De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens CM656GBS1 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jeroen van der Linden 28-10-2022

Gebruiksvriendelijke oven magnetron

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie en gebruiksvriendelijke oven met magnetron met voorgeprogrammeerde menu's.
Bijna geluidloos en met reinigings functie.
Zeer tevreden

hwvak 18-10-2022

Uitmuntende kwaliteit en mogelijkheden!

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze IQ700 nam ik omdat een ander model niet vorradig was en mijn magnetron totalloss was. Nu ben ik er heel blij mee want ik kan zoveel meer bereiden dan ik gewend was. Het is wel even studeren, maar de lekkerste gerechten kan ik nu zelf bereiden in de oven. Grote KLASSE van SIEMENS. Dank voor die kans.

i**n@g**l.com 15-06-2022

Mooi en strak design.
Makkelijk in gebruik. Schakeld makkelijk tussen oven en magnetron.
Oven is snel voorverwarmd.

iQ-700 serie 26-04-2022

Inhoud website

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Al mijn keukeninbouwapparaten zijn van Siemens en functioneren nu alweer ruim 12 jaar mee tot groot genoegen. Helaas kwam aan de magnetronfunctie van onze combi-oven een einde. Na 2 maanden toch maar besloten de oven te vervangen voor een nieuw exemplaar met dezelfde functies. Die is nu geplaatst en zal zeker weer volop gebruikt gaan worden. Hoge verwachtingen van de levensduur en de functionaliteiten.

A.kleine 10-04-2022

Combi oven

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk in gebruik, ontzettend veel mogelijkheden

paul 29-03-2022

goede aankoop

Geschreven voor: Siemens CM656GBS1

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] zeer gebruiks vriendelijk en ook zeer uitgebreidt zonder moeilijke dingen te moeten doen.voor zijn klasse voldoet hij aan alle eisen die ik stelde

Jacoline 28-03-2022

goed

Geschreven voor: Siemens CM656GBS1

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eenvoudig bedieningspaneel. Geen hogere wiskunde.
Bediening van de wekker zou wel iets simpeler kunnen, veel draaiwerk.

Jeanne 21-03-2022

Gebruiksvriendelijk

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg makkelijk in gebruik met duidelijke aanwijzingen

s**x@l**e.com 03-12-2021
  • Product paar dagen in bezit

Erg goed!!

Geschreven voor: Siemens CM656GBS1

This is a great combi oven/magnetron, looks good, easy to keep clean, easy to use!

Pluspunten

• Style/Look
  • Easy to clean

Dekk 23-07-2021

Fijn apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn apparaat. Snel voorverwarmen, goed resultaat.
Had veel gelezen of omslachtige bediening, maar dat valt heel hard mee.
Kortom, fijn apparaat

Annette 30-06-2021

Geweldige oven

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veel handige functies, maakt weinig geluid, bakt zeer gelijkmatig, en heeft een schoonmaak functie. Mooi design.

Marij 11-06-2021

Combi oven

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gemakkelijke oven, goede magnetron. Niet meer bukken, alles op ooghoogte. Heerlijk.

Mickel 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit

Mooie combi-oven

10,0
Het apparaat ziet er niet alleen mooi uit, maar het doet zijn werk waarvoor het is gemaakt. Je kunt lekker bakken, braden etc. En de magnetron functie is erg handig.

Pluspunten

• Bakt en braad heel erg goed
  • Allerlei snufjes.

Minpunten

Ron Hos 03-05-2021

gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Siemens CM656GBS1

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] gebruiksvriendelijke oven, mooi afgewerkt, bevalt uitstekend

Essie 16-04-2021

Multifunctioneel

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij is multifunctioneel daar wat je ook wil maken, hij heeft het wel in zijn programma staan.

Hj 21-03-2021

Werkt goed

Geschreven voor: Siemens CM656GBS1

Een combi, met een zeer goede ovenfunctie. Menuscherm is overzichtelijk. Kan zichzelf reinigen. Eerste 3 broden gelijktijdig al gebakken

Pluspunten

• Goede oven
  • Overzichtelijk menu

Blitz oven 06-03-2021

Fantastisch top apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een fantastisch eenvoudig te bedienen apparaat met zeer veel mogelijkheden. Het is een verrijking in mijn keuken.

Combi magnetron 05-03-2021

Combi oven magnetron

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Echt een super top apparaat. Makkelijk en duidelijk in het gebruik. Reiniging duidelijk aangegeven . Gerechten staan top aangegeven en de simpelheid is bijna te gek voor woorden echt top

Martijn 18-02-2021

Alles in één oven met magnetron functie

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit is bakken en magnetronnen in één. Ideaal voor het bak en grillwerk maar ook de combi van magnetron is ideaal. Eeen aanrader

Nico 07-02-2021

Duidelijke display

10,0
Deze combi oven/magnetron is heel gebruiksvriendelijk. De handleiding is eigenlijk niet nodig
Ik ben blij met deze aankoop en beveel deze van harte aan.

Pluspunten

• Display
  • Gebruiksgemak

Toon meer reviews