiptoetsen en knoppen is 'logisch'), en makkelijk in gebruik doordat rooster en bakplaat uitschuifbaar zijn. Verder strak vormgegeven, dat past goed bij onze keuken
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Appartement103 12-06-2017

Een uitstekende keukenhulp

Algemene score

10,0
We hebben het product nu enkele weken in bedrijf en nog niet alle mogelijkheden benut. Tot nu toe voldoet het in alle opzichten aan onze behoefte.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ikkie 06-06-2017

Rustig

Algemene score

8,0
2 weken in bezit, gaat zeker nog 2 maanden duren voordat alle functies uitgeprobeerd zijn. Ligt niet aan apparaat, wij nemen er nog niet de tijd voor.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

engeltje 18-05-2017

snel warm

Algemene score

8,0
Bijna 4 weken in bezit, en ben er heel blij mee.
Veel bak en opwarmmogelijkheden, en snel opgewarmd.
De inhoud is ook erg ruim, en met 4D hetelucht op 2 niveau's makkelijk te bereiden.
Handig en overzichtelijk te bedienen.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Patja 14-05-2017

Wat'n geweldig apparaat

Algemene score

10,0
2 weken terug gekocht en ik vind het geweldig mooi "speelgoed" wat een top apparaat met veel makkelijke functies
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

anneke79 05-10-2016

Fijne combi magnetron oven

Algemene score

10,0
De combi werkt erg makkelijk en doet waar hij voor bedoeld is. Er passen twee ovenschalen naast elkaar. Ook als je op twee niveaus iets bakt (bv pizza) dan gaart hij goed gelijkmatig. Kortom een goede keus.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

FB 21-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdig te gebruiken oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer complete compacte bakoven.
Deze is van alle gemakken voorzien zoals boven/onderwarmte, grill, hete lucht, magnetron en een combinatie van deze allen.

Zeker de menustructuur en alle keuzemogelijkheden zijn fantastisch. Voor veel alledaagse dingen zitten er voorgeprogrammeerde programma's in.

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • 4D techniek
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry38 25-08-2016

Geweldig, gebruiksvriendelijk apparaat

Algemene score

10,0
We hebben hem nu een week.
Duidelijke beschrijving.
Hij is erg gebruiksvriendelijk en doet wat hij moet doen.
Mooi design.
Dit apparaat is zeker aan te bevelen!
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

oven combi magnetron 07-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

siemens produkt altijd goed.

Algemene score

9,5
dit produkt heeft een mooie vormgeving en is een aanwinst voor onze keuken. door vrienden en kinderen zeer mooi bevonden en een aanrader voor hun.
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 23-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijne combi magnetron

Algemene score

9,0
Deze combi-magnetron doet precies wat je ervan verwacht en nog iets meer! Het is een makkelijk apparaat in de bediening en hij ziet er gelikt uit!
Geschreven voor: Siemens CM656NBS1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews